Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Hanule píše:
A opravdu to udrží? Já na Bummieskách i PopoWrap mám ty záhyby vepředu a stejně mi z toho pleny zdrhaly.
hmm zdrhají a vadí to teda něčemu? Mě to teda nikdy nevadilo. ![]()
Katy2 píše:Hanule píše:hmm zdrhají a vadí to teda něčemu? Mě to teda nikdy nevadilo.
A opravdu to udrží? Já na Bummieskách i PopoWrap mám ty záhyby vepředu a stejně mi z toho pleny zdrhaly.
Vadí, bobek byl nejen v pleně ale i na svrchňácích a velmi často i v body a kalhotech ![]()
Hanule píše:Katy2 píše:Vadí, bobek byl nejen v pleně ale i na svrchňácích a velmi často i v body a kalhotechHanule píše:hmm zdrhají a vadí to teda něčemu? Mě to teda nikdy nevadilo.
Hmmm no tak to se mi nikdy nestalo, teda to že je na svrchňácích je při tom když dáváš čč na rovno naprosto normální, ale nikdy jinde bobek nikdy nebyl. ![]()
Hanule a nemáš ty svrchňáky tedy moc velké? A jak kadí - tekutě? Pokud jo, tak to fakt čč na rovno nevemo ikdybys měla kdovíjaké svrchňáky. Mě pomáhalo pořádně dotáhnout draka nebo novosklad a ještě okolo nožiček jakoby zahnout dovnitř a udělat tam protikadící val.
Taky máte pocit, že se dítě dřív odplenkuje, než uschnou kalhotkové plíny?
Vlastně je točím skoro po týdnu - 2 dny čekají na praní a 2-3 dny schnou.
Pěju ódy na čč. ![]()
Nezcuz, většinou taková hustší kaše, maximálně je to jako modelína. Takže Geniusky pro nás nejsou, jo? Tak škoda
Asi přihodím ještě jedny coveral
Když už vrací za ten plyn ![]()
Co používáte na cestách na špinavé pleny za tašky/pytle?
Hanule píše:
Co používáte na cestách na špinavé pleny za tašky/pytle?
já myslím, že je to fuk. Já mám oranžový, značku nevím, nechce se mi přehrabovat pračka. Možná Haipadaipa.
já používám taštičku od Haipa daipa, takovou oranžovou, dělají i modrou.
Hanule píše:
Mi se nezdá, že by mi zdrhaly (dobře zapnout a aby čtvercovky nečouhaly) a nadílka byla zatím jen v plíně a svrchňácích a nikde jinde a to u dvouletého prďoly.
Asi mám prostě protékací dítě ![]()
A ty tašky jsem myslela spíš proto jestli má cenu kupovat ty PUL pytle, nebo zda stačí lepší igelitka.
Hanule ja takhle driv recyklovala igelitky, ale pytel se da zapnout, nic nevytejka, nesmrdi. Ja mam teda tri, jeden velkej, v nem skladuju spinavy pliny doma, jeden cestovni, a pak takovej prtavej, v nem nosim jidlo a piti, ktery by mohlo vytejkat. Ten cestovni beru taky na plavani, hazim do toho vsechno mokry.
No Hanule já si s igelitkou fakt už nedokážu představit chodit, prostě ten Pul je takový lepší. ![]()
Holky a nechcete někdo na větší dítko tyhle pulky? Mám dvoje, přišly mi z USA s Cuddle a Miky je má ještě pořád trochu velké, takže je asi moc nevynosíme. Jsou asi tak od 11 kg. Třeba za něco vyměnit. ![]()
Hoj, jdu trochu poopravit nazor na flipky, jsou krasne, lehounke, ale drzaky to nejsou, Mates teda dnes lemtal extremne a plina byla fakt hodne mokra, ale myslim, ze blueberry jsou vetsi drzaky. Takze si vezmu jedny a jedny blueberry.
Hanule ta taska by asi sla, ale se zipem je to teda o dost jednodussi. ![]()