Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ona tam se zipem nic nemá
a na tom anglickým www jsou moc drahý
Ten Haipa je na jeden druk. mě stačí menší. Když chodím se šátkem, tak stejně 10 plín sebou nenosím.
čičinka píše:čiči provlhávaly?
Hoj, jdu trochu poopravit nazor na flipky, jsou krasne, lehounke, ale drzaky to nejsou, Mates teda dnes lemtal extremne a plina byla fakt hodne mokra, ale myslim, ze blueberry jsou vetsi drzaky. Takze si vezmu jedny a jedny blueberry.
Ja mam teda pytel na snurku a je pekne naprd,pac nejde diky te snurce zavrit uplne, proste je tam porad mezera, takze urco ber na zip ci druky…
neczuz píše:
Hanule a nemáš ty svrchňáky tedy moc velké? A jak kadí - tekutě? Pokud jo, tak to fakt čč na rovno nevemo ikdybys měla kdovíjaké svrchňáky. Mě pomáhalo pořádně dotáhnout draka nebo novosklad a ještě okolo nožiček jakoby zahnout dovnitř a udělat tam protikadící val.Taky máte pocit, že se dítě dřív odplenkuje, než uschnou kalhotkové plíny?Vlastně je točím skoro po týdnu - 2 dny čekají na praní a 2-3 dny schnou.
Pěju ódy na čč.
A ja peju ody na susicku ![]()
Mirii píše:neczuz píše:A ja peju ody na susicku
Hanule a nemáš ty svrchňáky tedy moc velké? A jak kadí - tekutě? Pokud jo, tak to fakt čč na rovno nevemo ikdybys měla kdovíjaké svrchňáky. Mě pomáhalo pořádně dotáhnout draka nebo novosklad a ještě okolo nožiček jakoby zahnout dovnitř a udělat tam protikadící val.Taky máte pocit, že se dítě dřív odplenkuje, než uschnou kalhotkové plíny?Vlastně je točím skoro po týdnu - 2 dny čekají na praní a 2-3 dny schnou.
Pěju ódy na čč.
neczuz píše:A ja peju ody na susicku
Pěju ódy na čč.
taky pěju ódy na čč, hlavně bambusové kikka
, zatím jsem se nepustila do kapsovek apod. mám jen pastelky, protože bych jim musela mít asi 100
než by uschly…časem možná neodolám
Příspěvek upraven 15.09.10 v 20:33
Nenus tak to bude super, aspon odzkousim, pac si nejsem jista jestli me satkovani chytne ( ja vim,jsem rikala i o plinach
) , ale mam fakt pocit,ze mala je presne ten typ.. No jsem sama na sebe zvedava… Jdu mrknout na ty stranky,potrebovala bych jeste nejake vkladacky ![]()
Pravda je,ze bambusove kika jsou super a ted lituju,ze jsem si jich v Cr nekoupila vic
do disany staci krasne jedna bambuska,obyc ctverec fakt neudrzi nic…
Mirii píše:neczuz píše:A ja peju ody na susicku
Pěju ódy na čč.
já taky
![]()
Tak myslíte ten haipa daipa pytel? Ten jsem si zrovna myslela že bude nejblbější ![]()
tak holky,zase bude fotbal
![]()
tak co se týče šimonova čůrání,tak pak zase čůral 2× dost, teď míň, teplota není,vypadá spokojeně, furt se točí na břicho - na zádech už nevydrží
, tak doufám, že to bude OK
a holky ta sučička je předpokládám zvlášť, že stojí vedle pračky, že? kdybych jí měla dát vedle pračky, tak je na chodbě ![]()
Borisko, taky bych mohla dát sušičku leda vedle lednice na chodbu
Nebo vedle myčky do mezipokoje, co je jinak nevyužitelný (mám v něm i myčku
) Ale tam by nebylo kudy vyvést vlhký vzduch, je to uprostřed domu
Ještě se prý dá dát na pračku. Dělají na to takové spojky.
Hanule píše:
Borisko, taky bych mohla dát sušičku leda vedle lednice na chodbuNebo vedle myčky do mezipokoje, co je jinak nevyužitelný (mám v něm i myčku
) Ale tam by nebylo kudy vyvést vlhký vzduch, je to uprostřed domu
Ještě se prý dá dát na pračku. Dělají na to takové spojky.
jj tak to by se ta naše malá paneláková koupelna doslova zazdila
sice jsme bourali jádro a dělali ji novou,ale nechtěla jsem ubírat z chodby a úložného prostoru…
Katy, ona byla ta plina fakt nacucana, Mates ted vypije pres litr vody a zrovna to blbe vyslo. Ale myslim, ze svrchnaky od blueberry nebo haipa daipa by meli jen provlhle lemy, ale ne fleky kolem nozicek. Takze na prebalovani, kdyz prebalim maximalne po 1,5h, ale toto uz bylo asi 2,5h, jak jsme byli na nakupu.
Ja tez peju odu na susicku, samostatne stojici (jde teda postavit i na pracku, je lehounka
)