Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
do zítra? tak to je super!
můžete mi tam teda ty itti b. tutto přidat? já nevím, jak tu objednávku měníte ![]()
nástin objednávky
Boriska – 2× blueberry cover all, blue summer a pink lemonade,2× Totsbots - Bamboo booster
Hanule – 1× blueberry cover all, modry puntik, snapka 3× cerven, modra,bila, 5× Totsbots - Bamboo booster
Pastelka - 1× blueberry cover all, modry puntik
cicinka – 2× hnuskovkladacky do flipek, popripade cushies tushies zirafa
Mahja – 1× blueberry cover all, kravičku – cow
1 x Huggalugs - Baby Legwarmers - barva MOO, aby nám to šlo ke svrchňáčkům
1 x - SIO Itti Bitti - Bitti Tutto - Yellow
1 x - SIO Itti Bitti - Bitti Tutto - Jade
Mirii-1× blueberry cover all pink,3× snapka ruzova,cervena,zluta…,Pumpkin pants -wraps-skittles small 1× a 1× pumpkins pants -wraps- owls medium
Halu, dopis se mi tam, at vim, co chces. Snad se to stihne do sraziku, no kdyby ne, to je fuk, ale bylo by to fajn
Borisko, tak snad to bude v pohodě, ale fakt raději hlídat. Tu moč jak psala Katy by bylo dobrý vzít sebou, pokud byste třeba nakonec někam šli k dr.
Katy, na urologický klinice naproti Apolináři. Je fakt, že takhle dlouho jsem v Praze nikdy nebydlela, navíc skoro v centru. Měla jsem sebou kočár, takže jsem si to všechno prolezla, navíc z pokoje super výhled na Vltavu a Petřín, Vyšehrad
ale opakovat bych to nechtěla. Jsem ráda, že to máme úspěšně za sebou. Ty sis s Týnkou taky užila
, viď?
Ty pytlíky jsou dobrý, ale nesmí po tobě chtít moč sterilní. Ta se odchytává blbě, páč při tom nesmíš na pindíka sahat a ani se dotýkat víčka a vršku zkumavky
Stávalo se, že jsem za malým běhala třeba celý večer a nic ![]()
Zuzi, jakou barvu? Upravuju tak, ze dam citovat a pak umazu zezacatku ty citace a na konci, aby zustal jen text
nástin objednávky
Boriska – 2× blueberry cover all, blue summer a pink lemonade,2× Totsbots - Bamboo booster
Hanule – 1× blueberry cover all, modry puntik, snapka 3× cerven, modra,bila, 5× Totsbots - Bamboo booster
cicinka – 2× hnuskovkladacky do flipek, popripade cushies tushies zirafa
Mirii-1× blueberry cover all pink,3× snapka ruzova,cervena,zluta…,Pumpkin pants -wraps-skittles small 1× a 1× pumpkins pants -wraps- owls medium
zuzanecka81
1 x - sio itti bitti - bitti tutto - baby pink
zkouška, zkouška ![]()
Holky a jak myslíte, že budou sedět ty vel. fleecových? Nevím, jestli vzít L (9-18 měsíců) nebo XL (+18). Miky je totiž drobek a máme takhle plno věcí na výrost a já bych je právě chtěla na teď. Sakra
, to mi asi neporadíte, co?
Halu, tezko rict, kdyz je Miky drobek, tak mozna i ty mensi. a kdyz by mu byli rychle male, tak je podedi druhatko, tak to neva.
Halu, taky bych vzala raději menší
Ty od 18+, tak v tom by asi plaval, ne? ![]()
Tak me prisli flipky na zkoušení od Katy a jsou božííí. Kašlu na cushies, beru dvoje flipky
Myslím, že by se dali dát i menšímu dítku přes kalhotkovou plínu, ještě musím zkusit.
nástin objednávky
cicinka – 2× hnuskovkladacky do flipek, 2× flipky, jedny modré, jedny růžové
zuzanecka81
1 x - sio itti bitti - bitti tutto - baby pink
čičinka píše:čiči jsem ráda že se líbí, jako na čč jsou fakt super a je fakt že jsou dostatečně široké a pokryji i kalhotkovou plenku, teda Elišco jo a to i popolinku v klidu.
Tak me prisli flipky na zkoušení od Katy a jsou božííí. Kašlu na cushies, beru dvoje flipkyMyslím, že by se dali dát i menšímu dítku přes kalhotkovou plínu, ještě musím zkusit.
Teď mi došlo, že obě veci mi bude objednávat Nena
Bych si měla teda najít ještě něco, co si objednám s váma ![]()
čiči no to by jsi teda měla. ![]()
Jinak já před chvíli odpárala Itti Bitti AIO vkládačky, ony schnou fakt pomalu, přitom samotná plína schne dost rychle, tak že jsem je odpárala a hodila do sušičky. ![]()