Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Halucinko, já taky přebaluji běhací dítko do zavazovačky a v pohodě, ELi mi při přebalování hezky leží a čeká až dokonám práci.
Katy, ale já nepřebaluju jen běhací dítko, ale „běhající“.
Jsem se do té vázačky spíš zamotala sama.
Tak ja peru taky na 60 a smrad zadnej,ale mi prijde,ze se ty pliny dost nicej…blednou a proste po 2 vypranich vypadaji jak oouzivane 100 let…
Ja chci taky bambinex! kdyby bylo aspon vetsi baleni,tak se mi mozna vyplati i postovne,ale takhle je to fakt naprd…
JO jo, Bambinex je super
ale taky mě pěkně štve, že ho dělají takhle mrňavej. Mirii, jedině si objednat toho víc. Taky si příště objednám aspoň 4 pixly
to poštovný mě točí ![]()
JO a jak zvládáš dvě děcka?
Norbík zvládá nočník výborně a spolehlivě, ale jedině když není oblečenej. Nechápe, že si musí říct, když má plínu.
Vůbec nevím jak dál. Mám ho nechat oblečenýho bez plíny, aby viděl, že bude mokrej?
Možná to pochopí…
holky a ještě mě tak napadlo, když děláte např. novoroz. sklad, to ho pak před tím, než ho dáte do pračky či sáčku či kýble rozděláte? ještě tohle mě napadlo…já totiž nee…
Boriska píše:
holky a ještě mě tak napadlo, když děláte např. novoroz. sklad, to ho pak před tím, než ho dáte do pračky či sáčku či kýble rozděláte? ještě tohle mě napadlo…já totiž nee…
Borisko já jak kdy, někdy jo, někdy ne.
![]()
katy, tak je to jasné, to někdy to zachraňuje
ještě že to chlap neví, furt mi to tvrdil, by mě zazdil, holky já jsem zjistila, že u příkrmů se korigovaný věk nepočítá, takže pomalu ale jistě asi budeme najíždět na příkrmy
tož to bude zajímavé
-tedy až zjistím, jak na to ![]()
Už 4 týdny čekám na zásilku z Brány a dneska mi zavolal chlápek z PPL, že přiveze balík mezi 16-18 hod. To je celé odpoledne zabité, ani bych nemohla jít s malým ven. Ještě se rozčílil, že to chci vědět přesněji, blbeček jeden namyšlený. Takže nepřijede. ![]()
Halucinko, se mi stalo něco podobnýho
PPL že má pro mne balíčky od bati a jestli jsem doma, já na to že jo, ale že peníze nemám (volal ve 13.00 že za 5 minut je u nás) a děsně se divil JAK TO že nemám doma peníze??? Tak jako když není Baťa schopnej napsat že se balíček odeslal a PPL zavolat ráno že odpoledne přijedou, tak co, že ![]()
Konečně mi napsali že se můj balíček z fill your pants odesílá, hurá
Jen ty blueberry budu asi mít kraví a ne puntikatý ![]()
NO fakt někdy divné to jednání PPL.
Mě třeba posledně volali že mi vezou balíček s Brány, no jako čekala jsem ho, tak že jsem se ani nedivila, řekl v kolik cca přijede, u nás pohoda, protože když nejsem doma já, tak jsou doma tchánovci. Ale co mě teda překvapilo, že dojel, já než stihla seběhnout dolů, tak předal tchánovi balíček přes plot a jel do pryč. Jako nechtěl ani podpis že jsem něco převzala. Tak že když tak nad tím přemýšlím, tak jsem klidně mohla urgovat Bránu, že mi balíček nedošel, co? ![]()
Matyáš naštěstí při přebalování leží poslušně na přebalováku, takže mám času habaděj, abych ho do toho nějak umotala ![]()
Pastelko kdyz ja si ho sem k nam musim objednat leda z anglie a nevim kdyz si necham poslat 3 jestli mi pak nenauctuji i to postovne podlevahy… Dve deti zvladat jdou,ale starsi chce porad nejakou aktivitu mezi lidma ci detma,tak nejlepsi je to ted v parku,ale nevim kde budeme v zime.....
Borisko ja nerozmotavam,ba naopak treba disanu s bambuskou uvnitr jeste obmotam snurkama a zavazu na uzel…a vyprane pekne,bez smradu ![]()
Objednavky z brany me stvou pekelne,zatim pokazde mam nejaky problem a dlouho cekam,i kdyz pisou ze to maji nasklade…a PPL to je taky banda, si myslej,ze na ne budeme celej den cekat doma…
Ahoj, ja pliny rozmotavam, i sklad na rovno rozklepu, z bumhuggeru vyndam vkladacky. Ale zase docela dost pechuju pracku, takze mam pocit, ze kdybych ji nemela tak narvanou, tak bych si mozna mohla dovolit to nerozklepavat.
Peru ve slizu, ulrichu nebo ecoveru. A se smradem jsem nikdy problem nemela.
Dite posledni dobou dela docela cavyky na prebalovaku, tak jsem prestala prebalovat casto, asi ho to uz otravuje a jedu po 2-3h, nejsem z toho moc nadsena, ale co uz, radsi to, nez aby se mi ten malej uhor otacel se zahovnenym zadkem a kopal me do bricha ![]()
Borisko, jak staré máš děti? Jak moc nedonošené? Já v příkrmech nekorigovala, ale stejně jim trvalo tak 2 měsíce, než byli schopni sníst plnou dávku příkrmu, myslím, že na plný oběd se dostali až v těch 7měs korigovaně.
knopi - o 6,5 týdne -viz metřík
, právě jsem slyšela, že příkrmy se jedou podle skutečného věku, tož čučím, to máme za pár ![]()
holky tož já toho taky nemám do té pračky málo, že?
dnes jsem dala míň,ale od zítřka rozmotávám a řeknu jak na tom jsem