Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
14.9.10 21:03
Hanule píše:
My máme vlňáčky z tohoto a na každý stačilo půl klubíčka, tak kde berou že se potřebují 2-3? 8-o Že bych to měla upletený špatně? :lol:

Hanul myslím, že tamto je 50g a je prý tenká, takže plést dvojitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
14.9.10 21:03

holky díky za odkaz, tuhle vlnu jsem taky viděla, ale zapomněla na ni. Objednám si ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
14.9.10 21:04
halucinka píše:
Ale tohle není merino, že? Zase je dost levná.

ne není, ale merino tam mají taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
14.9.10 21:29

Babizny co mi kdo posilal penize, dekuji, dorazilo vse na misto urceni :palec:

Tu zasilku Vam klido pido preposlu, platit to ale budete muset samy, konto s tvrdou menou ma vymetyno, a ceska kacka v takovem mnozstvi je mi momentalne k nepotrebe.

Hanule ty mas ale vtipny potomky! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
14.9.10 21:42

Hanule a kde se u Vás vzaly panenky? Máš 2 kluky. Nebo jsem něco zameškala a mám zítra letět do hračkářství?

• Citovat
  • Upravit
51750
14.9.10 21:44
neczuz píše:
Hanule a kde se u Vás vzaly panenky? Máš 2 kluky. Nebo jsem něco zameškala a mám zítra letět do hračkářství?

Hej ty jako nevíš, že kluci si hrajou s panenkama a holky s autíčkama? Aspoň u mě a bráchy to vždy tak bylo a Týnka ta teda taky raději autíčka než panenky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
14.9.10 22:05
Katy2 píše:
neczuz píše:
Hej ty jako nevíš, že kluci si hrajou s panenkama a holky s autíčkama? Aspoň u mě a bráchy to vždy tak bylo a Týnka ta teda taky raději autíčka než panenky. :lol:

toho jsem se bála, že jsem prošvihla nové trendy ve výchově. :mrgreen: tak jdu na nákupy.
autama jezdil jako divej. od té doby co chodí, tak s nima jezdí ve vzduchu, drží v ruce ve stoje a chodí sem a tam a prdí u toho pusou jako kdyby jezdily.

• Citovat
  • Upravit
12332
15.9.10 08:59
čičinka píše:
Halu, to si budes muset rozhodnout :lol:
No jako zajistit jsem to mela ja, jenze nektere vyrobky neposilaji mimo anglii, nechapu proc :roll: Takze to pujde zrejme pres Nenu, ktera nam bude delat anglickou spojku.

čiči oni neposílají jinde, neb to pravděpodobně není UK výrobek a nemají právo ho prodávat mimo UK, jak jsem pochopila z achdárkových stránek

miri - nebo šupni mezi kiko bambusku ještě ikea žínku,tak to dělám většinou já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.9.10 09:01
Mirii píše:
Hanule píše:

nástin objednávky

Boriska – 2× blueberry cover all, blue summer a pink lemonade
Hanule – 1× blueberry cover all, modry puntik, snapka 3× cerven, modra,bila, 5× Totsbots - Bamboo booster
Pastelka - 1× blueberry cover all, modry puntik
cicinka – 2× hnuskovkladacky do flipek, popripade cushies tushies zirafa
Mahja – 1× blueberry cover all, kravičku – cow
1 x Huggalugs - Baby Legwarmers - barva MOO, aby nám to šlo ke svrchňáčkům
1 x - SIO Itti Bitti - Bitti Tutto - Yellow
1 x - SIO Itti Bitti - Bitti Tutto - Jade
Mirii-1× blueberry cover all pink,3× snapka ruzova,cervena,zluta…,Pumpkin pants -wraps-skittles small 1× a 1× pumpkins pants -wraps- owls medium

Jsem se teda hecla,za ty prachy na prte dobry,snad nepropusti vsechno…

Přidala jsem tam vkládačky, páč se mi nechce šít a ten rozdíl ceny by nebyl zas tak velkej :lol: A končím :twisted:

Holky, snad mě nezabijete, ale byla u mě Katy s plínkama…takže jsem svou objednávku pozměnila.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
15.9.10 09:04

baby vás musím kontrolovat, mi tam vypadl kus objednávky :cert: :mrgreen:

Mahja píše:
Mirii píše:
Hanule píše:

nástin objednávky

Boriska – 2× blueberry cover all, blue summer a pink lemonade,2× Totsbots - Bamboo booster
Hanule – 1× blueberry cover all, modry puntik, snapka 3× cerven, modra,bila, 5× Totsbots - Bamboo booster
Pastelka - 1× blueberry cover all, modry puntik
cicinka – 2× hnuskovkladacky do flipek, popripade cushies tushies zirafa
Mahja – 1× blueberry cover all, kravičku – cow
1 x Huggalugs - Baby Legwarmers - barva MOO, aby nám to šlo ke svrchňáčkům
1 x - SIO Itti Bitti - Bitti Tutto - Yellow
1 x - SIO Itti Bitti - Bitti Tutto - Jade
Mirii-1× blueberry cover all pink,3× snapka ruzova,cervena,zluta…,Pumpkin pants -wraps-skittles small 1× a 1× pumpkins pants -wraps- owls medium

Holky, snad mě nezabijete, ale byla u mě Katy s plínkama…takže jsem svou objednávku pozměnila.....
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
15.9.10 09:11

holky, kdy to budete posílat? já že bych tu itti bitti tutto taky ráda vyzkoušela… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.9.10 09:43

Knopinko, já jsem si včera objednávala tuhle vlnu:http://shop.ddjd.cz/shop/zbozi.asp?… je to merino bez superwash a za dobrou cenu :wink:

Mirii, Boris, to mimina tak hodně čůrají 8-o To už si nepamatuju :lol: :lol: No jo, když jsou jen na mlíku :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.9.10 09:46

Petko, jasně, rovnou do pračky k praní. Nebo se taky dají plínky dopředu namočit, to záleží na tobě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
15.9.10 09:57

jé, pastelko, tak tenhle obchod je dost tragickej… no ale snad budeš mít štěstí.
já si u nich objednala 4 druhy vlny - jednu neměli, tak mi jí prostě z objednávky vyhodili (prostě neposlali a nepošlou :evil: ) a u jedné mi poslali špatný odstín (a ještě s úpravou superwash…). reklamaci jsem jim posílala před 2 měsíci a na mé tři urgovací maily se nikdo neráčí ani odpovídat :pocitac:

holky, jak je to s tou objednávkou? jde to ještě? bych brala ty itti bitti tutto baby pink :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
15.9.10 10:01

já objednala vlnu ze zlatíčka a jsem spokojená

pastelko - no někdy čůrají více, někdy méně, průser je, když je nabalím míň, neb si myslím,že do dvou hodin budou vzhůru a ještě si dají druhou večeři a ono prd, tak je někdy -když jsem schopná v noci ještě přebalím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure