Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12332
15.9.10 13:22

jj asi holky pravdu díte s tím poštovným,
pastelko,to je mazec s těmi dr. :cert: teď se bojím o dost více, podle nynější plíny se rozhodnu, radši budu za hysterku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.9.10 13:32

Boris, každopádně. tím nic nezkazíš, max si o tobě řeknou, že plašíš, ale u takhle malých detí člověk nikdy neví. A co jinak? Je třeba plačtivej, nebo má zvýšenou teplotu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
15.9.10 13:35

pastelko no zvýšenou teplotu měl včera, ráno ne,zkusís mu teď změřit ve spánku - někdy se řeší i propadlá fontanela, že? kde to přesně je? :oops: , navíc je jim korigovaně jen 3,5měsíce… no a ta moč smrdí-jak jsem k ní čichala, když tam prsknul…

Příspěvek upraven 15.09.10 v 13:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
15.9.10 13:36

Borisko, já jsem plašan, tak bych k dr. šla. I když s největší pravděpodobností to nic nebude, jestli je jinak ok a sice míň, ale čůrá. Třeba toho více vypotí? :think: Ovšem já neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
15.9.10 13:38

jj, dehydratace to asi nebude, sliní jak sviňa, to jsou proudy…
tož jdu měřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.9.10 13:42

Pastelko tak to jsi si teda s malým taky užila a kde v praze vás operovali? Jinak Týnka ta skoro půl roku kadila to pytlíku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
15.9.10 13:43

Borisko - propadlou fontanelu poznas, mel by nahore na hlave dost vyraznej dolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.9.10 13:45

Borisko no snad bude malý ok, ale pro jistotu bych taky šla a pokud by se ti podařilo chytnout moč, tak by to bylo super. Když tak vyšli manžela do lékarny ať koupí pytlíček na chytání moče, mu ho nalepíš na pindíka a chytneš. Teda u kluku myslím že je to jednoduché, u holčiček je to teda složitější. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
15.9.10 13:53

holky díky,
tak jsem se dočetla, že to může být i tím, že měl včera a v noci zvýšenou teplotu, tak to vypotil, takže mu dám asi mezi jídlem čajík, aby toho měl více, teď jsem to konzultovala s naší dětskou,hlídat, kdyby se něco nezdálo, apatie a tak na pohotovost, tož snad bude vše OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.9.10 13:58

čiči dorazila už ta flipka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
15.9.10 13:59

Neno, to mas pravdu, ja uz nad tim uvazovala. Takze te budu obtezovat jen s temi hnuskama, dva baliky.
Jeste me napadlo, jak je to s Mirii, zda to nevyjde lip preposlat pres tebe :oops:

A jinak objednavku uzaviram zitra ve 12h, takze posledni zmeny a hotovka, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
15.9.10 14:00

Katy, jeste nee. U nas chodi postacka az odpolo, tak je jeste sance tak do pul ctvrte, ze dorazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.9.10 14:01

čiči ježiš, to jako fakt? No doufám že konečně dorazí, posílala jsem to doporučeně, tak už by to tam snad mělo být. :think:
Jsem dnes byla u Mahjy a dala jsem jí ošahat ňuchňací Itti, jsi si asi čiči všimla, že si změnila objednávku, co? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
15.9.10 14:02

Pastelko, to je strašný 8-o To je fakt hrozné, že člověk sám něco vypozoruje a stejně jsou všichni děsně povznesený nad ženskou co právě porodila a je to pro ně jen hysterka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
15.9.10 14:03

Mirii, 3× za hodinu? To je šílený. To musíš pořád budit nebo to malá prospí? Mě v Kikko bambus čtvercích vydrží v pohodě. Samotný čůrání nevadí, to se nějak odsákne od tělíčka. S kakošem se kroutí, tak přebalíme. Obyčejný čč pročůrala teda taky kvapem (rovnou 2) a mám pocit, že jí studily a hned brečela, tak jsme e vyařadily.

Do šátku jsme Květušku šoupli hned po příchodu z porodnice - kvůli uklidnění. Sice se vzpěčovala, ale než jsem přešla místnost, tak ztichla, a než jsem došla zpět, tak usnula. Já vážu vertikální úvaz, dobře se mi nosí. Manžel spíš kolíbku (ta mi zaboha nejde). Neboj se a jdi do toho. A jestli ti někdo půjčí Didymos, ta vyloženě závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure