Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
jj asi holky pravdu díte s tím poštovným,
pastelko,to je mazec s těmi dr.
teď se bojím o dost více, podle nynější plíny se rozhodnu, radši budu za hysterku
Boris, každopádně. tím nic nezkazíš, max si o tobě řeknou, že plašíš, ale u takhle malých detí člověk nikdy neví. A co jinak? Je třeba plačtivej, nebo má zvýšenou teplotu? ![]()
pastelko no zvýšenou teplotu měl včera, ráno ne,zkusís mu teď změřit ve spánku - někdy se řeší i propadlá fontanela, že? kde to přesně je?
, navíc je jim korigovaně jen 3,5měsíce… no a ta moč smrdí-jak jsem k ní čichala, když tam prsknul…
Příspěvek upraven 15.09.10 v 13:36
Borisko, já jsem plašan, tak bych k dr. šla. I když s největší pravděpodobností to nic nebude, jestli je jinak ok a sice míň, ale čůrá. Třeba toho více vypotí?
Ovšem já neporadím.
jj, dehydratace to asi nebude, sliní jak sviňa, to jsou proudy…
tož jdu měřit
Pastelko tak to jsi si teda s malým taky užila a kde v praze vás operovali? Jinak Týnka ta skoro půl roku kadila to pytlíku. ![]()
Borisko - propadlou fontanelu poznas, mel by nahore na hlave dost vyraznej dolik.
Borisko no snad bude malý ok, ale pro jistotu bych taky šla a pokud by se ti podařilo chytnout moč, tak by to bylo super. Když tak vyšli manžela do lékarny ať koupí pytlíček na chytání moče, mu ho nalepíš na pindíka a chytneš. Teda u kluku myslím že je to jednoduché, u holčiček je to teda složitější. ![]()
holky díky,
tak jsem se dočetla, že to může být i tím, že měl včera a v noci zvýšenou teplotu, tak to vypotil, takže mu dám asi mezi jídlem čajík, aby toho měl více, teď jsem to konzultovala s naší dětskou,hlídat, kdyby se něco nezdálo, apatie a tak na pohotovost, tož snad bude vše OK
Neno, to mas pravdu, ja uz nad tim uvazovala. Takze te budu obtezovat jen s temi hnuskama, dva baliky.
Jeste me napadlo, jak je to s Mirii, zda to nevyjde lip preposlat pres tebe ![]()
A jinak objednavku uzaviram zitra ve 12h, takze posledni zmeny a hotovka, ju?
Katy, jeste nee. U nas chodi postacka az odpolo, tak je jeste sance tak do pul ctvrte, ze dorazi
čiči ježiš, to jako fakt? No doufám že konečně dorazí, posílala jsem to doporučeně, tak už by to tam snad mělo být. ![]()
Jsem dnes byla u Mahjy a dala jsem jí ošahat ňuchňací Itti, jsi si asi čiči všimla, že si změnila objednávku, co?
![]()
Pastelko, to je strašný
To je fakt hrozné, že člověk sám něco vypozoruje a stejně jsou všichni děsně povznesený nad ženskou co právě porodila a je to pro ně jen hysterka ![]()
Mirii, 3× za hodinu? To je šílený. To musíš pořád budit nebo to malá prospí? Mě v Kikko bambus čtvercích vydrží v pohodě. Samotný čůrání nevadí, to se nějak odsákne od tělíčka. S kakošem se kroutí, tak přebalíme. Obyčejný čč pročůrala teda taky kvapem (rovnou 2) a mám pocit, že jí studily a hned brečela, tak jsme e vyařadily.
Do šátku jsme Květušku šoupli hned po příchodu z porodnice - kvůli uklidnění. Sice se vzpěčovala, ale než jsem přešla místnost, tak ztichla, a než jsem došla zpět, tak usnula. Já vážu vertikální úvaz, dobře se mi nosí. Manžel spíš kolíbku (ta mi zaboha nejde). Neboj se a jdi do toho. A jestli ti někdo půjčí Didymos, ta vyloženě závidím ![]()