Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarku krasne video
,uz se moc tesim,az si budou takhle ty nase dve hrat
,manza na ro koukl a rika aspon neotravujou ![]()
Hanule ty si taky dobrej blazen
, ja nekdy malou vezmu spici a prebalim ji taky
,vetsinou spi pak dal
,ale nekdy ne ![]()
My jsme právě teď k tomu marodi, tak se mi nechce ho rušit, doufám že ráno nebude durch
A pak k doktorce… No fakt se těším, manžel na noční, takže se asi bude muset s šátkem a vlakem, kam do ledvinky nastrkám pleny a vše co potřebuju fakt netuším
Beru s sebou obyč čč a vkládačky, ty bambusky už moc reprezentativně nevypadají…
Alespoň vyzkoušíme tu tašku na špinavé pleny od Haipa Daipa ![]()
Achdarek video je kraaaasny, Zvire to slyselo, presvistelo celej pokoj k pocitaci a pridalo se ![]()
Ty vkladacky mas primo na miru do kapsovky? Vypada to pekne, Polinka je ale uz teda taky kus zensky, to je desny, jak to leti.
Katy2 píše:Achdarek píše:aaaaaaaaaaaaa to už je lepší..........ze předu by nebyla?
A ještě jednou
Hele, Dupo, vzala jsem si papír a tužku a sepisovala, co jsi vlastně způsobila!!! Krom bavlněných čtvercovek jsem neměla nic......
Plenková výbavička:
40× bavlněných látkovek + X zavakuovaných pod postelí
10× malých froté 30×30
6× vkládačka z Flip plenek Stay Dry
10× bambusových vkládaček
2× plenka pop-in + 2× noční plena
4× plenka AIO Mommys Touch
1× igulee
1× AIO Blueberry
1× AIO Bambinex
1× plenka šijeme dětem
3× svrchňáky Bambinex
2× svrchňáky Flip
1× svrchňáky Weehuggers + 1× vkládačka
a na cestě jsou:
8× plenky z bamb.froté kikko
2× AIO itty tutto
1× svrchňáky ESSENTIAL, ty zoo
Není toho málo
, a nevím, jestli jsem něco neopoměla… ![]()
Achdarek píše:
A tady jsem vám nafotila kapsovku ze šijemdětem.
Hezká! ![]()
Mahjo ty jsi ty essential objednala?
No a jak už jsem ti říkala přes Skype, máš už toho víc než já. ![]()
Katy2 píše:
No a jak už jsem ti říkala přes Skype, máš už toho víc než já.
JO, už si mě úplně zmagořila!
Hlavně, že jdu v sobotu na sraz a chtěla jsem si koupit rifle, místo toho si dám na prdel asi tu chlupatou Mommys Touch! ![]()
Mahjo to jako bylo na mě co jsem způsobila? Fakt já? Teeeeeeda se moc omlouvám, ale tak řekni sama, není látka lepší než Hnusky?
![]()
Mahja píše:Katy2 píše:JO, už si mě úplně zmagořila!
Hlavně, že jdu v sobotu na sraz a chtěla jsem si koupit rifle, místo toho si dám na prdel asi tu chlupatou Mommys Touch!
Se máš, na jaký sraz jdeš? ![]()
Katy2 píše:
Mahjo to jako bylo na mě co jsem způsobila? Fakt já? Teeeeeeda se moc omlouvám, ale tak řekni sama, není látka lepší než Hnusky?![]()
![]()
Jo, to je, je mi i milejší počůraná, než čistá hnuska.....
Katy2 píše:Mahja píše:Se máš, na jaký sraz jdeš?Katy2 píše:JO, už si mě úplně zmagořila!
Hlavně, že jdu v sobotu na sraz a chtěla jsem si koupit rifle, místo toho si dám na prdel asi tu chlupatou Mommys Touch!
Na sraz Báňské, jdem do pizzerky.
Holky, nemáte někdo tip na domácí pletené longiesky? Našla jsem jen návody na zlatíčku. ![]()
Mahja píše:Katy2 píše:Jo, to je, je mi i milejší počůraná, než čistá hnuska.....
Mahjo to jako bylo na mě co jsem způsobila? Fakt já? Teeeeeeda se moc omlouvám, ale tak řekni sama, není látka lepší než Hnusky?![]()
![]()
No vidíš, ještě že jsem ti ty krásné plíny ukázala, co?
Hele a pamatuješ si, jak jsi na mě dost divně koukala, když jsem ti říkala bacha, že látkování je chylka?
![]()
http://hajkovic.jex.cz/…teni-vlnacku
http://www.rodina.cz/…/journal.asp?…
Pastelko to jsem vygooglila, jestli to je k něčemu nevím - sama nepletu