Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já bych to u nás viděla max na zavazovačky.
Nejvíc poddajné a velikostně na dvouleté dítě jsou obyčejné Disany.
HHS jsou perfektní, ale jak nemám tu sušičku, tak starší kousky docela tuhnou a blbě se přizpůsobují většímu tělíčku.
holky, tak já to mám podobné,jen s tím rozdílem, že mě se ještě nechce kupovat kapsovky apod.
resp. asi bych i ráda, ale rodinná rada je dvoučlenná, a ta se šprajcuje
a já to ani neřeším, protože nevím,jak by to na ty dva šupináče schlo…
holky musím po každém vyprání vlňáčků je taky hodit do lanolinu?jsem je před týdnem nalanolinovala a teď jsem je musela vyprat, protože malá už mi v nich 2× v noci spala s nedostatečnou výplní a byla chudák po téměř celé noci durch a smrdělo to jako bolavá noha -samý čpavek(ona si totiž madam usmyslela, že v 18h jí stačí jíst naposledy a matka si myslí,že bude ještě kolem 20h jíst a přebalovat…a kulové - jsem navíc opět včera vytuhla kolem 21h, probudila se ve 23h, jen odstříkala mlíko a spala jsem,na nějaké přebalování jsem si ani nevzpomněla
)
Cappy a tobě se nechá běhající dítko nasoukat do zavazovačky? To u nás nehrozí - zkoušela jsem to minulý týden. A za běhu na kolenou či v polodřepu a ještě s břichem to fakt nezvládám.
holky, kde se dá koupit ten bambinex nejlevněji? někdo tu dával odkaz pod tři stovky, ale nemůžu to najít… ![]()
zuzi www.vbavlnce.cz za 260,ale nevím, jak je to s dopravou, já si to vyzvedávám
jo a pavli - ty svrchňáky jsou supr
jak já to jen udělám, když ty děti rostou a blueberry nejsou na skladě ![]()
Boriska píše:
zuzi www.vbavlnce.cz za 260,ale nevím, jak je to s dopravou, já si to vyzvedávám
tak jsem tam koukla a nenašla… mají jen plíny
že byste ho vykoupily? ![]()
zuzanecka81 píše:Boriska píše:tak jsem tam koukla a nenašla… mají jen plíny
zuzi www.vbavlnce.cz za 260,ale nevím, jak je to s dopravou, já si to vyzvedávámže byste ho vykoupily?
fakt že jo
klidně jim napiš, jak to s ním je ![]()
Boriska píše:zuzanecka81 píše:fakt že joBoriska píše:tak jsem tam koukla a nenašla… mají jen plíny
zuzi www.vbavlnce.cz za 260,ale nevím, jak je to s dopravou, já si to vyzvedávámže byste ho vykoupily?
klidně jim napiš, jak to s ním je
jj, už jsem jim písla. ![]()
Cappy mne pomalu taky ditko odrusta z plinek …zatim ta vsechny zapneme,ale nektere fakt na posledni druky…porad byla tintitko a ted najednou nejak pribrala…nastesti zacala celkem hodne chodit na nocnik,tak myslim,ze uz je to jen otazka par mesicu a to jeste s plinama vydrzime…
Nekdo se ptal na blueberry jestli jsou i na prte…tak mala ma 3,74 kg a kalhotky jdou na ni krasne zmensit a fakt pekne drzi …kdybych vedela,tak si objednam dvoje…jinak teda nejak nechapu co ze do nich cpete a jak? Jako normalni ctverec?
A s prebalovanim behacich deti…ja teda i na kalhotovou plinu musim malou polozit na zem,pac mi to teda nejak ve stoje moc nejde.....mala se vzteka,ale par facek na zadek a je klid…jinak si to nedovedu oredstavit kdyz prebaluju 10× za den ![]()
holky, na jaký program perete ty plíny? to není normální, jak mi smrdí čpavkem, a to ji malý měl tak 1,5 hodiny a nic moc pročůraná nebyla
dáváte nějaký Bčkový program na bavlnu? tvrá kolem 1,5 hodiny nebo kratší? já dávala kratší program, většinou H,ale zase občas dávám i předpírku
že by to bylo tím?
Borisko, co to je za programy co říkáš?
Ty pračky jsou občas opravdu scifi. Já peru na normální program, většinou na 40, když je to i po bobku tak na 60.
hanul, já právala na 60,co mám bambinex tak na 40 - jak nad tím uvažuju,tak mám pocit, že co peru bambinexem na 40,tak je ten čpavek více cítit nebo co, nebo je to náhoda.. ![]()
jinak v návodě většinou píšou na co je který program, ten co mám na H je na směsové prádlo
Borisko pliny peru jako bavlnu na 60, pravala jsem je driv i na 40, ale taky mi to obcas cpavkovatelo, tak jsem toho nechala. Nevim, jestli to neni i tim, v cem clovek pere. Ja ted mam zrovna Froshe, co jsem dostala v Bavlnce zadara k nakupu, a jsem spokojena. Az ho doplacam, vrhnu se teda na ten Bambinex. Jinak vlnaky po kazdem prani lanolinovat netreba.
Prebalovani uz si ani nevzpominam, jak to vypada, prebalovat dite v lehu.
Momentalne blahorecim vyrobcum kalhotkovek, z predstavy jak se v poklusu, v podrepu a podobne snazim omotat vazackou potomkovu holou prdku mne poliva horko.
Borisko já peru teda jen na 4O a právě mi problém smradu plín odpadl, mě naopak smrděly před tím když jsme prala na 60 v obyč. prášku. ![]()
Halucinko, já taky přebaluji běhací dítko do zavazovačky a v pohodě, ELi mi při přebalování hezky leží a čeká až dokonám práci. ![]()