Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Zuzu, ja skladuju v kybliku, ani na nem nemam viko, kyblik maj v kazde drogerii, supermarkatu, tak neco kup
Zapomnela jsem achdarky (oboje
) v lanolinu na balkone. Byli tam od patku
Ted jsem si na ne vzpomnela a nejak divne smrdi, jako aceton nebo takovy nejaky puch, tak nevim, zda je to plisen, nebo se zkazil ten lanolin… Ach jo. A natahovaci disany uz mu jsou tez male, stejne tak i BI zapinaci vlnaky.
Čiči, já minulý týden takhle zapomněla na lanolin (vlňáky už byly vytažené) a byl to teda pěkný smrad - asi po 5 dnech. Tak asi zkažený lanolin.
Zuzi - nejdřív jsem sliz skladovla v kýblu. Teď už jsem si pořídila 5 l kanystřík od octa. Má široké hrdlo.
čiči - Vždy se mi sliz povedl. Akorát posledně ne. Tuhá hmota. Ale když do kanystříku naleju horkou vodu, tak vždy vršek trochu povolí a mohu odlít.
Ale co jsem koupila ten prášek od bambinexu, tak už sliz dělat nebudu. ![]()
Chtěla jsem Poli vyfotit v té nové plence. A ona mi furt utíká. ![]()
Achdarku, já nevím, co jsem udělala špatně, ale zkrátka to marsemýdlo se mi hrozně blbě rozpouštělo, přitom vody byla teplá dost, už jsem jednou dělala trochu slizu ze žlučáku a ten se mi rozpustil krásně
no aspoň že to pere
to by mě jeblo, kdyby po tom skákání kolem, vaření a já nevím čím ještě to nebylo funkční.
ahoj Pavli , díky za foto vypadá to dobře:-), já jsem zkoušela ušít froťáky na snapi sponku a vrchňáčky, ale právě mně na "šijeme dětem " hodně nadchly materiály a tak jsem to chtěla zkusit ušít vcelku jako AIO. ![]()
kami:jj z sijemdetem.cz mám právě PUL a měla jsem bambus-konopí a ted ten aksamit ![]()
Pavli teeda šikulka, hezky jsi je ušila, to u mě nehrozí, leda že by mi je ušil manža.
čiči teda zapomenout na vlňáčky? To se mi ještě zatím nestalo.
Ale mám nějaký problém s lanolinem, přitom je stále v lednici, už jsem s něho i lázeň dělala a teď i když to dělám stále stejně, dávám i stejný šampon, tak je takový nějaký divný, jako by lehce zdrclý. ![]()
JO a dítě mě dnes štve, zatím nekadila, tak že celý den dávám kalhotkové plíny, no a teď jsem jí dala čč na rovno do itti a vsadím boty, že se posere. ![]()
Ahoj holky, tak jsem konecne nasla plinku, co vydrzi celou noc memu ucurankovi - bambuska od BB. Tak uz se tesim na dalsi nakup, manza uz tolik ne
Jeden z argumentu pro latkovky totiz byl, ze je to financne vyhodnejsi, ale jak to tak vidim, tak asi moc na tom neusetrime. Ale plinky si pak necham a kdyz budu chtit dalsi mimco, tak budu zase argumentovat plinkama ![]()
Taky hledam nejaky novy AIO k dr a na navstevy, Itti Bitti jsou mu uz opravdu male (velikosti L). Tak mam dva ks na prodej + nahradni original vkladacky, kdo by jste mel zajem.
Kvetinko, vy máte Itti Lka malé? Mikymu je rok a půl a má je akorát. ![]()
Mi to taky zarazilo, Mates neni zadnej drobek, ma ted tak 12kg a itti mu jsou, zapiname teda na posledni dva patentky, ale stale dobre.
Ja bych jeste pockala, ona ta miminka v tomto veku mivaji dost velka briska, az se zacne hybat, tak se vytahne a treba mu zas budou
Pavli tak kalhotky vypadaji suprove…
Katy tak co pokadila se? ![]()
Kvetinko- tak to ses mela rovnou zeptat tady holek jakou plenu na noc,pac BB tady doporucuje snad kazda
, i ja si ji poridila ![]()
No jo, asi jsem si tu nocni plinku musela vyzkouset sama
.
No Misa ma tak tlusty stehynka, ze mu to musim uz ted davat na posledni druky a kolem briska mu to pak totalne odstava, takze neni problem se procurat na bodycko. Takze jsou mu maly v tomto smeru.
čičinka píše:
Mi to taky zarazilo, Mates neni zadnej drobek, ma ted tak 12kg a itti mu jsou, zapiname teda na posledni dva patentky, ale stale dobre.
Ja bych jeste pockala, ona ta miminka v tomto veku mivaji dost velka briska, az se zacne hybat, tak se vytahne a treba mu zas budou
Přesně to mě taky napadlo, v batolecím věku se ta dítka natáhnou, už nejsou takoví buřtíci.
No, i když..
Já řeším teď jiný problém, pomalu nám začínají být malé kalhotkové pleny.
Některé jsem už vyřadila.
Nevím, zda má cenu ještě investovat do nějakých obr velikostí.
Přeci jen se už blíží ta magická hranice dvou let - třeba už bude s nočníkem kamarád každým dnem…
Cappy, u nás je to podobné. S nočníkem teda nicmoc, tak teď furt peru čč. Ale kupovat další várku se mi fakt nechce.