Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Hanule píše:
My máme vlňáčky z tohoto a na každý stačilo půl klubíčka, tak kde berou že se potřebují 2-3?Že bych to měla upletený špatně?
Hanul myslím, že tamto je 50g a je prý tenká, takže plést dvojitě.
holky díky za odkaz, tuhle vlnu jsem taky viděla, ale zapomněla na ni. Objednám si ji.
halucinka píše:
Ale tohle není merino, že? Zase je dost levná.
ne není, ale merino tam mají taky
Babizny co mi kdo posilal penize, dekuji, dorazilo vse na misto urceni ![]()
Tu zasilku Vam klido pido preposlu, platit to ale budete muset samy, konto s tvrdou menou ma vymetyno, a ceska kacka v takovem mnozstvi je mi momentalne k nepotrebe.
Hanule ty mas ale vtipny potomky! ![]()
Hanule a kde se u Vás vzaly panenky? Máš 2 kluky. Nebo jsem něco zameškala a mám zítra letět do hračkářství?
neczuz píše:
Hanule a kde se u Vás vzaly panenky? Máš 2 kluky. Nebo jsem něco zameškala a mám zítra letět do hračkářství?
Hej ty jako nevíš, že kluci si hrajou s panenkama a holky s autíčkama? Aspoň u mě a bráchy to vždy tak bylo a Týnka ta teda taky raději autíčka než panenky. ![]()
Katy2 píše:neczuz píše:Hej ty jako nevíš, že kluci si hrajou s panenkama a holky s autíčkama? Aspoň u mě a bráchy to vždy tak bylo a Týnka ta teda taky raději autíčka než panenky.
toho jsem se bála, že jsem prošvihla nové trendy ve výchově.
tak jdu na nákupy.
autama jezdil jako divej. od té doby co chodí, tak s nima jezdí ve vzduchu, drží v ruce ve stoje a chodí sem a tam a prdí u toho pusou jako kdyby jezdily.
čičinka píše:
Halu, to si budes muset rozhodnout
No jako zajistit jsem to mela ja, jenze nektere vyrobky neposilaji mimo anglii, nechapu procTakze to pujde zrejme pres Nenu, ktera nam bude delat anglickou spojku.
čiči oni neposílají jinde, neb to pravděpodobně není UK výrobek a nemají právo ho prodávat mimo UK, jak jsem pochopila z achdárkových stránek
miri - nebo šupni mezi kiko bambusku ještě ikea žínku,tak to dělám většinou já
Mirii píše:Hanule píše:Přidala jsem tam vkládačky, páč se mi nechce šít a ten rozdíl ceny by nebyl zas tak velkejnástin objednávky
Boriska – 2× blueberry cover all, blue summer a pink lemonade
Hanule – 1× blueberry cover all, modry puntik, snapka 3× cerven, modra,bila, 5× Totsbots - Bamboo booster
Pastelka - 1× blueberry cover all, modry puntik
cicinka – 2× hnuskovkladacky do flipek, popripade cushies tushies zirafa
Mahja – 1× blueberry cover all, kravičku – cow
1 x Huggalugs - Baby Legwarmers - barva MOO, aby nám to šlo ke svrchňáčkům
1 x - SIO Itti Bitti - Bitti Tutto - Yellow
1 x - SIO Itti Bitti - Bitti Tutto - Jade
Mirii-1× blueberry cover all pink,3× snapka ruzova,cervena,zluta…,Pumpkin pants -wraps-skittles small 1× a 1× pumpkins pants -wraps- owls mediumJsem se teda hecla,za ty prachy na prte dobry,snad nepropusti vsechno…
A končím
Holky, snad mě nezabijete, ale byla u mě Katy s plínkama…takže jsem svou objednávku pozměnila.....
baby vás musím kontrolovat, mi tam vypadl kus objednávky
![]()
Mahja píše:Mirii píše:Hanule píše:nástin objednávky
Boriska – 2× blueberry cover all, blue summer a pink lemonade,2× Totsbots - Bamboo booster
Holky, snad mě nezabijete, ale byla u mě Katy s plínkama…takže jsem svou objednávku pozměnila.....
Hanule – 1× blueberry cover all, modry puntik, snapka 3× cerven, modra,bila, 5× Totsbots - Bamboo booster
Pastelka - 1× blueberry cover all, modry puntik
cicinka – 2× hnuskovkladacky do flipek, popripade cushies tushies zirafa
Mahja – 1× blueberry cover all, kravičku – cow
1 x Huggalugs - Baby Legwarmers - barva MOO, aby nám to šlo ke svrchňáčkům
1 x - SIO Itti Bitti - Bitti Tutto - Yellow
1 x - SIO Itti Bitti - Bitti Tutto - Jade
Mirii-1× blueberry cover all pink,3× snapka ruzova,cervena,zluta…,Pumpkin pants -wraps-skittles small 1× a 1× pumpkins pants -wraps- owls medium
holky, kdy to budete posílat? já že bych tu itti bitti tutto taky ráda vyzkoušela… ![]()
Knopinko, já jsem si včera objednávala tuhle vlnu:http://shop.ddjd.cz/shop/zbozi.asp?… je to merino bez superwash a za dobrou cenu ![]()
Mirii, Boris, to mimina tak hodně čůrají
To už si nepamatuju
No jo, když jsou jen na mlíku
![]()
Petko, jasně, rovnou do pračky k praní. Nebo se taky dají plínky dopředu namočit, to záleží na tobě ![]()
jé, pastelko, tak tenhle obchod je dost tragickej… no ale snad budeš mít štěstí.
já si u nich objednala 4 druhy vlny - jednu neměli, tak mi jí prostě z objednávky vyhodili (prostě neposlali a nepošlou
) a u jedné mi poslali špatný odstín (a ještě s úpravou superwash…). reklamaci jsem jim posílala před 2 měsíci a na mé tři urgovací maily se nikdo neráčí ani odpovídat ![]()
holky, jak je to s tou objednávkou? jde to ještě? bych brala ty itti bitti tutto baby pink ![]()
já objednala vlnu ze zlatíčka a jsem spokojená
pastelko - no někdy čůrají více, někdy méně, průser je, když je nabalím míň, neb si myslím,že do dvou hodin budou vzhůru a ještě si dají druhou večeři a ono prd, tak je někdy -když jsem schopná v noci ještě přebalím…