Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
NeNa píše:
Zizinka tak to jo, Medvidek na prdku je dobrej, na mejdlo jsem si vzpomnela nekdy minuly tyden, tak se ted vehementne mydlim Weledou
Jeste se docela oplati podlozka na prebalovani, mam krasnou usitou, z jedny strany PUL, z druhy aksamit.
a co levandulovy mydlo?
jako co se tyce kosmetiky pro mimi tak mam jen krem na opruzeniny ted proste ze sebe nedostanu jmeno. maji to v lekarne a je to i na bradavky.
a sprchac ja pouzivam detskej. nechci zbytecne kupovat drahou kosmetiku kdyz pak malej muze mit nejdradsi jen mydlo. jsem atopik tak se bojim abych tento krasny dar nedala i vratikovi
A co levandulove mydlo?
Mýdlo nebrat. meju mýdlem nemýdlem od sebamedu až od doby, co se hrabe u popelnic.
halucinko, omlouvám se, ale napsali mi,že poštovné bude za 2ks svrchňáků asi 1,6libry
= levněji než v čechách,tož je asi nejjednodušší, když si každý objedná zvlášť
zaplaceno mám, tak teď čekám
a doufám, že se dočkám
Ahoj,
včera večer jsem se vrátili z dovolené. A tady je toho tolik nakecáno, že se to nedá přečíst ![]()
Takže jen k tomu co jsem přečtla a nezapomněla:
NO, pokud má na to někdo náturu, tak tento víkend probíhá v Letňanech veletrh ForBabies. A stánky tam bude mít Mamaja, brána k dětem i Haipa daipa. Já na to sice nejsem, je tam na mně moc líbí. ALe na druhou stranu, je to vše na jednom místě
Co se týče plen ze šijem dětem, tak jsem maximálně spokojena. Jak psala Pastelka, tak kapsovka od nich, je báječná. ![]()
potřebuji nutně kapsovku. koukla jsem na opěvované šijemdetem a tam žádnou nevidím ![]()
neczuz - nechávali jsme si ji s Pastelkou šít dle Pastelčina návrhu (mix itti bitti a swd). Ale v podstatě ti ušijou vše, co si přeješ.
NeNa píše:
Fleecovy svrchnaky uz si nepamatuju sakrys, kdo se ptal…jako fungujou, to jo, ale s vlnakama se nedaj srovnat a navic jsou desne rychle cejtit.FlyF ta tvoje fotka mi pripomina toho mojeho nebozaka, kdyz jsem na nej navlikla Popolinovy PULky kdyz jsme prisli z porodniceBylo to poprve a naposle, co jsem je pouzila, prislo mi to desne neforemny, neohebny, nohy mu z toho trcely jak oskubanymu kureti
. Dostal misto nich zavazovaci Disany a vlnaky.
Což já ty disany mám taky, ale neumím to zatím vázat a vlňáky mám jen jedny a ještě jsem je ani nevyprala ![]()
zdravim pri veceru,
jdu vam to sem rochu zaspamovat ![]()
Nova itti bitti velikost S
http://lh6.ggpht.com/…P1020987.jpg
tady neco pro Babu
- novorozenecka Igulee-CuddleBuns …jeste mam aj v cervene,ale nemam foto ![]()
http://lh4.ggpht.com/…P1020988.jpg
a tady Izabelka v BI longies po Nene
,tedy jejim zvireti ![]()
http://lh5.ggpht.com/…P1020989.jpg
Jinak teda nejlepsi je balit pro me zatim do disan + kikko bambus.ctverec, nebo pastelky (ty mam jen 2
) a pak pouzivam 2× igulee a 1× novorozeneckou anavy a ta je taky super, asi zklamu Babu
,ale je lepsi nez igulee
..kazdopadne uz bych ani jednu nekupovala,pac uz ted je ma mala tak nejak tesne -blbe se vsechny tri zapinaji,docpat nejdou - neni misto a disana s bambus.ctvercem nasaje mnohem vice…
Kdyžtak jaké vlňáky jsou nejlepší, já mám tuším jedny Disana z mamaji, tuším teda.
Flyinfrog
tak na malem mimcu se mi vaze disana lip,nez na starsi dceri… vlnaky oper a dej jim kuru a uvidis jak budes spokojena ![]()
Ja si ted koupila flisaky dvoje a hned pri prvnim vetsim procurani pleny pekne pachnou
- tak lezi na boku a budou jen jako zalozni,kdyz se prokadej vsechny vlnaky…
Jinak teda na suchace porad pouzivam od NEny achdarky(SWB) ve velikosti M a oblece je jak velka,tak mala
a super…u me je fuk zda mam suchac ci druky,pac Deniska rozepne v pohode oboje pokud na tom nema teplaky…
kamako píše:
hezký večer..a s kolika vlňáčkama vystačíte?
Ja mam na malou troje + jedny co davam i starsi…ale kombinuju je jeste s pul blueberry…v pohode to staci…stacilo by i min ![]()
kamako píše:
hezký večer..a s kolika vlňáčkama vystačíte?
2 denní vlňáky, záložní PULky, 2 noční vlňáky. urgentně ale potřebuji ještě jedny vlňáky Longiesky na den, ale zase se možná zbavím PULek, leží mi tu ladem nepoužité už 4 měsíce.
Jenže mě s Longieskama asi není přáno. Paní mi je plete, už asi 100 přeplétá, protože buď to zvodá, nebo se mi nelíbí, že jsou strašně vidět přechody klasická vlna merino v půli stehen
Barvičku chytla krásně, ale na každou vlnu to chytlo jinak. Už jsem se vzdala merino vlny a chtěla to celé z klasické, ale to zas už nemá dost vlny. Barvit to až po upletení nechce, protože neví, jak moc se to srazí.
achdarku,tak to me taky zajima, kdo to sil? "mě by se líbily tyhle v oranžovém ":http://www.sijemdetem.cz/…oveho-strihu