Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11933
29.9.10 15:52
Hanule píše:
Nám se sucháče naštěstí zatím za nic nechytily, nemají jak :lol: Bavlněné body se jim asi na zachytávání nelíbí a ostatní oblečení už nemají v dosahu :)

Jaký všechny kalhotky svrchní se v ČR dají sehnat na patentky? Já nenašla jediný, tedy krom jedněch popolini a ty se mi zas vůbec nelíbí :lol:

Zizinko, alespoň jedny svrchňáky to chce „na lepší“, k doktorce a tak :lol: A pak v létě místo kraťásků… :lol: Ty popolini přecijen tak hezký nejsou.

no jako mam v planu urco koupit pak nejaky lepsi ale az si zabehnu co a jak. jinak k dr ze zacatku pouziju jednorazovku kdyz uz mi je mamka koupila :mrgreen:

ja co jsem hledala na netu tak jsem ani popolini nenasla na patentky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
29.9.10 15:54

zizinko, Malvík není specializovaný obchod na látkové plenky, tam ti poradí prd, protože to určitě sami neznají.
Odkud jsi?
V Praze jich je víc. Jinak jsou spíše v těch větších městech - Brno, Opava, Olomouc, Zlín..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.9.10 15:57

V Praze jsou www.branakdetem.cz www.vbavlnce.cz a www.latkovky.cz

v latkovkach jsem nikdy nebyla, Brána je velká, prodavačky jak kdy, některé fajn, jiné nic neví, horší je to se zásobením - vždy mají 4 regály jedněch plen a pak skoro nic, ale takový ten základ plusminus asi jo. V Bavlnce jsem byla jednou, je to malý krámek, skladem toho taky moc není, ale ochotné prodavačky, rádi objednají i něco jiného

• Citovat
  • Upravit
11933
29.9.10 15:58
Cappy píše:
zizinko, Malvík není specializovaný obchod na látkové plenky, tam ti poradí prd, protože to určitě sami neznají.
Odkud jsi?
V Praze jich je víc. Jinak jsou spíše v těch větších městech - Brno, Opava, Olomouc, Zlín..

ja jsem z Prahy tak pokud o nejakych vis tak prosim prosim rikej kde jsou budu jedine rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
29.9.10 15:58
neczuz píše:
Flyingfrog píše:
Holky, taky mám nějaké one size svrchňáky a na to, že mám doma 3kg blechu, tak je mám zapnuté pomalu na tu největší velikost. Jestli já ji nebalím špatně.
:think: nebo jí v porodnici špatně zvážili, případně omylem vyměnili za dítě z oddělení předškoláků
hoď foto

No tak to asi neee :-D Fotku mám jen jednu mázlou v popolinách, ale pak vyfotím s těmi one size :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
29.9.10 15:59
zizinka píše:
Cappy píše:
Odkud jsi?
V Praze jich je víc. Jinak jsou spíše v těch větších městech - Brno, Opava, Olomouc, Zlín..
ja jsem z Prahy tak pokud o nejakych vis tak prosim prosim rikej kde jsou budu jedine rada

V Praze je tuším Brána k dětem. zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.9.10 16:01
zizinka píše:
Cappy píše:
Odkud jsi?
ja jsem z Prahy tak pokud o nejakych vis tak prosim prosim rikej kde jsou budu jedine rada

Cappy - já už si vygooglila Dřevčice :wink:

• Citovat
  • Upravit
272
29.9.10 16:02

zizinko ja v Praze chodila do Brána k dětem do Náplavní ul. myslím je to :-) a taky do Mama a já na Praze 4 kousek od Vyšehradu.Je jich tam v Praze víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.9.10 16:02
Flyingfrog píše:
neczuz píše:
Flyingfrog píše:
Holky, taky mám nějaké one size svrchňáky a na to, že mám doma 3kg blechu, tak je mám zapnuté pomalu na tu největší velikost. Jestli já ji nebalím špatně.
:think: nebo jí v porodnici špatně zvážili, případně omylem vyměnili za dítě z oddělení předškoláků
hoď foto
No tak to asi neee :-D Fotku mám jen jednu mázlou v popolinách, ale pak vyfotím s těmi one size :-)

na předškoláka nevypadá. :wink: Nicméně mě přijdou na ní spíš obrovské. 8-o

• Citovat
  • Upravit
neczuz
29.9.10 16:03

latkovky.cz jsou někde na Praze 4, Bavlnka u Florence

• Citovat
  • Upravit
11933
29.9.10 16:10
neczuz píše:
zizinka píše:
Cappy píše:
Odkud jsi?
Cappy - já už si vygooglila Dřevčice :wink:

jo jo takova mala obec mezi prahou a brandysem nad labem ale jsme jeste Praha Vychod :mrgreen: a do prahy to mam co by kamenem dohodil a je tu krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
29.9.10 16:13

uz si opisuju adresy, brana k detem koukam je v brne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
29.9.10 16:26

Zizinko tak to pardon :lol: My máme Karla, po mém otci. No jako Karel Karel by bylo blbý, to je fakt :think: My máme Karla, Václava, Annu a Petru (která měla být Růženka nebo Žofinka, já jsem na úlítlá jména, ale to manžel nerozdýchal, takže kompromis).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.9.10 16:27
zizinka píše:
uz si opisuju adresy, brana k detem koukam je v brne

má pobočku v praze kousek od Karlovo nám.

• Citovat
  • Upravit
272
29.9.10 16:29

zizinko: Brána k dětem, Náplavní 11, Praha 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení