Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11933
29.9.10 18:10
NeNa píše:
Zizinka tak to jo, Medvidek na prdku je dobrej, na mejdlo jsem si vzpomnela nekdy minuly tyden, tak se ted vehementne mydlim Weledou :mrgreen:
Jeste se docela oplati podlozka na prebalovani, mam krasnou usitou, z jedny strany PUL, z druhy aksamit.

a co levandulovy mydlo?

jako co se tyce kosmetiky pro mimi tak mam jen krem na opruzeniny ted proste ze sebe nedostanu jmeno. maji to v lekarne a je to i na bradavky.
a sprchac ja pouzivam detskej. nechci zbytecne kupovat drahou kosmetiku kdyz pak malej muze mit nejdradsi jen mydlo. jsem atopik tak se bojim abych tento krasny dar nedala i vratikovi

A co levandulove mydlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.9.10 18:32

Mýdlo nebrat. meju mýdlem nemýdlem od sebamedu až od doby, co se hrabe u popelnic.

• Citovat
  • Upravit
4533
29.9.10 19:37

Mne prave ta Weleda taky zbyla, myla jsem jen vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
29.9.10 20:23

halucinko, omlouvám se, ale napsali mi,že poštovné bude za 2ks svrchňáků asi 1,6libry 8-o = levněji než v čechách,tož je asi nejjednodušší, když si každý objedná zvlášť :wink: zaplaceno mám, tak teď čekám :lol: a doufám, že se dočkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
29.9.10 20:24

Ahoj,

včera večer jsem se vrátili z dovolené. A tady je toho tolik nakecáno, že se to nedá přečíst :mrgreen:

Takže jen k tomu co jsem přečtla a nezapomněla:

1. bambinex - nevím, zda je úplně eko, ale pere dobře, plenky jsou po něm měkké. Líbí se mi , že stačí prát na 40.
  1. PRodejny v Praze: ještě je Mamaja a Dítě v šátku

NO, pokud má na to někdo náturu, tak tento víkend probíhá v Letňanech veletrh ForBabies. A stánky tam bude mít Mamaja, brána k dětem i Haipa daipa. Já na to sice nejsem, je tam na mně moc líbí. ALe na druhou stranu, je to vše na jednom místě

1. Noční plena - já jsem dluho používala zavazovačku HHS s prefoldem a další vklídačkou. Ale to už mi nestačí. Takže ted´ mám Anavy a Megerku s prefoldem. A vydrží. Jen co se trochu opere tak přidám ještě tu ze šijemdětem,ta k jako noční.

Co se týče plen ze šijem dětem, tak jsem maximálně spokojena. Jak psala Pastelka, tak kapsovka od nich, je báječná. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.9.10 20:27

potřebuji nutně kapsovku. koukla jsem na opěvované šijemdetem a tam žádnou nevidím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10170
29.9.10 20:31

neczuz - nechávali jsme si ji s Pastelkou šít dle Pastelčina návrhu (mix itti bitti a swd). Ale v podstatě ti ušijou vše, co si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
29.9.10 20:34
NeNa píše:
Fleecovy svrchnaky uz si nepamatuju sakrys, kdo se ptal…jako fungujou, to jo, ale s vlnakama se nedaj srovnat a navic jsou desne rychle cejtit.FlyF ta tvoje fotka mi pripomina toho mojeho nebozaka, kdyz jsem na nej navlikla Popolinovy PULky kdyz jsme prisli z porodnice :mrgreen: Bylo to poprve a naposle, co jsem je pouzila, prislo mi to desne neforemny, neohebny, nohy mu z toho trcely jak oskubanymu kureti :lol: . Dostal misto nich zavazovaci Disany a vlnaky.

Což já ty disany mám taky, ale neumím to zatím vázat a vlňáky mám jen jedny a ještě jsem je ani nevyprala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
29.9.10 20:34

zdravim pri veceru,
jdu vam to sem rochu zaspamovat :-)

Nova itti bitti velikost S
http://lh6.ggpht.com/…P1020987.jpg

tady neco pro Babu :-) - novorozenecka Igulee-CuddleBuns …jeste mam aj v cervene,ale nemam foto :-)
 http://lh4.ggpht.com/…P1020988.jpg

a tady Izabelka v BI longies po Nene :-),tedy jejim zvireti :-)
 http://lh5.ggpht.com/…P1020989.jpg

Jinak teda nejlepsi je balit pro me zatim do disan + kikko bambus.ctverec, nebo pastelky (ty mam jen 2 :cry: ) a pak pouzivam 2× igulee a 1× novorozeneckou anavy a ta je taky super, asi zklamu Babu :-),ale je lepsi nez igulee :jazyk: ..kazdopadne uz bych ani jednu nekupovala,pac uz ted je ma mala tak nejak tesne -blbe se vsechny tri zapinaji,docpat nejdou - neni misto a disana s bambus.ctvercem nasaje mnohem vice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
29.9.10 20:37

Kdyžtak jaké vlňáky jsou nejlepší, já mám tuším jedny Disana z mamaji, tuším teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
29.9.10 20:40

Flyinfrog

tak na malem mimcu se mi vaze disana lip,nez na starsi dceri… vlnaky oper a dej jim kuru a uvidis jak budes spokojena :palec:
Ja si ted koupila flisaky dvoje a hned pri prvnim vetsim procurani pleny pekne pachnou :evil: - tak lezi na boku a budou jen jako zalozni,kdyz se prokadej vsechny vlnaky…
Jinak teda na suchace porad pouzivam od NEny achdarky(SWB) ve velikosti M a oblece je jak velka,tak mala :-D a super…u me je fuk zda mam suchac ci druky,pac Deniska rozepne v pohode oboje pokud na tom nema teplaky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
29.9.10 20:45

hezký večer..a s kolika vlňáčkama vystačíte? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
29.9.10 20:49
kamako píše:

Ja mam na malou troje + jedny co davam i starsi…ale kombinuju je jeste s pul blueberry…v pohode to staci…stacilo by i min :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.9.10 20:53
kamako píše:

2 denní vlňáky, záložní PULky, 2 noční vlňáky. urgentně ale potřebuji ještě jedny vlňáky Longiesky na den, ale zase se možná zbavím PULek, leží mi tu ladem nepoužité už 4 měsíce.
Jenže mě s Longieskama asi není přáno. Paní mi je plete, už asi 100 přeplétá, protože buď to zvodá, nebo se mi nelíbí, že jsou strašně vidět přechody klasická vlna merino v půli stehen :roll: :oops: Barvičku chytla krásně, ale na každou vlnu to chytlo jinak. Už jsem se vzdala merino vlny a chtěla to celé z klasické, ale to zas už nemá dost vlny. Barvit to až po upletení nechce, protože neví, jak moc se to srazí.

• Citovat
  • Upravit
12332
29.9.10 20:54

achdarku,tak to me taky zajima, kdo to sil? "mě by se líbily tyhle v oranžovém ":http://www.sijemdetem.cz/…oveho-strihu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure