Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
14.9.10 14:42

No a ty flisáčky, myslím že pro novoška by mohly být fajn. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.9.10 14:45

Ty fleecove jsou hezke, ale nevim, moc mi ten fleece nesedi.

Mirii, v klidu testuj, ja popravde receno nevim, nejak nedokazu odhadnout, zda je budu nebo nebudu potrebovat, teda ten zbytek. Mam jich tam jeste 7, tenkrat jsem to mela dost na knap, aby to uschlo, tedmam takovych plin, ze nevim, zda bych je tolik vyuzila, primarne pujdu do disan.

Halu, ty coverall blueberry jsou jednovelikostni, pisou myslim od nejakeho poctu liber, v prepoctu cca od 4,5, mozna 5kg. Treba Mates mel toto brzy, ale byl i stehnatej, Miki je preci jen celkove mensi, tak predpokladam, ze i braska nebo segra budou drobnejsi. Ale pak uz by jste je meli do konce plenkovaciho obdobi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.9.10 14:48
halucinka píše:
Kurnik, tak jsem se tam taky musela podívat na ty stránky. :cert: Ale ty Blueberry pulky nejsou na novošky, že?
A co soudíte o těch fleecových? http://www.cheeksandcherries.co.uk/…/Fleece.html Děsně se mi líbí, akorát nevím, jestli k něčemu budou. :think:

Tak ty vypadaji uzasne , ze bych se hecla? :think: jen si rikam od 0-3 mesicu jestli to narvu na disanu? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.9.10 14:50

Přesně tak, Norbík byl drobnej, ale 5 kg měl tuším někdy kolem 2.měsíce :nevim: Počítám s tím, že miminu ty Blueberry budou co nevidět :wink: Navíc, stejně bude umotaný do nějakýho skladu a nebo do Disany, takže to půjde.doufám…jiný PULky nemám a ani nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.9.10 14:54

Holky no já s těmi velikostmi fakt nevím, ale co si pamatuji, tak já měla PUL od Imse Vimse, ne ty uplně maličké, no a dávala jsem je ELišce hned jak jsme se vrátili z porodnice, měla je sice trošku volnější, ale když se balí do skladu tak to je přeci fuk ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.9.10 14:55
Hanule píše:

nástin objednávky

Boriska – 2× blueberry cover all, blue summer a pink lemonade
Hanule – 1× blueberry cover all, modry puntik, snapka 3× cerven, modra,bila, 5× Totsbots - Bamboo booster
Pastelka - 1× blueberry cover all, modry puntik
cicinka – 2× hnuskovkladacky do flipek, popripade cushies tushies zirafa
Mahja – 1× blueberry cover all, kravičku – cow
1 x Bumgenius – Flip – Stay Dry – Day Pack – barva Twilight (světle modrá)
1 x Huggalugs - Baby Legwarmers - barva MOO, aby nám to šlo ke svrchňáčkům
Mirii-1× blueberry cover all pink,3× snapka ruzova,cervena,zluta…,Pumpkin pants -wraps-skittles small 1× a 1× pumpkins pants -wraps- owls medium

Jsem se teda hecla,za ty prachy na prte dobry,snad nepropusti vsechno…

Přidala jsem tam vkládačky, páč se mi nechce šít a ten rozdíl ceny by nebyl zas tak velkej :lol: A končím :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.9.10 15:05

Nejde mi smazat tehu metrik, porad mi to haze nejakou chybu…tak mi tu uz asi zustane navzdy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.9.10 15:06

co sis to Mirii doobjednala :mrgreen: Nechce se mi to hledat :lol: ale jsem zvědavá jako opice :mrgreen:

Katy, taky si to myslím, když je dítě umotaný do skladu, tak volnější svrchňáky neva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.9.10 15:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
14.9.10 15:17

Mirii, a jak máš starý mrně? Asi to bude podobný holátko jako u nás, co?

Mě taky zlobil metřík. Zaboha mi tam nejde natáhnout takový pěkný z alternatickers. Tak aspoň takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.9.10 15:21

Mirii, jo tááák :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
14.9.10 15:22

Miky právě vážil jen 2.85. 6kg měl asi v půl roce. 8-o A nějaké větší pulky tu mám dvoje, chtěla jsem něco právě úplně malinkého. :think:
Možná ten fleece, dokdy to musím nahlásit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.9.10 15:24

My měli při narození 3,5 a v půl roce 5,9 :lol: A teď na roce měl 7,8 kila. Kubas měl při narození 3,1, v půl roce 6,4 a v roce 8,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.9.10 15:28

No k tem fleecakum tam sami pisou, ze je ani tak nemaji jako samostatne svrchnaky, jako spis pojistku pres pul 8-o Myslim, ze ta vlhkost se bude protlacet krz a ze to nebude moc idealni. Nemluve o tom, ze jsou natahovaci, kdyz se dite prokadi, tak pri svlikani si tim zmaze cele nohy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.9.10 15:30

čičinko, to myslíš i když bude mít prcek plínu do skladu a nebo jen při čč na rovno? A jak se vůbec dává novorozenci plena do skladu, Dáda to má i teď v roce veeeeliký 8-o To má to mimčo pak vlastně neustále široké balení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure