Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii - objednala jsem si oranžovou s kytičkama http://www.sijemdetem.cz/…IMG_1091.JPG ![]()
Tři týdny je dlouhá doba. ALe buď jsou nemocné mé děti nebo kamarádčina zvířata.
Dnes ráno jsem skládala plenky. Ten prášek od bambinexu je fakt super. čč mám krásně měkké. ![]()
Achdarku presne tuhle barvu mam megerku…teda jen ten venek,uvnitr uz ne ![]()
Cici a nezapomen me vyskrtnout,ja uz mam zasilku na ceste sem.....
Neno uz se tesim…to budu zase cucet jak vyorana mys a mit 1000 dotazu,tak pak holky skrtte Nenu,ta me do toho navedla
![]()
Achdárku, tak tu plínu jsem včera okukovala, moc se mi líbí, ale mám plín dost, musím se naučit ovládat, tak že nepotřebuji, nepotřebuji, nepotřebuji.
![]()
Dnes mi zase totálně protekla Itti Bitti SIO, zajímavé je, že AIO mi to nedělají, kurnik v čem je problém, fakt nechápu, stejná velikost, stejný střih a furt mi ta SIO protíká. ![]()
Katy - plenek přece není nikdy dost.
Já si dlouho žádnou nekoupila.
Achdárku jen že já jo, zrovna nedávno i přišly tři Itti bitti. ![]()
Ja stejne nechapu jak to,ze je to takova uchylka…misto abych hledala hadry na sebe a deti,tak furt cumim po nejakych plinkach
a kdyz mi prijdou,tak mam vetsi radost,nez z hadru ![]()
Mirii píše:
Ja stejne nechapu jak to,ze je to takova uchylka…misto abych hledala hadry na sebe a deti,tak furt cumim po nejakych plinkach![]()
a kdyz mi prijdou,tak mam vetsi radost,nez z hadru
ty jo divné, co?
![]()
Já to mám podobně, jen jde o hadry na děti
A ne pleny. Ale já jsem vůbec divná, radši dostávám praktický věci který dělají radost i jiným (vysavač, friťák …
) než blbosti co nevyužiju. k 25 narozkám jsem si koupila hodinky za 1500 a stejně se jen stále někde válí ![]()
Mě furt štve, jak mi okolí nutí si udělat radost a koupit si něco na sebe. Ale mě to radost nedělá, nesnáším nakupovat hadry na sebe.
Na kluka nakupuju docela ráda.
nástin objednávky
Boriska – 2× blueberry cover all, blue summer a pink lemonade,2× Totsbots - Bamboo booster
Hanule – 1× blueberry cover all, modry puntik, snapka 3× cerven, modra,bila, 5× Totsbots - Bamboo booster
Pastelka - 1× blueberry cover all, modry puntik
cicinka – blueberry coverall
Mahja – 1× blueberry cover all, kravičku – cow
1 x Huggalugs - Baby Legwarmers - barva MOO, aby nám to šlo ke svrchňáčkům
1 x - SIO Itti Bitti - Bitti Tutto - Yellow
1 x - SIO Itti Bitti - Bitti Tutto - Jade
1 x - Bumgenius - V. 4.0, barva SWEET, a chci na patentky - POPPERS!!!!!
zuzanecka81
1 x – sio itti bitti – bitti tutto – baby pink
Příspěvek upraven 18.09.10 v 12:40
Já se na to už asi vykašlu či co
Nejdou mi vložit věci do košíku, protože jsou out of stock. Kurna!
čus bus:-)
holky chci pořídit wool longies BI a jak je hledám tak mi to háže toto: http://www.plenka-czech.cz/…-od-BabyIdea
nevíte jak to je? je nějaká změna, babyidea teď je pod manymonths??
nebo jsou jen vlňáky stejné a tak je dávají pod jednou značkou? na mamaja mi to taky vyhodilo jen MaM
Oskarek MaM a BI je jedno a totez, akorat pliny se jmenujou BI a obleceni je ManyMonths ![]()