Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Hanule píše:
Nám se sucháče naštěstí zatím za nic nechytily, nemají jakBavlněné body se jim asi na zachytávání nelíbí a ostatní oblečení už nemají v dosahu
![]()
Jaký všechny kalhotky svrchní se v ČR dají sehnat na patentky? Já nenašla jediný, tedy krom jedněch popolini a ty se mi zas vůbec nelíbí
Zizinko, alespoň jedny svrchňáky to chce „na lepší“, k doktorce a takA pak v létě místo kraťásků…
Ty popolini přecijen tak hezký nejsou.
no jako mam v planu urco koupit pak nejaky lepsi ale az si zabehnu co a jak. jinak k dr ze zacatku pouziju jednorazovku kdyz uz mi je mamka koupila ![]()
ja co jsem hledala na netu tak jsem ani popolini nenasla na patentky ![]()
zizinko, Malvík není specializovaný obchod na látkové plenky, tam ti poradí prd, protože to určitě sami neznají.
Odkud jsi?
V Praze jich je víc. Jinak jsou spíše v těch větších městech - Brno, Opava, Olomouc, Zlín..
V Praze jsou www.branakdetem.cz www.vbavlnce.cz a www.latkovky.cz
v latkovkach jsem nikdy nebyla, Brána je velká, prodavačky jak kdy, některé fajn, jiné nic neví, horší je to se zásobením - vždy mají 4 regály jedněch plen a pak skoro nic, ale takový ten základ plusminus asi jo. V Bavlnce jsem byla jednou, je to malý krámek, skladem toho taky moc není, ale ochotné prodavačky, rádi objednají i něco jiného
Cappy píše:
zizinko, Malvík není specializovaný obchod na látkové plenky, tam ti poradí prd, protože to určitě sami neznají.
Odkud jsi?
V Praze jich je víc. Jinak jsou spíše v těch větších městech - Brno, Opava, Olomouc, Zlín..
ja jsem z Prahy tak pokud o nejakych vis tak prosim prosim rikej kde jsou budu jedine rada
neczuz píše:Flyingfrog píše:
Holky, taky mám nějaké one size svrchňáky a na to, že mám doma 3kg blechu, tak je mám zapnuté pomalu na tu největší velikost. Jestli já ji nebalím špatně.nebo jí v porodnici špatně zvážili, případně omylem vyměnili za dítě z oddělení předškoláků
hoď foto
No tak to asi neee
Fotku mám jen jednu mázlou v popolinách, ale pak vyfotím s těmi one size ![]()
zizinka píše:Cappy píše:ja jsem z Prahy tak pokud o nejakych vis tak prosim prosim rikej kde jsou budu jedine rada
Odkud jsi?
V Praze je tuším Brána k dětem. zde
zizinka píše:Cappy píše:ja jsem z Prahy tak pokud o nejakych vis tak prosim prosim rikej kde jsou budu jedine rada
Odkud jsi?
Cappy - já už si vygooglila Dřevčice ![]()
zizinko ja v Praze chodila do Brána k dětem do Náplavní ul. myslím je to
a taky do Mama a já na Praze 4 kousek od Vyšehradu.Je jich tam v Praze víc…
Flyingfrog píše:neczuz píše:No tak to asi neeeFlyingfrog píše:
Holky, taky mám nějaké one size svrchňáky a na to, že mám doma 3kg blechu, tak je mám zapnuté pomalu na tu největší velikost. Jestli já ji nebalím špatně.nebo jí v porodnici špatně zvážili, případně omylem vyměnili za dítě z oddělení předškoláků
hoď fotoFotku mám jen jednu mázlou v popolinách, ale pak vyfotím s těmi one size
na předškoláka nevypadá.
Nicméně mě přijdou na ní spíš obrovské. ![]()
neczuz píše:zizinka píše:Cappy - já už si vygooglila DřevčiceCappy píše:ja jsem z Prahy tak pokud o nejakych vis tak prosim prosim rikej kde jsou budu jedine rada
Odkud jsi?
jo jo takova mala obec mezi prahou a brandysem nad labem ale jsme jeste Praha Vychod
a do prahy to mam co by kamenem dohodil a je tu krasne
Zizinko tak to pardon
My máme Karla, po mém otci. No jako Karel Karel by bylo blbý, to je fakt
My máme Karla, Václava, Annu a Petru (která měla být Růženka nebo Žofinka, já jsem na úlítlá jména, ale to manžel nerozdýchal, takže kompromis).
zizinka píše:
uz si opisuju adresy, brana k detem koukam je v brne
má pobočku v praze kousek od Karlovo nám.