Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
27.9.10 20:12

Neno, taky mi to přijde :lol: Kdybych to věděla už tenkrát tak jsem ušetřila 800 :lol:

Co je Prefold?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.9.10 20:16
Hanule píše:
Neno, taky mi to přijde :lol: Kdybych to věděla už tenkrát tak jsem ušetřila 800 :lol:Co je Prefold?

prefold

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
27.9.10 22:25

Holky dnes jsem si psala s kámoškou, kt. má 2týdenní holčičku. Dnes jí začala dávat látkovky a tvrdí, že jí holčička hned začne brečet, když se počurá, nebo pokadí. V papírovkách to prý nedělala.
Myslíte, že je to možný? Já jsem začala látkovat po 6nedělí a nepamatuju si, že by se to malému nějak nelíbilo.
Snažila jsem se ji přesvědčit, že se to urovná, ale ona byla dost skeptická. Na látkování jsem ji ,,namluvila" já, tak mě to teď dost mrzí a nevím, jak bych ji s tím poradila. Nemáte s tím zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
27.9.10 23:01
alchemilka píše:
Holky dnes jsem si psala s kámoškou, kt. má 2týdenní holčičku. Dnes jí začala dávat látkovky a tvrdí, že jí holčička hned začne brečet, když se počurá, nebo pokadí. V papírovkách to prý nedělala.
Myslíte, že je to možný? Já jsem začala látkovat po 6nedělí a nepamatuju si, že by se to malému nějak nelíbilo.
Snažila jsem se ji přesvědčit, že se to urovná, ale ona byla dost skeptická. Na látkování jsem ji ,,namluvila" já, tak mě to teď dost mrzí a nevím, jak bych ji s tím poradila. Nemáte s tím zkušenosti?

osobní zkušenost nemám, ale nemůže brečet před čuráním? četla jsem něco o bezplenkovce a někter= děti tak moou signalizovat :nevim:
tomovi je úplně fuk, že je v mokru. poslední dobou mě tedy přijde, že si začíná čurání uvědomovat - občas se koukne mzi nohy nebo se i chytí za plenku a když ho hned rozbalím, tak je to ještě teplé.

• Citovat
  • Upravit
22590
27.9.10 23:04

Aspon pozna,ze ma prebalit,ne? Mne prijde taky ze je mala nerudnejsi s latkovkamam nez s papirovkama..ale z toho klidne v latkovce usne na 4 hodky a nestezuje si…jestli si to spis kamoska nenamlouva…i kdyz je logicke,ze to mimcu vadi,pac je proste v mokru…
Mozna dat nejake separacky,ne? Tusim,ze tu nekdo neco psal o nejakych lepsich co navozuji vic pocit sucha…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
27.9.10 23:55
alchemilka píše:

Mně to dělá Petruška taky, sice ne vždy, ale občas se takto projeví, po rozbalení je spokojená. Prostě ji častěji přebaluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
28.9.10 10:50

Přesně, já taky Olivera častěji přebaluji, než kdyby měl papírovku. Sice se začal u přebalování vztekat, přetáčet a snaží se zdrhnout, ale pořád doufám, že ho to přejde :-)
Tak snad se holčička se umoudří a kámoška bude spokojena 8-)
Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
28.9.10 11:57

Mates taky plakal, když se počůral nebo pokakal a v papírovce ne. Mně to přišlo právě lepší. Hned jsem ho přebalila, je pravda že poměrně hodně často. A na spánek to vliv nemělo, když chtěl spát, tak spal, ve spánku stejně nečůrá.

Pak mu to vymizelo, teď kdybych necítila, že smrdí jak kojot, tak ani nevím, že se pokakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
28.9.10 12:28

Maty taky začal signalizovat, že se počůral.
Včera celý den hlásil, mám z něj radost, třeba je konečně nočník na dobré cestě.
Blbý na tom je to, že za včerejšek padlo za vlast 17 plen :roll:
Hlásí i sebemenší ucrbnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vydřice
28.9.10 12:32

Taky mi to přijde fajn, že malýho nebaví být v mokrým nebo pokaděným, pořád doufám, že se tak naučí rychleji na nočník :oops: 17plen?? 8-o husty :lol:

• Citovat
  • Upravit
51750
28.9.10 12:45
Cappy píše:
Maty taky začal signalizovat, že se počůral.
Včera celý den hlásil, mám z něj radost, třeba je konečně nočník na dobré cestě.
Blbý na tom je to, že za včerejšek padlo za vlast 17 plen :roll:
Hlásí i sebemenší ucrbnutí.

Cappy a co mu teď dáváš za plenky? Teď by se asi nejvíce hodily čč na rovno ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
28.9.10 12:50

Katy, jo, jedu jen ve čtvercích, protože bych ho jinak neměla do čeho balit.
Mám vytipované chvíle, kdy přibližně vím, že bude kakat, tak to dostane zavazovačku, jinak furt jen čtverce - dávám mu rovnou dva.
Takže spotřeba plen obrovská, ale pokud nám to pomůže k odplenkování, ta kvanta plen přežiju.

Zrovna před chvílí ze sebe začal rvát oblečení a plenu a běžel k přebalováku.

Blbý je, že nemám kde sušit, takže u nás jede furt klíma a peru denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.9.10 13:02

Cappy problém se sušením nezávidím, fakt zlatá sušička. :lol: Jinak já mám spotřebu plen taky dost velkou, přebaluji dost často, cca 10× za den, ale zase dávám více méně jen kikko bambusové a to fakt stačí jedna. Jen teda dokud se nevykadí, tak je v kalhotkových plínách. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
28.9.10 13:12

Já taky přebaluji cca 8-10× za den. Párkrát se ale povede suchá plena, takže jsem tak na těch 6-7× denně, vždy po dvou čč. jeden to neveme. bambusky mám na ven, většinou ještě v kombinaci s něčím dalším.

• Citovat
  • Upravit
51750
28.9.10 13:15

Neczuz já na cestování dávám AIO či SIO, ale vždy do nich přidávam vkládačku, jako samo o sobě dle mě ani ta AIO či SIO toho moc nepobere. Tak že když jezdíme do školky, tak za dopoledne má obvykle 3 AIO a ráno podle toho jak vstane ji dávám ještě do nějaké kalhotkové, než vyjíždíme tak dostává AIO. No a doma jedu více méně v těch kikko bambusových čč.

Holky mám tu jedny SWD vlňáčky L na suchý zip, nemá někdo zájem, než je hodím na MMB. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure