Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
holky používáte někdo jako svrchňáčky fleecáčky?funguje to?děkuju ![]()
knopinka píše:
Zizinko tak to pardonMy máme Karla, po mém otci. No jako Karel Karel by bylo blbý, to je fakt
My máme Karla, Václava, Annu a Petru (která měla být Růženka nebo Žofinka, já jsem na úlítlá jména, ale to manžel nerozdýchal, takže kompromis).
tak Karel Karel taky padl ![]()
my jsme meli mit holcicku ale ted ve 33tt mi Natalka ukazala ze bude Vraticek
(jinak ja chtela holku Izabelu a pritel Anetu tak jsme vybrali nakonec Natalku)
neczuz píše:zizinka píše:má pobočku v praze kousek od Karlovo nám.
uz si opisuju adresy, brana k detem koukam je v brne
tak ty se nemuzu nikde na netu dopatrat takze to budu muset asi risknout a pobloudit. i kdyz ve svym stavu nevim. dneska koukam porad na hodiny protoze mam cimdal divnejsi bolesti a to tam prdola ma byt jeste mesic.takze nejaky trajdani po kramech mi prijde jak nocni mura
kamako píše:
zizinko: Brána k dětem, Náplavní 11, Praha píše: Více
díky ![]()
holky, tak jsem objevila svoje vytoužené blueberry za dobrou cenu, ale mají jen ty moje a kravičky, nepřidáte se někdo? právě jsem jim psala ohledně přibliženého poštovného
blueberry
Zizinka az budes v Brane, radsi se moc neptej, nebo odtamtud odejdes s pytlem nesmyslu
V Bavlnce je to na pokec mnohem lepsi, navic tam maj k dispozici takovy umelohmotny mimino, ktery vahou a mirama vcelku odpovida novorozenci, a clovek si to muze hned na fleku ozkouset. Kazdy mimino je jinaci, a co matka, to jinej vkus a nazor…navic jak deti rostou, meni se preference. Pokud jde o klasicke ctverce, hodi se vzdycky, akorat clovek musi bejt pripravenej na to, ze bude prevlikat a prevlikat, procedej se raz dva. Zinka z Ikey je fajn a moc nestoji, ale oproti bambusove vkladaci plince stejnych rozmeru toho taky moc nepobere. K doktorce a na podobne pochuzky, myslim, nepotrebujes nic moc paradniho,pokud se teda nechces vytahnout
ale rozhodne potrebujes neco funkcniho, clovek se tam poti uz jen z toho, ze musi prcka odstrojit, netreba si pridelavat nervu s prokadenejma plinama, ktery se pak vsude pletou
Clovek si to musi nejdriv vsechno osahat, ale brzy najedes na system, co ti bude vyhovovat. Ja z puvodnich plen, co jsem porizovala nez se prcek narodil, nemam ani jednu. Vsechno jsem to postupne povymenovala za neco jineho, co se ukazalo pro nas jako lepe fungujici.
Fleecovy svrchnaky uz si nepamatuju sakrys, kdo se ptal…jako fungujou, to jo, ale s vlnakama se nedaj srovnat a navic jsou desne rychle cejtit.
FlyF ta tvoje fotka mi pripomina toho mojeho nebozaka, kdyz jsem na nej navlikla Popolinovy PULky kdyz jsme prisli z porodnice
Bylo to poprve a naposle, co jsem je pouzila, prislo mi to desne neforemny, neohebny, nohy mu z toho trcely jak oskubanymu kureti
. Dostal misto nich zavazovaci Disany a vlnaky.
jj dekuju za ty fleece:-) no já si ted pletu vlňáčky, PUL teď nemám, robinek mi z nich vyrostl.Tak teď nějaké hledám na netu..a nemůžu se rozhodnout. Nebo mám objednat Disany a používat jen vlňáčky?Bojím se aby se mi neprovlhávaly. a kolik jich máte ?děkuju ![]()
holky fakt vam moc vsem dekuji za rady.
![]()
udelala jsem si jen tak predbezny nakupni kosik u brany k detem. plenky, separacky ty zavazovaci plenky, kalhotky nejaka kosmetika a celkova cena 2500 korun ceskych
to to lita fuj.
ale kdyz si to tam vemu tak finance se opravdu vyplati latkovat nez kupovat porad plenky jednorazovy a nahanet akcni ceny
Zizinka kosmetika pro mimino?
Kamako Prckovi bude za chvili rok, PUL jako takove, jsem nikdy nepotrebovala. Davam natahovaci vlnaky, oni jak pouzivanim trochu zfilcovatej, tak budes prekvapena, kolik toho udrzej. Ze satniku jsem ale v podstate vyradila vsechny kalhoty, v zime jsem davala Longiese, v lete kratky vlnaky, samotna plina nebo holej zadek. Ted jsme zpatky u dlouhejch vlnaku, kdyz jdem na hriste, navliknu pres ne fleecovy teplaky. Kdyz jdem na ven na dyl, mam dvoje finsky kapsovky, maly a stihly a troje IttiBitti, takze tolik misto PULek. Zbytek vejbavy jsou kalhotkovky.
NeNa píše:
Zizinka kosmetika pro mimino?Kamako Prckovi bude za chvili rok, PUL jako takove, jsem nikdy nepotrebovala. Davam natahovaci vlnaky, oni jak pouzivanim trochu zfilcovatej, tak budes prekvapena, kolik toho udrzej. Ze satniku jsem ale v podstate vyradila vsechny kalhoty, v zime jsem davala Longiese, v lete kratky vlnaky, samotna plina nebo holej zadek. Ted jsme zpatky u dlouhejch vlnaku, kdyz jdem na hriste, navliknu pres ne fleecovy teplaky. Kdyz jdem na ven na dyl, mam dvoje finsky kapsovky, maly a stihly a troje IttiBitti, takze tolik misto PULek. Zbytek vejbavy jsou kalhotkovky.
obyc mydlo a chci zkusit ten medvidek myci olej na zadecky
taky dobrý kompromisy
no my čekali teď naposledy Vítka, a holce hrozilo, že bude Vítkovice (manžel je Ostravák)
jako Vítkovice Knopová, to je fakt blbý
tak to je taky dobrej ulet
me se libilo jeste Viktorka a to fotbalu fakt nefandim ![]()
no ale maly mimi si to rozhodlo samo. malem si to prekvapko nechal az na porod. nastesti jsem skoro zadny obleceni nekupovala a vsechno dostala ze muzu satit jeslicky ![]()
Borisko, možná bych do těch Blueberry nakonec šla, jak je tu všechny tak vychvalujete.
Tak dej vědět.
Já mám těď taky nejradši vlňáky, ovšem malý kadí naprosto neplánovaně a tak furt jen peru a lanolinuju, sakra, už mě to štve. ![]()
Zizinka tak to jo, Medvidek na prdku je dobrej, na mejdlo jsem si vzpomnela nekdy minuly tyden, tak se ted vehementne mydlim Weledou ![]()
Jeste se docela oplati podlozka na prebalovani, mam krasnou usitou, z jedny strany PUL, z druhy aksamit.