Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
15.9.10 14:04

do zítra? tak to je super!
můžete mi tam teda ty itti b. tutto přidat? já nevím, jak tu objednávku měníte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
15.9.10 14:05

nástin objednávky

Boriska – 2× blueberry cover all, blue summer a pink lemonade,2× Totsbots - Bamboo booster
Hanule – 1× blueberry cover all, modry puntik, snapka 3× cerven, modra,bila, 5× Totsbots - Bamboo booster
Pastelka - 1× blueberry cover all, modry puntik
cicinka – 2× hnuskovkladacky do flipek, popripade cushies tushies zirafa
Mahja – 1× blueberry cover all, kravičku – cow
1 x Huggalugs - Baby Legwarmers - barva MOO, aby nám to šlo ke svrchňáčkům
1 x - SIO Itti Bitti - Bitti Tutto - Yellow
1 x - SIO Itti Bitti - Bitti Tutto - Jade
Mirii-1× blueberry cover all pink,3× snapka ruzova,cervena,zluta…,Pumpkin pants -wraps-skittles small 1× a 1× pumpkins pants -wraps- owls medium

Halu, dopis se mi tam, at vim, co chces. Snad se to stihne do sraziku, no kdyby ne, to je fuk, ale bylo by to fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.9.10 14:06

Borisko, tak snad to bude v pohodě, ale fakt raději hlídat. Tu moč jak psala Katy by bylo dobrý vzít sebou, pokud byste třeba nakonec někam šli k dr.
Katy, na urologický klinice naproti Apolináři. Je fakt, že takhle dlouho jsem v Praze nikdy nebydlela, navíc skoro v centru. Měla jsem sebou kočár, takže jsem si to všechno prolezla, navíc z pokoje super výhled na Vltavu a Petřín, Vyšehrad :wink: ale opakovat bych to nechtěla. Jsem ráda, že to máme úspěšně za sebou. Ty sis s Týnkou taky užila 8-o , viď?
Ty pytlíky jsou dobrý, ale nesmí po tobě chtít moč sterilní. Ta se odchytává blbě, páč při tom nesmíš na pindíka sahat a ani se dotýkat víčka a vršku zkumavky :lol: Stávalo se, že jsem za malým běhala třeba celý večer a nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
15.9.10 14:07

Zuzi, jakou barvu? Upravuju tak, ze dam citovat a pak umazu zezacatku ty citace a na konci, aby zustal jen text

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
15.9.10 14:12

nástin objednávky

Boriska – 2× blueberry cover all, blue summer a pink lemonade,2× Totsbots - Bamboo booster
Hanule – 1× blueberry cover all, modry puntik, snapka 3× cerven, modra,bila, 5× Totsbots - Bamboo booster
cicinka – 2× hnuskovkladacky do flipek, popripade cushies tushies zirafa
Mirii-1× blueberry cover all pink,3× snapka ruzova,cervena,zluta…,Pumpkin pants -wraps-skittles small 1× a 1× pumpkins pants -wraps- owls medium
zuzanecka81
1 x - sio itti bitti - bitti tutto - baby pink

zkouška, zkouška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
15.9.10 14:12

Holky a jak myslíte, že budou sedět ty vel. fleecových? Nevím, jestli vzít L (9-18 měsíců) nebo XL (+18). Miky je totiž drobek a máme takhle plno věcí na výrost a já bych je právě chtěla na teď. Sakra :zed: , to mi asi neporadíte, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.9.10 14:13

A teď přemýšlím, zda s toho odkazu taky něco nepotřebuji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
15.9.10 14:18

Halu, tezko rict, kdyz je Miky drobek, tak mozna i ty mensi. a kdyz by mu byli rychle male, tak je podedi druhatko, tak to neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.9.10 14:57

Halu, taky bych vzala raději menší :wink: Ty od 18+, tak v tom by asi plaval, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
15.9.10 15:03

Tak me prisli flipky na zkoušení od Katy a jsou božííí. Kašlu na cushies, beru dvoje flipky :oops: Myslím, že by se dali dát i menšímu dítku přes kalhotkovou plínu, ještě musím zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
15.9.10 15:04

nástin objednávky

cicinka – 2× hnuskovkladacky do flipek, 2× flipky, jedny modré, jedny růžové
Mirii-1× blueberry cover all pink,3× snapka ruzova,cervena,zluta…,Pumpkin pants -wraps-skittles small 1× a 1× pumpkins pants -wraps- owls medium
zuzanecka81
1 x - sio itti bitti - bitti tutto - baby pink

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.9.10 15:04
čičinka píše:
Tak me prisli flipky na zkoušení od Katy a jsou božííí. Kašlu na cushies, beru dvoje flipky :oops: Myslím, že by se dali dát i menšímu dítku přes kalhotkovou plínu, ještě musím zkusit.
čiči jsem ráda že se líbí, jako na čč jsou fakt super a je fakt že jsou dostatečně široké a pokryji i kalhotkovou plenku, teda Elišco jo a to i popolinku v klidu. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
15.9.10 15:05

Teď mi došlo, že obě veci mi bude objednávat Nena :zed: Bych si měla teda najít ještě něco, co si objednám s váma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.9.10 15:10

čiči no to by jsi teda měla. :lol:
Jinak já před chvíli odpárala Itti Bitti AIO vkládačky, ony schnou fakt pomalu, přitom samotná plína schne dost rychle, tak že jsem je odpárala a hodila do sušičky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.9.10 15:17

Čiči a jako že jsou ty Flipky třá lepší než ty Blueberry??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat