Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy2 píše:
Mirii jééééééééé malá je krásná.
Muj se ji furt smeje,ze je prisera ![]()
Deniska byla fakt peknejsi
…hlavne ze je zdrava ![]()
Mirii píše:Katy2 píše:Muj se ji furt smeje,ze je prisera
Deniska byla fakt peknejsi…hlavne ze je zdrava
Příšerka? Bych mu teda dala, však je jeho, jak může o ní tak mluvit.
![]()
miri - neblbni, je fakt fajná ![]()
neczuz,tak to jsme 2, já chci taky tu stejnou, co mají holky
![]()
kamako píše:
hezký večer..a s kolika vlňáčkama vystačíte?
Dvoje na noc (Disana a nové Popolini, ale tak nějak cítím, že bychom zvládli i troje noční. Tak až budu mít cestu kolem Slůněte
…), dvoje Longies (ještě aspoň dvoje bychom zvádli
budu přikupovat na zimu) a čtvery na den.
Takže mám osmery vlňáky a mně to přijde málo ![]()
Kor teď, kdy mi neschne nic, natož vlna ![]()
Vlňáčku mám dvoje longies (dlouhé), ale jen jedny používám jako svrchní kalhotky, druhé jako kamaše když je potřeba. Pak jedny noční disany, jedny samodoma ty dávám v případě nouze na noc, pak dvoje natahovací na den a dvoje na suchý zip taky na den. Ale stačilo by mi fakt méně.
Dle mě by čtvery vlňáčky fakt stačily.
holky, jak to,že máte 2 vlňáčky na noc - jako na 2 noci nebo v průběhu jedné noci přebalujete dítka, když spí? ![]()
jo ad schnutí vlňáčků, já je nechám nejdříve na ručníku a když už jsou jen vlhké, tak je dávám při otevřené ventilačce-vyhlídce na kliku od okna a schnou jako divé, když je hnusně, tak ji zavřu, nebo to šlo i tak, že jsem je nasadila na žehličku ![]()
Boriska píše:
holky, jak to,že máte 2 vlňáčky na noc - jako na 2 noci nebo v průběhu jedné noci přebalujete dítka, když spí?
No přeci když se jedny suší po vyprání, tak je potřeba na noc druhé, ne? Ale jak jsem psala, mám jedny noční a v případě nouze dávám ty samodoma pletené na noc. Eliška už noční vlňáčky hoooodně dlouho nepokadila (doufám že jsem to teď zakřikla a zítra ráno je hned pokadí
), tak že opravdu peru fakt co těch 6 týdnů.
aha, já totiž nerozlišuju denní a noční vlňáčky, beru ty, co jsou po ruce, když je krize, tak dám v noci pulky
Boriska píše:
aha, já totiž nerozlišuju denní a noční vlňáčky, beru ty, co jsou po ruce, když je krize, tak dám v noci pulky
já mám obrovské Disany na noc. na ty bych už nic jiného neoblíkla. navíc na den dávám čč na rovno a to by natahovací Disany ani samodomo u pohyblivého dítěte neudržely. u plazivce to nešlo ani s novoskladem.
sušit žehličkou vlňáky bych se bála. nesmí se sušit ani na topení, natož žehlička. ![]()
neczuz píše:Boriska píše:já mám obrovské Disany na noc. na ty bych už nic jiného neoblíkla. navíc na den dávám čč na rovno a to by natahovací Disany ani samodomo u pohyblivého dítěte neudržely. u plazivce to nešlo ani s novoskladem.
sušit žehličkou vlňáky bych se bála. nesmí se sušit ani na topení, natož žehlička.
samozřejmě na vypnuté žehličce- že na špičku je hezky nasadím a luftují více, než položené na rovné ploše ![]()
Boriska píše:neczuz píše:samozřejmě na vypnuté žehličce- že na špičku je hezky nasadím a luftují více, než položené na rovné plošeBoriska píše:já mám obrovské Disany na noc. na ty bych už nic jiného neoblíkla. navíc na den dávám čč na rovno a to by natahovací Disany ani samodomo u pohyblivého dítěte neudržely. u plazivce to nešlo ani s novoskladem.
sušit žehličkou vlňáky bych se bála. nesmí se sušit ani na topení, natož žehlička.
Katy2 píše:Mirii píše:Příšerka? Bych mu teda dala, však je jeho, jak může o ní tak mluvit.Katy2 píše:Muj se ji furt smeje,ze je prisera
Deniska byla fakt peknejsi…hlavne ze je zdrava
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dneska ji rika Izo uz si videla pohadku Kraska a Zvire?
tatinek noo ![]()
Jak teda koukam,tak mam vlnaku malo
…ale dalsi uz porizovat nebudu ![]()
Achdárku a máte tu kapsovku patentovanou nebo si můžu objednat vaší taky já? Já kapsovkám prd rozumim, v ruce jsem měla za život 2 druhy, takže bych využila zkušenosti moudřejších.