Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
to víš, že dá,akorát bambusky nesmíš více na 40 a bez aviváže či octu,takže babminex vítězí - aspoň pro mě
jo a katy mi to vážila, stačí pouhé 3 odměrky od nutrilonu pro nejmenší,takže se ho dává opravdu málo oproti jiným práškům,takže ve výsledku není tak drahý
Boriska píše:
to víš, že dá,akorát bambusky nesmíš více na píše: Více
![]()
To snad ne!!!!! To už by bylo moc. ![]()
No já právě začala řešit ten práček kvůli bambuskám. Chci si koupit ještě další, ale potřebuju je prát s ostatníma plínama. Zatím peru v Lovele + ocet. A ten bambinex se používá sám - není třeba ocet? Protože jen v Lovele na 40 se mi zdá, že plíny po vyprání smrdí.
neczuz píše:Boriska píše:
to víš, že dá,akorát bambusky nesmíš více na píše: Více![]()
![]()
![]()
To snad ne!!!!! To už by bylo moc.
no já už jich már pár skrabacených na 60
od těch kikka to přímo píšou na 40…
jo bambinex je v poho bez octu
UF, Kikka asi jo, ale ostatní bambus se snad na 60 můžu. Já tedy dávám i Kikka na 60, už je dávám jen na rovno a tam mi skrabacení nevadí.
Vlňáčky máme samodomo (tedy spíš made in hodná teta).
Borisko, tak to se omlouvám, jsem měla zato že snad všichni krom mne chtěli krávu
Já pak právě měla na váběr krávu nebo lemon lime (nebo jak to je) a vybrala tu krávu, protože s kolečkama mám dvoje bummis.
Jinak pletené svrchňáky mne osobně vyšly na… 25 korun? Máme nějakou přírodní vlnu z www.zlaticko.cz a z jednoho klubka vyjdou cca dvoje kaťata.
Holky, mám na vás dotaz.
Používám látkovky, ale dávám spát dítě na bok, nevadí to?
Teď mi jedna holčina z jiné diskuze psala, že se tím spaním na boku deformuje nožička v takovém balení ![]()
Ahoj holky. vím ze tim co napisu nebudu prvni ani posledni ale opravdu prolouskat se tolika strankama nejde… a to co jsem procetla tak mi z toho jde hlava kolem.
čekám miminko v listopadu a chtela bych latkovat, o vikendu by mela doazit budouci tchyne chce vyrazit na nakupy a dokoupit mi co porebuju, hlavne plenky.
a to je ten problem, vubec nevim co budu potrebovat. je mi jasny ze kazdymu vyhovuje neco jinyho.
slo by mi prosim poradit co bych si tam pro zacatek mela koupit abych mohla latkovat?
nebranim se variante na noc pouzivat jednorazovky.
Mám doma 25ks klasickych ctvercovek, tech jeste starych tlustych.urcite nechci ze zacatku investovat do nejakych kalhotech vse v jednom… takze kolik plen potrebuji?mam si koupit i vice vrstve?jaky kalhotky?separacni vlozky pratelny, nebo jednorazovy?
predem moc dekuji a moc se omlouvam ze nepisu s diakritikou a za chyby.dneska moje telo zrovna nema svuj den a ja jem rada ze aspon tukam do klavesnice ktera zrovna taky nechce spolupracovat ![]()
Zizinko, já zrovna pročítám toto http://www.nejenprodeti.cz/dotazy a podle mně to je napsaný docela dobře. Za mne se potřebuje tak 60 čtvercovek. Ale tak víš jak, dokoupit se to dá vždy
Asi taky záleží na tom kolik na to máš peněz. A za sebe bych preferovala separačky „jednorázový“, když jsou jen počuraný tak je jen vypereš s plenami a můžou se použít znovu. Ty látkové prý časem přestávají účinkovat tak jak by měly.
Používáme obyč čtvercovky, k nim většinou ještě vkládací plenky pro zvýšení savosti, kalhotkových plen máme asi 4 kusy a 4 kusy těch vše v jednom a za mne jsou nejlepší čtverce, rychle schnou a jsou levné
A když se dají do nějakého skladu tak potřebuješ tohle http://www.nejenprodeti.cz/…i-sponka-336
HOlky kdyby měl někdo zájem o Babinex prášek na praní plen, tak dejtě vědět. Možná bude k dispozici velké balení, tak že v případě zájmu pak rozešlu. Kdo má nějaké dotazy tak pište prosím SZ. ![]()
Nejlepší separačky jsou POpoliny viskozové. To jsou ty co myslí Hanule. Na malý mimčo jsem měla Disana celulozové, ty se taky dají vyprat(pokud jsou jen počurané) s kakošem se separačka spláchne do WC, pokud to není tuhoš a nedá se sklepnout, ale to Ti ještě dlouho nehrozí.
Se čtvercovkama nic nezkazíš, možná by stálo za to koupit bambusové Kikko a zavazovačky Disana. Jako svrchňáky nějaké kvalitní PUL kaťata, nebo já teda upřednostňuju vlňáky. Jak se tu o stránku zpět psalo, dobře poslouží samodomo pletené a vyjdou na pár švestek.
Holky ale asi poradí líp ![]()
Hanule píše:
Zizinko, já zrovna pročítám toto http://www.nejenprodeti.cz/dotazy a podle mně to je napsaný docela dobře. Za mne se potřebuje tak 60 čtvercovek. Ale tak víš jak, dokoupit se to dá vždyAsi taky záleží na tom kolik na to máš peněz. A za sebe bych preferovala separačky „jednorázový“, když jsou jen počuraný tak je jen vypereš s plenami a můžou se použít znovu. Ty látkové prý časem přestávají účinkovat tak jak by měly.Používáme obyč čtvercovky, k nim většinou ještě vkládací plenky pro zvýšení savosti, kalhotkových plen máme asi 4 kusy a 4 kusy těch vše v jednom a za mne jsou nejlepší čtverce, rychle schnou a jsou levné
A když se dají do nějakého skladu tak potřebuješ tohle http://www.nejenprodeti.cz/…i-sponka-336
dekuji za rychlou reakci. jen blbej dotaz, vkladaci pleny, co to je?tu sponku to vim. a kdyz treba pouziju novorozenecky sklad tak z kolika plenek ho mam delat? a mam tam davat jeste doprostred slozenou plenu aby to vic salo nebo uz jen separacku?
cetla jsem uz mraky stranek o latkovani ale je toho tolik info naraz ze jsem z toho akorat zmatena a propadam panice