Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
neczuz
29.9.10 20:58

Achdárku a máte tu kapsovku patentovanou nebo si můžu objednat vaší taky já? Já kapsovkám prd rozumim, v ruce jsem měla za život 2 druhy, takže bych využila zkušenosti moudřejších.

• Citovat
  • Upravit
51750
29.9.10 21:00

Mirii jééééééééé malá je krásná. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
29.9.10 21:07
Katy2 píše:

Muj se ji furt smeje,ze je prisera :lol:
Deniska byla fakt peknejsi :oops: …hlavne ze je zdrava :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.9.10 21:09
Mirii píše:
Katy2 píše:
Deniska byla fakt peknejsi :oops: …hlavne ze je zdrava :palec:

Příšerka? Bych mu teda dala, však je jeho, jak může o ní tak mluvit. :cert: :cert: :cert: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
29.9.10 21:14

miri - neblbni, je fakt fajná :hug:

neczuz,tak to jsme 2, já chci taky tu stejnou, co mají holky :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
29.9.10 21:18
kamako píše:
hezký večer..a s kolika vlňáčkama vystačíte? :andel:

Dvoje na noc (Disana a nové Popolini, ale tak nějak cítím, že bychom zvládli i troje noční. Tak až budu mít cestu kolem Slůněte :oops: …), dvoje Longies (ještě aspoň dvoje bychom zvádli :mrgreen: budu přikupovat na zimu) a čtvery na den.
Takže mám osmery vlňáky a mně to přijde málo :nevim:
Kor teď, kdy mi neschne nic, natož vlna :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.9.10 21:21

Vlňáčku mám dvoje longies (dlouhé), ale jen jedny používám jako svrchní kalhotky, druhé jako kamaše když je potřeba. Pak jedny noční disany, jedny samodoma ty dávám v případě nouze na noc, pak dvoje natahovací na den a dvoje na suchý zip taky na den. Ale stačilo by mi fakt méně. :lol: Dle mě by čtvery vlňáčky fakt stačily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
29.9.10 21:22

holky, jak to,že máte 2 vlňáčky na noc - jako na 2 noci nebo v průběhu jedné noci přebalujete dítka, když spí? 8-o

jo ad schnutí vlňáčků, já je nechám nejdříve na ručníku a když už jsou jen vlhké, tak je dávám při otevřené ventilačce-vyhlídce na kliku od okna a schnou jako divé, když je hnusně, tak ji zavřu, nebo to šlo i tak, že jsem je nasadila na žehličku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.9.10 21:25
Boriska píše:
holky, jak to,že máte 2 vlňáčky na noc - jako na 2 noci nebo v průběhu jedné noci přebalujete dítka, když spí? 8-o

No přeci když se jedny suší po vyprání, tak je potřeba na noc druhé, ne? Ale jak jsem psala, mám jedny noční a v případě nouze dávám ty samodoma pletené na noc. Eliška už noční vlňáčky hoooodně dlouho nepokadila (doufám že jsem to teď zakřikla a zítra ráno je hned pokadí :jazyk: ), tak že opravdu peru fakt co těch 6 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
29.9.10 21:29

aha, já totiž nerozlišuju denní a noční vlňáčky, beru ty, co jsou po ruce, když je krize, tak dám v noci pulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.9.10 21:38
Boriska píše:
aha, já totiž nerozlišuju denní a noční vlňáčky, beru ty, co jsou po ruce, když je krize, tak dám v noci pulky

já mám obrovské Disany na noc. na ty bych už nic jiného neoblíkla. navíc na den dávám čč na rovno a to by natahovací Disany ani samodomo u pohyblivého dítěte neudržely. u plazivce to nešlo ani s novoskladem.
sušit žehličkou vlňáky bych se bála. nesmí se sušit ani na topení, natož žehlička. 8-o

• Citovat
  • Upravit
12332
29.9.10 21:41
neczuz píše:
Boriska píše:
aha, já totiž nerozlišuju denní a noční vlňáčky, beru ty, co jsou po ruce, když je krize, tak dám v noci pulky
já mám obrovské Disany na noc. na ty bych už nic jiného neoblíkla. navíc na den dávám čč na rovno a to by natahovací Disany ani samodomo u pohyblivého dítěte neudržely. u plazivce to nešlo ani s novoskladem.
sušit žehličkou vlňáky bych se bála. nesmí se sušit ani na topení, natož žehlička. 8-o

samozřejmě na vypnuté žehličce- že na špičku je hezky nasadím a luftují více, než položené na rovné ploše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.9.10 21:44
Boriska píše:
neczuz píše:
Boriska píše:
sušit žehličkou vlňáky bych se bála. nesmí se sušit ani na topení, natož žehlička. 8-o
samozřejmě na vypnuté žehličce- že na špičku je hezky nasadím a luftují více, než položené na rovné ploše :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A nebyl by leší ten stojan na kuře?
  • Citovat
  • Upravit
22590
29.9.10 21:44
Katy2 píše:
Mirii píše:
Katy2 píše:
Deniska byla fakt peknejsi :oops: …hlavne ze je zdrava :palec:
Příšerka? Bych mu teda dala, však je jeho, jak může o ní tak mluvit. :cert: :cert: :cert: :lol: :lol: :lol:

Dneska ji rika Izo uz si videla pohadku Kraska a Zvire? :lol: :cert: tatinek noo :lol:

Jak teda koukam,tak mam vlnaku malo :lol: …ale dalsi uz porizovat nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
29.9.10 21:45

Stojan na kure? Todoma bezne vedete? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat