Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
15.9.10 22:39

Ahoj,

já vás vůbec nestíhám číst. :mrgreen:

Megerka s prefoldem a Anavy s prefoldem na noc byly OK. Jenže teď už druhý den schnou na sušáku. :pocitac: Tak jsme zase dala HHS a několik vkládaček.

Prací prášek bambinex - je super. A plenky jsou po něm měkké. :palec:

V neděli jsem sem dávala odkaz na výprodej SWD. V pondělí odpo jsem našla čas, abych se tam pořádně podívala a už vše zajímavé bylo pryč. To je rychlost.

Nadchla mně barevná edice plenek na sijem detem Jdu si ji objednat jako vánoční dárek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.9.10 06:14

ahoj!

vyhnal mě hlad…

čiči, co to vidím na metříku? moc gratuluju! :dance:

včera mi dorazil ten tahací liliputi šátek. tak zatím na něj koukám s posvátnou hrůzou a nemám odvahu se do něj zkusit zamotat :mrgreen:

a k objednávce: jak to bude s penězi? přeposílání normálně v kačkách? libričky nějak nevedu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
16.9.10 08:29
neczuz píše:
čičinka píše:
Katy, ona byla ta plina fakt nacucana, Mates ted vypije pres litr vody a zrovna to blbe vyslo. Ale myslim, ze svrchnaky od blueberry nebo haipa daipa by meli jen provlhle lemy, ale ne fleky kolem nozicek. Takze na prebalovani, kdyz prebalim maximalne po 1,5h, ale toto uz bylo asi 2,5h, jak jsme byli na nakupu.Ja tez peju odu na susicku, samostatne stojici (jde teda postavit i na pracku, je lehounka :wink: )
ale na čtyřicítku hloubku by to asi nešlo. :think:

Nad pracku se da pridelat police na kovove vingli, na ne deska, z list se udela ohradka a je to. Pracku bys na polici nedostala, ale susicku uplne v klidu, ale police by musela mit tech 60, to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
16.9.10 08:30

A samozrejme nemusi byt nad prckou, susicku jen pichnes do elektriny, takze nepotrebujes ji mit ani u zdroje vody, ni u dopadu, takze kamkoliv, kde je zasuvka

Zuzi, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
16.9.10 08:48
čičinka píše:
A samozrejme nemusi byt nad prckou, susicku jen pichnes do elektriny, takze nepotrebujes ji mit ani u zdroje vody, ni u dopadu, takze kamkoliv, kde je zasuvka

A kam jde ta vlhkost? Asi do bytu, co? :think:

• Citovat
  • Upravit
8297
16.9.10 09:02

Ona susicka produkuje spis teplo, vetsina vody ti zustane v zasobniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.9.10 09:55

čiči jdu objednávat ty patentky z šijemdětem, tak si tam jukni a vyber si, jaké bys za to zapůjčení kleštiček chtěla. bohužel jsem se totiž koukla na ten odkaz, co tu dala achdarek a teď tu jejich plínu musím mít 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
achdareka
16.9.10 09:59

Čiči gratuluju. Já chci taky:-) Už jsme začali pracovat na třetím, tak jsem zvědavá, kdy se zadaří.

Zuzanecko - ty jsou krásný viď. :-P Já se akorát nemůžu rozhodnout, kterou chci. :think: Jinka se samozřejmně stydím, že sem vůbec takové odkazy vkládám. :oops:

• Citovat
  • Upravit
8297
16.9.10 10:24

Achdarku, tak to drzim, at to rychle vyjde :palec:

Zuzi, ja asi klasika bile, ty jsou takove univerzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.9.10 10:32

čiči, tak ty jsem si taky vybrala :lol: a kolik jich budeš chtít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
16.9.10 10:48

Neno, a neurve se to? Já právě uvažovala že bych ten náš věšela za tkaničku co se to s ní zadrhuje, ale teď mne tak taky napadá zda se to neurve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
16.9.10 11:01
Hanule píše:
Neno, a neurve se to? Já právě uvažovala že bych ten náš věšela za tkaničku co se to s ní zadrhuje, ale teď mne tak taky napadá zda se to neurve :lol:

Hanule dík za nápad. Kupuji ho taky. Pověsím se ho taky na kliku v obýváku, takle musím s každou plínou lítat do koupelny.

• Citovat
  • Upravit
4533
16.9.10 11:48

Hanule mne se to zatim neurvalo, ale je fakt, ze ten muj pytel je tak velkej, ze visi na klice od linky a dotyka se podlahy, takze kdyz se naplni, v lufte nevisi. A ze ty mokry pliny v nem jsou teda tezky…jen nevim, kdyz se bude veset za tu tkanicku, jak snadno se bude otevirat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
16.9.10 12:09

Ciči, taky ještě jednou gratuluju :mrgreen: :kytka:
Ještě jedna otázka, mají ty Blueberry taky ty záložky na plíny narovno? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.9.10 12:17
Hanule píše:
Neno, a neurve se to? Já právě uvažovala že bych ten náš věšela za tkaničku co se to s ní zadrhuje, ale teď mne tak taky napadá zda se to neurve :lol:
Neurve, taky i tak visí na topení (které netopí) a zatím drží v pohodě, jen teda taky se mi dotýká většinou země.
Hanule dík za nápad. Kupuji ho taky. Pověsím se ho taky na kliku v obýváku, takle musím s každou plínou lítat do koupelny.

Opět a zase můj nápad, že Hanule. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí