Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky ja bych asi prosila poslat to k Nene,myslim,ze to bude jednodussi…
Nenus a ty bys mi to pak poslala i s satkem na zkousku,ju? A jinak bys jej prodavala,nebo ho stale pouzivas?
Markos- 3× za hodku kdyz se probere,pak krmim= se pokadi= prebalim a za chvilu nez jde spat,tak vetsinou jeste prebaluju…jsou i useky kdy spi 5 hodin v kuse,to vetsinou nebudim a jen mi beha pred ocima jak se to vsechno rozklada a skodi…brrrr
Cici a fakt mi prijde,ze jsou ty pastelky nej…disana je fajn,ale je to takovej velkej balik…pastelka je akorat pohodlna…
čičinka píše:
Tak me prisli flipky na zkoušení od Katy a jsou božííí. Kašlu na cushies, beru dvoje flipkyMyslím, že by se dali dát i menšímu dítku přes kalhotkovou plínu, ještě musím zkusit.
Flipky jsou suprovní, já jimi jsem taky nadšená.
Pastelko, nevim, mám pocit, že třeba flipky by nepojali nějakou extra větší kalhotkovou plínu na velkém dítěti, že na to nejsou dělané. Na plínu na rovno fajn, ale podle me by z flipek něco objemnějšího mohlo lézt.
no vida, už to mám, vezmu si též blueberry, to jsem fakt chytrolín
A tím pádem snad už nikdy nebudu muset kupovat svrchňáky z pul ![]()
Mirii to bude sranda pozorovat, jak v prubehu budes menit nazor na pliny
jak to dite roste, potreby jsou jiny…Klido ti to vsecko poslu, satek i RingSling si ozkousej, satek je supr mekkej tlustoch, ja v nem odnosila celou lonskou zimu. Myslim, ze budes nadsena.
A ten sling je na kratky poponaseni po doma, nebo do kramu k nezplaceni.
Pastelka píše: Čiči a jako že jsou ty Flipky třá lepší než ty Blueberry???
Jake zase flipky? Odkaz prosiim ![]()
No já bych teda raději štíhlejší kaťata, aby udržely plíny narovno. Udrží to ty Blueberry???Jsem někde četla, že by měly mít taky jakésy záložky na plínu narovno
tak snad to tam nebude plandat…
flipky zde ![]()
http://www.cheeksandcherries.co.uk/…o_11921.html
Primarne jsou urcene pro plinu na rovno, maji vpredu i vzadu prehyb, ktery drzi vicevrstvou plinu. Nejsou to zadne bokovky, jsou pomerne dost vysoke do pasu. U mensiho ditka pod ne zrejme pujde napasovat i kalhotkova plina, zalezi na tom, jaka a jak je velke dite. Jsou tez jednovelikostni
Pastelko, do blueberry davam plinu na rovno. Jen je zmensuju na mensi delku sedu a na kalhotkovou plinu je zvetsuju
Holky to je veda ![]()
Vecer jeste poradne mrknu a mozna jeste neco pozmenim
C
čičinka píše:
nástin objednávkyBoriska – 2× blueberry cover all, blue summer a pink lemonade,2× Totsbots - Bamboo booster
Halu, dopis se mi tam, at vim, co chces. Snad se to stihne do sraziku, no kdyby ne, to je fuk, ale bylo by to fajn
Hanule – 1× blueberry cover all, modry puntik, snapka 3× cerven, modra,bila, 5× Totsbots - Bamboo booster
Pastelka - 1× blueberry cover all, modry puntik
cicinka – 2× hnuskovkladacky do flipek, popripade cushies tushies zirafa
Mahja – 1× blueberry cover all, kravičku – cow
1 x Huggalugs - Baby Legwarmers - barva MOO, aby nám to šlo ke svrchňáčkům
1 x - SIO Itti Bitti - Bitti Tutto - Yellow
1 x - SIO Itti Bitti - Bitti Tutto - Jade
1 x - Bumgenius - V. 4.0, barva SWEET, a chci na patentky - POPPERS!!!!!
Mirii-1× blueberry cover all pink,3× snapka ruzova,cervena,zluta…,Pumpkin pants -wraps-skittles small 1× a 1× pumpkins pants -wraps- owls medium
čičinka píše:
flipky zde
http://www.cheeksandcherries.co.uk/…o_11921.htmlPrimarne jsou urcene pro plinu na rovno, maji vpredu i vzadu prehyb, ktery drzi vicevrstvou plinu. Nejsou to zadne bokovky, jsou pomerne dost vysoke do pasu. U mensiho ditka pod ne zrejme pujde napasovat i kalhotkova plina, zalezi na tom, jaka a jak je velke dite. Jsou tez jednovelikostni
Takže tam jdou i dva čč narovno (přeložený napůl)?
Hanule: Jdou tam i čč na rovno na půl. Denně používám a jsem s Flipkama spokojena.
A opravdu to udrží? Já na Bummieskách i PopoWrap mám ty záhyby vepředu a stejně mi z toho pleny zdrhaly.