Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
19.9.10 08:42

Oskarku, kup vetsi teplaky. Ja kupuju v HM, tam maji obstojny prostor na prdku, i tesco teplacky byly celkem objemne, tez jsem ted koupila teplacky z antony mimishopu, s laclem, ty jsou super, protoze diky lacliku nema hola zada

Borisko, metrik ma byt takto, jsem sledovana, dekuji za gratulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.9.10 08:44

Postovne ze statu jsem platilau fuzzibunz, tusim 20dolaru bylo, ale meli to nainstalovane podle poctu kusu v kosiku, takze kdbych si tenkrat vzala vse, co jsem chtela, tak bych mela postovne 40dolaru :zed: Zalezi na obchode, jak to ma poresene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.9.10 08:46
čičinka píše:
Postovne ze statu jsem platilau fuzzibunz, tusim 20dolaru bylo, ale meli to nainstalovane podle poctu kusu v kosiku, takze kdbych si tenkrat vzala vse, co jsem chtela, tak bych mela postovne 40dolaru :zed: Zalezi na obchode, jak to ma poresene.

tak to tedy není nic, co by mě těšilo - kurňa, ty jsi taky pod dohledem FBI, jo? :roll: to je hrůza, jak jsou některé emimiňačky zvídavé, více než se sluší :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
19.9.10 09:24

Bosirko, fakt? 8-o já si tam včera hodila modrý puntiky a prošlo to :think: Ale krávy neměli, to je fakt. Tak snad něco dojde :lol:

Nevíte jak dlouho to tak trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.9.10 09:29

no puntíky mají skoro všude, ale já puntíky nechci :jazyk: :mrgreen:
to budou mít s takovou dříve u nás :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
19.9.10 09:33

Ahoj holky, technická, prosím, co je SWB?
Hanule díky za odkaz, mají tam dobré tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
19.9.10 09:35

no tak jestli by se objednávalo z těch stránek od Nenušky, tak bych si ty itti tutto vzala a rovnou dvoje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
19.9.10 09:45

Borisko - obbjednání z USA - záleží na obchodu. Třeba ty fuzzi meěli poštovné docela drahé, ale SWD měli jiné. KOukala jsem na stránky US post a je tam několik různých způsobů. Takže záleží, co ten , který obchod zrovna používá.

SWD - Swaddlebees (www.Swaddlebees.com)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
19.9.10 09:51

děkuju za rady.
ještě bych byla ráda, kdybyste mi poradily nějaké štíhlounké aio, sio či kapsovky, pod kalhoty když půjdem k doktorovi či tak…
mám bum genius, jsou fajn, ale musím dovycpávat, ještě fuzzi, ale co do velikosti vedou bum genius :-)
jak jsou na tom ty aio nebo sio merinostar?
katy myslím má?
a co nějaké jiné plenky od nich - máte někdo? líbí se mi ty bambusky…a co jejich longies, přemýšlím, že bych je od nich vzala, vypadaj fajn…

jo a ještě veliká gratulace mirii:kytka:
a čičince a případně dalším novým těhotným :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.9.10 10:00

Za me nejstihlejsi jsou itti, mame sio a jsem spokojena, i to saje dostatecne, jen kakani je trochu problematicke, tekute by mohlo utect ven a i ten tuhy bobek muze znecistit, jsou hodne uzke mezi nohama.
Jinak ale na ven dam i kalhotkovou plinu a svrchnaky, o tolik vic prace ty svrchnaky nejsou a tu kalhotkovou dam, kdyz vidim, ze pije jak das nebo ocekavam kakanec. A to davam ruzne. Nebo kdyz jsou itti v pradle, tak dam klidne i bambino mio a kikko bambusovou na rovno, uz mi to venku ani neprijde.

My mame ted poslednich nekolik dnu horor u prebalovani, doted lezel aspon na prebalovaku, ale ted se okamzite pretoci na bricho, kleka si a chce prchat. Prebalujem se revem, ani neco do ruky uz nepomaha a vetsinou se prestane vzpecovat, az kdyz ho klepnu pres prdelku :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
19.9.10 10:14

Borisko, já tím myslela spíš to že se divím že tam jde objednat opravdu jen věci skladem, či nevím jak to dělají že jeden den to objednat jde a druhý už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
19.9.10 12:08

Ahoj holky, jdu se k vám poradit:
chci si udělat hodně savé vkládačky a vymyslela jsem si to udělat z kikko bambusových plen. Akorát všude čtu, že se po pár vyprání srazí :-? Myslíte, že je to lepší ušít z čerstvých plen, nebo pár krát vyprat na vyšší teplotu a pak ušít? Děkuji za názory.
ps: nebo myslíte, že je to blbost šít to z těchto plen? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.9.10 12:16

Alchemilko a proč je chceš vlastně šít? Není jednodušší tu Kikko bambusovou jen složit a dát tak? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.9.10 12:17

šití nerozumím, ale párkrát vyprat na sražení nestačí. srážejí se pomalu ale jistě. Jedny mám asi 7 měsíců a jsou totální obdélníky. druhé asi 3 měsíce a ještě to jde.

• Citovat
  • Upravit
22590
19.9.10 12:29
neczuz píše: šití nerozumím, ale párkrát vyprat na sražení nestačí. srážejí se pomalu ale jistě. Jedny mám asi 7 měsíců a jsou totální obdélníky. druhé asi 3 měsíce a ještě to jde.

Presne…mam vsechny porizene ve stejny den,ale hadam,ze kazda ma jiz ted jinou velikost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure