Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Oskarku, kup vetsi teplaky. Ja kupuju v HM, tam maji obstojny prostor na prdku, i tesco teplacky byly celkem objemne, tez jsem ted koupila teplacky z antony mimishopu, s laclem, ty jsou super, protoze diky lacliku nema hola zada
Borisko, metrik ma byt takto, jsem sledovana, dekuji za gratulace
Postovne ze statu jsem platilau fuzzibunz, tusim 20dolaru bylo, ale meli to nainstalovane podle poctu kusu v kosiku, takze kdbych si tenkrat vzala vse, co jsem chtela, tak bych mela postovne 40dolaru
Zalezi na obchode, jak to ma poresene.
čičinka píše:
Postovne ze statu jsem platilau fuzzibunz, tusim 20dolaru bylo, ale meli to nainstalovane podle poctu kusu v kosiku, takze kdbych si tenkrat vzala vse, co jsem chtela, tak bych mela postovne 40dolaruZalezi na obchode, jak to ma poresene.
tak to tedy není nic, co by mě těšilo - kurňa, ty jsi taky pod dohledem FBI, jo?
to je hrůza, jak jsou některé emimiňačky zvídavé, více než se sluší ![]()
Bosirko, fakt?
já si tam včera hodila modrý puntiky a prošlo to
Ale krávy neměli, to je fakt. Tak snad něco dojde ![]()
Nevíte jak dlouho to tak trvá?
no puntíky mají skoro všude, ale já puntíky nechci
![]()
to budou mít s takovou dříve u nás ![]()
Ahoj holky, technická, prosím, co je SWB?
Hanule díky za odkaz, mají tam dobré tipy
no tak jestli by se objednávalo z těch stránek od Nenušky, tak bych si ty itti tutto vzala a rovnou dvoje ![]()
Borisko - obbjednání z USA - záleží na obchodu. Třeba ty fuzzi meěli poštovné docela drahé, ale SWD měli jiné. KOukala jsem na stránky US post a je tam několik různých způsobů. Takže záleží, co ten , který obchod zrovna používá.
SWD - Swaddlebees (www.Swaddlebees.com)
děkuju za rady.
ještě bych byla ráda, kdybyste mi poradily nějaké štíhlounké aio, sio či kapsovky, pod kalhoty když půjdem k doktorovi či tak…
mám bum genius, jsou fajn, ale musím dovycpávat, ještě fuzzi, ale co do velikosti vedou bum genius ![]()
jak jsou na tom ty aio nebo sio merinostar?
katy myslím má?
a co nějaké jiné plenky od nich - máte někdo? líbí se mi ty bambusky…a co jejich longies, přemýšlím, že bych je od nich vzala, vypadaj fajn…
jo a ještě veliká gratulace mirii:kytka:
a čičince a případně dalším novým těhotným ![]()
Za me nejstihlejsi jsou itti, mame sio a jsem spokojena, i to saje dostatecne, jen kakani je trochu problematicke, tekute by mohlo utect ven a i ten tuhy bobek muze znecistit, jsou hodne uzke mezi nohama.
Jinak ale na ven dam i kalhotkovou plinu a svrchnaky, o tolik vic prace ty svrchnaky nejsou a tu kalhotkovou dam, kdyz vidim, ze pije jak das nebo ocekavam kakanec. A to davam ruzne. Nebo kdyz jsou itti v pradle, tak dam klidne i bambino mio a kikko bambusovou na rovno, uz mi to venku ani neprijde.
My mame ted poslednich nekolik dnu horor u prebalovani, doted lezel aspon na prebalovaku, ale ted se okamzite pretoci na bricho, kleka si a chce prchat. Prebalujem se revem, ani neco do ruky uz nepomaha a vetsinou se prestane vzpecovat, az kdyz ho klepnu pres prdelku
![]()
Borisko, já tím myslela spíš to že se divím že tam jde objednat opravdu jen věci skladem, či nevím jak to dělají že jeden den to objednat jde a druhý už ne.
Ahoj holky, jdu se k vám poradit:
chci si udělat hodně savé vkládačky a vymyslela jsem si to udělat z kikko bambusových plen. Akorát všude čtu, že se po pár vyprání srazí
Myslíte, že je to lepší ušít z čerstvých plen, nebo pár krát vyprat na vyšší teplotu a pak ušít? Děkuji za názory.
ps: nebo myslíte, že je to blbost šít to z těchto plen? ![]()
Alchemilko a proč je chceš vlastně šít? Není jednodušší tu Kikko bambusovou jen složit a dát tak?
![]()
šití nerozumím, ale párkrát vyprat na sražení nestačí. srážejí se pomalu ale jistě. Jedny mám asi 7 měsíců a jsou totální obdélníky. druhé asi 3 měsíce a ještě to jde.
neczuz píše: šití nerozumím, ale párkrát vyprat na sražení nestačí. srážejí se pomalu ale jistě. Jedny mám asi 7 měsíců a jsou totální obdélníky. druhé asi 3 měsíce a ještě to jde.
Presne…mam vsechny porizene ve stejny den,ale hadam,ze kazda ma jiz ted jinou velikost ![]()