Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
15.9.10 19:20
Hanule píše:
A opravdu to udrží? Já na Bummieskách i PopoWrap mám ty záhyby vepředu a stejně mi z toho pleny zdrhaly.

hmm zdrhají a vadí to teda něčemu? Mě to teda nikdy nevadilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
15.9.10 19:22
Katy2 píše:
Hanule píše:
A opravdu to udrží? Já na Bummieskách i PopoWrap mám ty záhyby vepředu a stejně mi z toho pleny zdrhaly.
hmm zdrhají a vadí to teda něčemu? Mě to teda nikdy nevadilo. :nevim:

Vadí, bobek byl nejen v pleně ale i na svrchňácích a velmi často i v body a kalhotech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.9.10 19:28
Hanule píše:
Katy2 píše:
Hanule píše:
hmm zdrhají a vadí to teda něčemu? Mě to teda nikdy nevadilo. :nevim:
Vadí, bobek byl nejen v pleně ale i na svrchňácích a velmi často i v body a kalhotech :lol:

Hmmm no tak to se mi nikdy nestalo, teda to že je na svrchňácích je při tom když dáváš čč na rovno naprosto normální, ale nikdy jinde bobek nikdy nebyl. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
15.9.10 19:28

Hanule a nemáš ty svrchňáky tedy moc velké? A jak kadí - tekutě? Pokud jo, tak to fakt čč na rovno nevemo ikdybys měla kdovíjaké svrchňáky. Mě pomáhalo pořádně dotáhnout draka nebo novosklad a ještě okolo nožiček jakoby zahnout dovnitř a udělat tam protikadící val.

Taky máte pocit, že se dítě dřív odplenkuje, než uschnou kalhotkové plíny? :roll: Vlastně je točím skoro po týdnu - 2 dny čekají na praní a 2-3 dny schnou. :cert: Pěju ódy na čč. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16291
15.9.10 19:32

Nezcuz, většinou taková hustší kaše, maximálně je to jako modelína. Takže Geniusky pro nás nejsou, jo? Tak škoda :( Asi přihodím ještě jedny coveral :lol: Když už vrací za ten plyn :lol:

Co používáte na cestách na špinavé pleny za tašky/pytle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
15.9.10 19:37
Hanule píše:
Co používáte na cestách na špinavé pleny za tašky/pytle?

já myslím, že je to fuk. Já mám oranžový, značku nevím, nechce se mi přehrabovat pračka. Možná Haipadaipa.

• Citovat
  • Upravit
51750
15.9.10 19:41

já používám taštičku od Haipa daipa, takovou oranžovou, dělají i modrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.9.10 19:47
Hanule píše:

Mi se nezdá, že by mi zdrhaly (dobře zapnout a aby čtvercovky nečouhaly) a nadílka byla zatím jen v plíně a svrchňácích a nikde jinde a to u dvouletého prďoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
15.9.10 19:49

Asi mám prostě protékací dítě :lol:

A ty tašky jsem myslela spíš proto jestli má cenu kupovat ty PUL pytle, nebo zda stačí lepší igelitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
15.9.10 19:56

Hanule ja takhle driv recyklovala igelitky, ale pytel se da zapnout, nic nevytejka, nesmrdi. Ja mam teda tri, jeden velkej, v nem skladuju spinavy pliny doma, jeden cestovni, a pak takovej prtavej, v nem nosim jidlo a piti, ktery by mohlo vytejkat. Ten cestovni beru taky na plavani, hazim do toho vsechno mokry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.9.10 19:57

No Hanule já si s igelitkou fakt už nedokážu představit chodit, prostě ten Pul je takový lepší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
15.9.10 20:00

Takže tohle by stačilo? A jaká velikost? M?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
15.9.10 20:01

Holky a nechcete někdo na větší dítko tyhle pulky? Mám dvoje, přišly mi z USA s Cuddle a Miky je má ještě pořád trochu velké, takže je asi moc nevynosíme. Jsou asi tak od 11 kg. Třeba za něco vyměnit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
15.9.10 20:04

Hoj, jdu trochu poopravit nazor na flipky, jsou krasne, lehounke, ale drzaky to nejsou, Mates teda dnes lemtal extremne a plina byla fakt hodne mokra, ale myslim, ze blueberry jsou vetsi drzaky. Takze si vezmu jedny a jedny blueberry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
15.9.10 20:06

Hanule ta taska by asi sla, ale se zipem je to teda o dost jednodussi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat