Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Zensky - ten kseft, co jsem na nej davala odkaz, ma vicemene vsechno, co jste chtely, posilaj do zahranici, s vyjimkou BG a TotsBots. Berou PayPal i kreditky.
Holky, koukněte tady!
http://www.latkove-pleny.cz/…ni-kalhotky/
Taky jsou taky svrňáčky Blueberry, sice né v takovém výběru, ale určitě dostupné.
Ahoj holky, prosím o radu ohl doma pletenách vlňáčků. Můžu je vyprat v normálním šamponu, ručně? Nebo musí být spec. prací prostředek na vlnu? A pak lanolin, ten z lékárny, není to taková ta bílá vazelína, ta lékárenská? Nebo mám v lékárně chtít přímo lanolín?
Ahoj, jelikož to taky teď řeším tak bych řekla že určo prostředek na vlnu (ideálně asi s lanolinem) a v lékárně chtít adeps lanae (když řekneš bezvodý lanolin tak třeba v mém případě se mi snažila tvrdit že to neexistuje, že buď je ovčí tuk a nebo lanolin s vodou).
Jak jsem hledala ten latinský název tak jsem našla i fajn „recept“ na impregnační roztok - http://pleny.unas.cz/…vlnacky.html
Mahjo, myslim, ze ty weehuggers jsou trochu jine, jsou delane na vkladacky, priblizne jako ty bum genius flip. Tipuju, ze budou mezi nohama trochu uzsi, mozna i jiny material.
Holky, ja jsem z toho fakt votravena, nejdriv tu nahodim uzasny odkaz a pak ho.no z toho ![]()
Budu se tedy uz naposledy trapne opakovat, ale to, co jste chtely z tamtoho kramu, muzete objednat z tohodle http://www.fill-your-pants.com/
Ano prosim, trpelivost s nami. Oni tammaji i ty tutto, jsem yslela, ze ne.
Jaky je rozdil mezi all in one a all in two? Se v tom nejak ztracim ![]()
a pak mám ještě jeden dotaz…
látkovat jsem začla někdy v březnu, nejdříve v PUL, pak jsem koupila shorties a od té doby byl prcek převážně v nich, přes to triko.
no a teď mi vrtá hlavou, jak to budem dělat teď, když už je chladněji a chtěla bych nějak přiobléknout a současně používat vlňáky…
co používáte za vlňáky abych přes to oblékla tepláky, kalhoty…?
něco pořeším longiesema, ale to bych chtěla tak 1, max 2…
máme swb, ale moc mi nevyhovují, asi se jich budu zbavovat, tak něco podobného, klidně natahovací, máte nějaké tipy?
děkuju ![]()
čiči - já bych řekla, že all-in-two je jiný název pro SIO.
Oskárku - moc ti neporadím. Já nejvíc používám SWD, vyhovují nám. Doma dávám punčocháčky nebo návleky. Na ven jí přes to natáhnu fleesové tepláky, abych mohla venku lézt.
Zdravím po dlouhé době, pročítám, ale většinou nereaguji ![]()
Oskárku, nejlepší jsou opravdu ty SWB, ostatní vlňáčky jsou docela objemné a prdka se potom blbě souká do kalhot či tepláků.
Spíš bych ti doporučila nakoupit volnější tepláky ![]()
Ale úplně nejlepší jsou fakt Longies ![]()
Byla jsem o minulý víkend u švagrové, používá jednorázovky.
Celý den jsem přemýšlela, co je příčinou toho nepříjemného zápachu, který byl cítit v celém jejich bytě
No a ony to byly ty plenky
Jednorázovky počůrané od malého plně kojeného miminka opravdu odpudivě smrdí.
By mě zajímalo, jestli nám jsou tak hrozně v bytě cítit látkovky ![]()
čičinko, ale nemají tam kraví blueberry na patentky. teď si to zkouším dávat do košíku
Jen teda ten příplatek za poštu asi bude slušnej, já kdybych tam dala 1× blueberry svrchní, 1balíček snapp, 3× vkládačka, 1× nějaká vůně na ubrousky či co to je, tak mám příplatek 1,77 libry, asi za váhu.
Edit - ahá, tak VAT prý není příplatek ale daň ![]()
čiči, tak mne můžeš taky vyškrtnout, vzhledem k tomu kolik lidí by objednávalo a pak poštovnýmu po ČR mi to Michal zaplatil ze svýho PayPal (jsem nevěděla že má).
holky, tak to je v prd…já se tak těšila, a oni nemají ty moje vysněné svrchňáky ![]()
i na těch stránkách od NeNa mají na druky pouze lemon a lime a růžové puntíky
![]()
a to jsem si říkala, že mají svrchňáky čas, asi to ještě chvilku děcka v těch popolinkach vydrží,ale tak s čtverci narovno, zkusím, jestli bude čas, ještě kouknout
čiči -taky opožděně gratuluju, nejdříve jsem tvůj metřík vůbec nepochopila
, takové nervy s plínama, když jsi těhule ![]()
holky a nevíte, jaké bývá poštovné ze států? když se dělají blueberry tam?