Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5986
19.9.10 12:31

no, šít jsem chtěla proto, aby byly jako vkládačky, celá plína 70×70 by se mi do další kalhotkový plíny asi nevešla.
Takhle, mám nějaké vkládačky (popo, BL, TB) ale ty už nám nestačí, tak jsem myslela, že ty kikko pleny jsou savější a že bych z nich udělala takovou větší vkládačku, kt. by se skládala na polovinu, příp. na třetiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
19.9.10 13:35

Alchemilko, já myslím, že Kikko prodává i menší rozměr :nevim: 30×30…ty bys do další kalhotovky určitě poskládala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
19.9.10 14:29
Pastelka píše:
Alchemilko, já myslím, že Kikko prodává i menší rozměr :nevim: 30×30…ty bys do další kalhotovky určitě poskládala.

No vidíš, to by bylo super, já jsem na netu objevila jen ty veliké, hledala jsem na mmb, kvůli poštovnému, jdu se popídit teda jinde. Díky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
19.9.10 14:33

S tím mým šitím to taky není moc slavné, takže mám po problému, už jsem je našla, akorát bude vyšší poštovné, co se dá dělat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.9.10 16:01

čiči dotaz, bude se teda něco objednávat?
Hele a ty máš doma ty bluebbery?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.9.10 17:34

Katy, jedny blueberry mam doma. Objednavat nevim, ja chtela jiny vzor, nejsem si jista, zda bych objednavala jiny vor za kazdou cenu :nevim:

kikko, maji bambusove frote ubrousky tusim, ty jdou pouzit jako vkladacky. Ale to uz bych radeji to bambusove frote koupila na metry, kdyz bys chtela sit. ctverce mam tez hodne srazene, nejdriv jsem je davala na dvanactiny, ted vyjdou tak akorat na osminy. Jsou takto dobre treba do hhs vazacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.9.10 17:37

čiči no a jaké ty blubbery teda jsou? Jsem začala dávat hodně čč kikko na rovno, no a je fakt že jedny Itti bitti nestačí, teda s flipkama mám dvoje pul kalhotky, ale nooo možná bych potřebovala ještě třetí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.9.10 17:43

Bluebery jsou fajn, u nas nejvetsi drzaky, davam jak plinu na rovno (to je zmensim, aby hezky drzela) nebo pres kalhotkovou plinu. Patentky drzi, u haipa daipa se mi uz jeden patentek dost ochodil, ale blueberry drzi jak pribite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.9.10 17:45

kurňa, jak to čtu,tak je čím dál více chci, asi se dám na modlení, ať už látkovkám nebo tuly zase přijdou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.9.10 18:29

holky myslíte, že můžu dát normálně k plínám červené fleece svrchňáky totbots, co jsem koupila z druhé ruky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.9.10 19:13

Ne. poustej jak divy, mam je doma a vzdy jsem prala v ruce extra, byla z nich uplne cervena barva. Mozna uz jsou oprane, ale to bych zjistila jen tim pranim v ruce a uvidis, jestli neco pousti. Ale z tech mych bys mela vsechno ruzove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.9.10 19:18
čičinka píše:
Ne. poustej jak divy, mam je doma a vzdy jsem prala v ruce extra, byla z nich uplne cervena barva. Mozna uz jsou oprane, ale to bych zjistila jen tim pranim v ruce a uvidis, jestli neco pousti. Ale z tech mych bys mela vsechno ruzove

díky,tož jdu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
19.9.10 22:01
čičinka píše:
Katy, jedny blueberry mam doma. Objednavat nevim, ja chtela jiny vzor, nejsem si jista, zda bych objednavala jiny vor za kazdou cenu :nevim:kikko, maji bambusove frote ubrousky tusim, ty jdou pouzit jako vkladacky. Ale to uz bych radeji to bambusove frote koupila na metry, kdyz bys chtela sit. ctverce mam tez hodne srazene, nejdriv jsem je davala na dvanactiny, ted vyjdou tak akorat na osminy. Jsou takto dobre treba do hhs vazacek

JJ, ty male ctverce jsem uz po info od Pastelky na netu nasla. (Pastelko diky moc :wink: ) Zkusim je, nestoji zas tak moc. Otazka je, jestli budou lepsi, nez klasicke vkladacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
20.9.10 08:01

Já jsem si ty SWD oblíbíla až teď, asi že do těch L Miky konečně dorostl. Nakonec jsem si říkala, že bych vzala nějaké menší pro druhé dítko. Tak kdybyste viděly nějakou akci nebo někdo prodával S nebo M, dejte prosím vědět.
Potřebovali bychom dlouhé longiesky, je to pro mě teď takové nejpohodlnější, ale ty prachy :roll: . Myslíte, že se dají vyrobit z obyč vlny jako jen ty kalhotky a k tomu naplést nohavice z nějaké tenké superwash? Ať to zas má i na doma a pohodlné a nekouše ho to… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
20.9.10 08:02

Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, koupila jsem nějakou Merino Superwash pro miminko - babička bude plést overal a čepičku a rukavičky, botičky. V obchodě mi pán tvrdil, že ta vlna hrozně kouše a že to děti nesnáší. No mi zrovna tahle připadá fakt jemná, ta vlňáky samo trochu kouše. A on pořád, že pro miminko jedině akryl… Máte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure