Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Boriska píše:
knopi - o 6,5 týdne -viz metřík, právě jsem slyšela, že příkrmy se jedou podle skutečného věku, tož čučím, to máme za pár
holky tož já toho taky nemám do té pračky málo, že?dnes jsem dala míň,ale od zítřka rozmotávám a řeknu jak na tom jsem
Hele, já nevím, ale myslím, že s těma příkrmama to zas tak horké není. Mám taky nedonošence (5týdnů dřív), a s příkrmama jsem nezačínala podle věku, ale podle jeho chuti. Zkusila jsem nejdřív kaši, ta mu docela jela, ale zelenina ze začátku moc ne, tak jsem netlačila, občas jsme zkusili, jestli chce, jenom mlíko mu stačilo ale dlouho. Tak regulérně začal jíst až teď, pořád nemá plnou dávku, ale o jídlo si už říká (resp. závidí, když jíme my a otvírá pusu
)
Borisko vidím to jako Alchemilka, taky není třeba spěchat. Záleží jak ti prospívají, kolik váží apod. Jestli máš pocit, že je brzo, tak ještě nezačínej, jestli ale máš pocit, že by už si i dali, že jim mléko nestačí a jsou hladoví, tak proč ne.
Jinak ještě jsem na tomto foru nevyzkoumala, kdeže ty metříky najdu?
Moji kluci jsou nar.34+5tt, ale už jim budou 3r, a rozdíl bys nepoznala
Žraví jsou stejně jako jejich donošená sestra ![]()
ahoj!
tak jsem včera vyrobila svůj první sliz
udělala jsem trošku ekšperiment - dala jsem tam kus marseillského mýdla, kus obyč. jádrového a ještě i kousek žlučáku (ten z dm mi hezky voní
) a k tomu necelý dvě decky prací sody. ještě tekutý jsem to teda nalila do dvou kanystříků a ještě mám zbyteček v míchací nádobě. ty kanystry vypadají dobře, ale s tím zbytkem jsem zakvedlala a je to takový natrhaný pevný cosi ve vodě
no ale vyprala jsem hned tři várky prádla a je to supr - konečně mi prádlo voní! nesnáším ty chemický smrady z normálních prášků. tohle je fakt supr! ![]()
nevíte pls jak dlouho vydrží PUL kalhotky když už nám jsou malé a chci je shovat na případného dalšího prcka? Btw, je normální aby nám byla malá velikost 7-14 kilo když máme 9 kilo - necelých?
Nebo něco dělám špatně? Jde o Bummis Brite a Super Whisper.
Vcera mi konecne dorazila zasilka od Baby, takze jsme majiteli tri novych bajecne ruzove sladenych Itti
Tez dorazila Merinostar SIO…kdo se pro ne tak nadchnul, musim rict, pekne jsou, ale jsou temer totozne s temi, co jsme kdysi kupovaly z Finska, jen s tim rozdilem, ze ty finske mely mnohem vic vzoru na vyber, stejne tak jako si clovek mohl zvolit styl zapinani, barvu vnitrku, a to, jestli chce kapsovku, AIO a tak.
Příspěvek upraven 24.09.10 v 12:08
ahoj holky, tak jsem včera dala broučkovi zase látkovku, jak jsem tady výše psala-zkoušela jsem látkovat ve 2měs a moc nám to nešlo…no a teď v 5 jsem zase nadšená, myslím byl spokojený.Něco jsem z výbavičky musela vyřadit jako malé..tak nám zůstaly froté Haipa daipa a čtvercovky a snapka…holky poraďte mi nějaké dobré PUL,Robinek má teď 8,5kg a má silnější stehýnka. a taky chci zkusit AIO a vůbec si nemůžu vybrat
děkujem
krásný den všem
kamako píše:
ahoj holky, tak jsem včera dala broučkovi zase látkovku, jak jsem tady výše psala-zkoušela jsem látkovat ve 2měs a moc nám to nešlo…no a teď v 5 jsem zase nadšená, myslím byl spokojený.Něco jsem z výbavičky musela vyřadit jako malé..tak nám zůstaly froté Haipa daipa a čtvercovky a snapka…holky poraďte mi nějaké dobré PUL,Robinek má teď 8,5kg a má silnější stehýnka. a taky chci zkusit AIO a vůbec si nemůžu vybratděkujem
krásný den všem
Zrovna dneska mi došly tyto, vypadají super!
http://www.latkove-pleny.cz/…ni-kalhotky/
Uvnitř byla i jedna skládačka, na skladě měli zrovna zelenkavé s hnědým olemováním, v nabídce třeba vůbec nejsou.
NeNa píše:
Vcera mi konecne dorazila zasilka od Baby, takze jsme majiteli tri novych bajecne ruzove sladenych IttiTez dorazila Merinostar SIO…kdo se pro ne tak nadchnul, musim rict, pekne jsou, ale jsou temer totozne s temi, co jsme kdysi kupovaly z Finska, jen s tim rozdilem, ze ty finske mely mnohem vic vzoru na vyber, stejne tak jako si clovek mohl zvolit styl zapinani, barvu vnitrku, a to, jestli chce kapsovku, AIO a tak.Příspěvek upraven 24.09.10 v 12:08
A ty fotky to jsou ty finske SIO? Mas jeste nekde jejich stranky? ![]()
Me opicka nadchla protoze je mekoucka,oproti itti ,ktera pekne ztvrdla…nicmene stejne jsem si jednu itti v esku poridila na malou- takovou tupruhovanou,zvireci ![]()
A vazne mas ruzove itti? ![]()
holky jj s těmi příkrmy jsem to hlavně myslela,že musím nastudovat co a jak ![]()
přijde mi,že malý už by možná večer kaši ocenil, neb se v noci furt budí na kojení a malá zase přes den, tak uvidíme,nehrotím to
mě se na líbí hlavně to,že píšou skladem v září,tož se musím optat
Miriimam jedovate ruzovou, svetle ruzovou a svetle fialovou! ![]()
Ty na tech fotkach jsou kapsovky, bylo na vyber s fleecem nebo s coolmaxem uvnitr, tak jsme s Babou prubly ten coolmax. A jsou super, malicky, ze je srolujes do dlane a drzaky. Cpu do nich prefold, na ven jsou to my nejoblibenejsi.
http://www.hahtuvahullu.fi/
My jsme ji tenkrat poslali mail, v anglictine, i kdyz Baba finsky vladne celkem mistrne
. Rekly jsme si presne co a jak chceme a bylo. Cici si od ni brala myslim vlnaky se zabou na prdeli.
Mirii tady jsou materialy a vzory, ze kterych se da vybrat http://www.hahtuvahullu.fi/page/17/-kuosit
NeNa píše:
Mirii tady jsou materialy a vzory, ze kterych se da vybrat http://www.hahtuvahullu.fi/page/17/-kuosit
a kde najdu prosím svrchňáky
![]()
Já bych brala z Finska dvoje kapsovky. Finsky ale nevládnu. Na kolik přijdou?
Baba a jeji finstina
,to uz se tu probiralo ![]()
Jdu mrknout na ty odkazy…