Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
15.9.10 15:18

Holky ja bych asi prosila poslat to k Nene,myslim,ze to bude jednodussi…
Nenus a ty bys mi to pak poslala i s satkem na zkousku,ju? A jinak bys jej prodavala,nebo ho stale pouzivas?
Markos- 3× za hodku kdyz se probere,pak krmim= se pokadi= prebalim a za chvilu nez jde spat,tak vetsinou jeste prebaluju…jsou i useky kdy spi 5 hodin v kuse,to vetsinou nebudim a jen mi beha pred ocima jak se to vsechno rozklada a skodi…brrrr
Cici a fakt mi prijde,ze jsou ty pastelky nej…disana je fajn,ale je to takovej velkej balik…pastelka je akorat pohodlna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.9.10 15:20
čičinka píše:
Tak me prisli flipky na zkoušení od Katy a jsou božííí. Kašlu na cushies, beru dvoje flipky :oops: Myslím, že by se dali dát i menšímu dítku přes kalhotkovou plínu, ještě musím zkusit.

Flipky jsou suprovní, já jimi jsem taky nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
15.9.10 15:22

Pastelko, nevim, mám pocit, že třeba flipky by nepojali nějakou extra větší kalhotkovou plínu na velkém dítěti, že na to nejsou dělané. Na plínu na rovno fajn, ale podle me by z flipek něco objemnějšího mohlo lézt.

no vida, už to mám, vezmu si též blueberry, to jsem fakt chytrolín :lol: A tím pádem snad už nikdy nebudu muset kupovat svrchňáky z pul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
15.9.10 15:23

Mirii to bude sranda pozorovat, jak v prubehu budes menit nazor na pliny :mrgreen: jak to dite roste, potreby jsou jiny…Klido ti to vsecko poslu, satek i RingSling si ozkousej, satek je supr mekkej tlustoch, ja v nem odnosila celou lonskou zimu. Myslim, ze budes nadsena. :lol: A ten sling je na kratky poponaseni po doma, nebo do kramu k nezplaceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.9.10 15:24
Pastelka píše: Čiči a jako že jsou ty Flipky třá lepší než ty Blueberry??? :think:

Jake zase flipky? Odkaz prosiim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.9.10 15:31

No já bych teda raději štíhlejší kaťata, aby udržely plíny narovno. Udrží to ty Blueberry???Jsem někde četla, že by měly mít taky jakésy záložky na plínu narovno :nevim: tak snad to tam nebude plandat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
15.9.10 15:32

flipky zde :lol:
http://www.cheeksandcherries.co.uk/…o_11921.html

Primarne jsou urcene pro plinu na rovno, maji vpredu i vzadu prehyb, ktery drzi vicevrstvou plinu. Nejsou to zadne bokovky, jsou pomerne dost vysoke do pasu. U mensiho ditka pod ne zrejme pujde napasovat i kalhotkova plina, zalezi na tom, jaka a jak je velke dite. Jsou tez jednovelikostni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
15.9.10 15:32

Pastelko, do blueberry davam plinu na rovno. Jen je zmensuju na mensi delku sedu a na kalhotkovou plinu je zvetsuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.9.10 15:36

Čičidíky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
15.9.10 15:44

Tady mate Flipku v akci, na lezakovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.9.10 17:53

Holky to je veda :-D
Vecer jeste poradne mrknu a mozna jeste neco pozmenim :lol: :lol: C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.9.10 18:15
čičinka píše:
nástin objednávky

Boriska – 2× blueberry cover all, blue summer a pink lemonade,2× Totsbots - Bamboo booster
Hanule – 1× blueberry cover all, modry puntik, snapka 3× cerven, modra,bila, 5× Totsbots - Bamboo booster
Pastelka - 1× blueberry cover all, modry puntik
cicinka – 2× hnuskovkladacky do flipek, popripade cushies tushies zirafa
Mahja – 1× blueberry cover all, kravičku – cow
1 x Huggalugs - Baby Legwarmers - barva MOO, aby nám to šlo ke svrchňáčkům
1 x - SIO Itti Bitti - Bitti Tutto - Yellow
1 x - SIO Itti Bitti - Bitti Tutto - Jade
1 x - Bumgenius - V. 4.0, barva SWEET, a chci na patentky - POPPERS!!!!!
Mirii-1× blueberry cover all pink,3× snapka ruzova,cervena,zluta…,Pumpkin pants -wraps-skittles small 1× a 1× pumpkins pants -wraps- owls medium

Halu, dopis se mi tam, at vim, co chces. Snad se to stihne do sraziku, no kdyby ne, to je fuk, ale bylo by to fajn
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
15.9.10 18:44
čičinka píše:
flipky zde :lol:
http://www.cheeksandcherries.co.uk/…o_11921.htmlPrimarne jsou urcene pro plinu na rovno, maji vpredu i vzadu prehyb, ktery drzi vicevrstvou plinu. Nejsou to zadne bokovky, jsou pomerne dost vysoke do pasu. U mensiho ditka pod ne zrejme pujde napasovat i kalhotkova plina, zalezi na tom, jaka a jak je velke dite. Jsou tez jednovelikostni

Takže tam jdou i dva čč narovno (přeložený napůl)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.9.10 18:49

Hanule: Jdou tam i čč na rovno na půl. Denně používám a jsem s Flipkama spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
15.9.10 19:02

A opravdu to udrží? Já na Bummieskách i PopoWrap mám ty záhyby vepředu a stejně mi z toho pleny zdrhaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure