Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6093
22.9.10 22:32

Já bych to u nás viděla max na zavazovačky.
Nejvíc poddajné a velikostně na dvouleté dítě jsou obyčejné Disany.
HHS jsou perfektní, ale jak nemám tu sušičku, tak starší kousky docela tuhnou a blbě se přizpůsobují většímu tělíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
23.9.10 08:11

holky, tak já to mám podobné,jen s tím rozdílem, že mě se ještě nechce kupovat kapsovky apod. :lol: resp. asi bych i ráda, ale rodinná rada je dvoučlenná, a ta se šprajcuje :jazyk: a já to ani neřeším, protože nevím,jak by to na ty dva šupináče schlo…

holky musím po každém vyprání vlňáčků je taky hodit do lanolinu?jsem je před týdnem nalanolinovala a teď jsem je musela vyprat, protože malá už mi v nich 2× v noci spala s nedostatečnou výplní a byla chudák po téměř celé noci durch a smrdělo to jako bolavá noha -samý čpavek(ona si totiž madam usmyslela, že v 18h jí stačí jíst naposledy a matka si myslí,že bude ještě kolem 20h jíst a přebalovat…a kulové - jsem navíc opět včera vytuhla kolem 21h, probudila se ve 23h, jen odstříkala mlíko a spala jsem,na nějaké přebalování jsem si ani nevzpomněla :roll: :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
23.9.10 08:24

Cappy a tobě se nechá běhající dítko nasoukat do zavazovačky? To u nás nehrozí - zkoušela jsem to minulý týden. A za běhu na kolenou či v polodřepu a ještě s břichem to fakt nezvládám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.9.10 08:41

holky, kde se dá koupit ten bambinex nejlevněji? někdo tu dával odkaz pod tři stovky, ale nemůžu to najít… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
23.9.10 08:43

zuzi www.vbavlnce.cz za 260,ale nevím, jak je to s dopravou, já si to vyzvedávám

jo a pavli - ty svrchňáky jsou supr :potlesk: jak já to jen udělám, když ty děti rostou a blueberry nejsou na skladě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.9.10 09:00
Boriska píše:
zuzi www.vbavlnce.cz za 260,ale nevím, jak je to s dopravou, já si to vyzvedávám

tak jsem tam koukla a nenašla… mají jen plíny :nevim: že byste ho vykoupily? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
23.9.10 09:04
zuzanecka81 píše:
Boriska píše:
tak jsem tam koukla a nenašla… mají jen plíny :nevim: že byste ho vykoupily? :mrgreen:

fakt že jo 8-o klidně jim napiš, jak to s ním je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.9.10 09:08
Boriska píše:
zuzanecka81 píše:
Boriska píše:
tak jsem tam koukla a nenašla… mají jen plíny :nevim: že byste ho vykoupily? :mrgreen:
fakt že jo 8-o klidně jim napiš, jak to s ním je :wink:

jj, už jsem jim písla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.9.10 09:31

Cappy mne pomalu taky ditko odrusta z plinek …zatim ta vsechny zapneme,ale nektere fakt na posledni druky…porad byla tintitko a ted najednou nejak pribrala…nastesti zacala celkem hodne chodit na nocnik,tak myslim,ze uz je to jen otazka par mesicu a to jeste s plinama vydrzime…
Nekdo se ptal na blueberry jestli jsou i na prte…tak mala ma 3,74 kg a kalhotky jdou na ni krasne zmensit a fakt pekne drzi …kdybych vedela,tak si objednam dvoje…jinak teda nejak nechapu co ze do nich cpete a jak? Jako normalni ctverec?
A s prebalovanim behacich deti…ja teda i na kalhotovou plinu musim malou polozit na zem,pac mi to teda nejak ve stoje moc nejde.....mala se vzteka,ale par facek na zadek a je klid…jinak si to nedovedu oredstavit kdyz prebaluju 10× za den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
23.9.10 09:49

holky, na jaký program perete ty plíny? to není normální, jak mi smrdí čpavkem, a to ji malý měl tak 1,5 hodiny a nic moc pročůraná nebyla :nevim: dáváte nějaký Bčkový program na bavlnu? tvrá kolem 1,5 hodiny nebo kratší? já dávala kratší program, většinou H,ale zase občas dávám i předpírku :think: že by to bylo tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
23.9.10 09:53

Borisko, co to je za programy co říkáš? 8-o :lol: Ty pračky jsou občas opravdu scifi. Já peru na normální program, většinou na 40, když je to i po bobku tak na 60.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
23.9.10 10:06

hanul, já právala na 60,co mám bambinex tak na 40 - jak nad tím uvažuju,tak mám pocit, že co peru bambinexem na 40,tak je ten čpavek více cítit nebo co, nebo je to náhoda.. :think:
jinak v návodě většinou píšou na co je který program, ten co mám na H je na směsové prádlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
23.9.10 10:07

Borisko pliny peru jako bavlnu na 60, pravala jsem je driv i na 40, ale taky mi to obcas cpavkovatelo, tak jsem toho nechala. Nevim, jestli to neni i tim, v cem clovek pere. Ja ted mam zrovna Froshe, co jsem dostala v Bavlnce zadara k nakupu, a jsem spokojena. Az ho doplacam, vrhnu se teda na ten Bambinex. Jinak vlnaky po kazdem prani lanolinovat netreba.

Prebalovani uz si ani nevzpominam, jak to vypada, prebalovat dite v lehu. :mrgreen: Momentalne blahorecim vyrobcum kalhotkovek, z predstavy jak se v poklusu, v podrepu a podobne snazim omotat vazackou potomkovu holou prdku mne poliva horko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
23.9.10 10:11

neno díky, tak dám na ten bambus aspoň 50a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
23.9.10 12:06

Borisko já peru teda jen na 4O a právě mi problém smradu plín odpadl, mě naopak smrděly před tím když jsme prala na 60 v obyč. prášku. :nevim:

Halucinko, já taky přebaluji běhací dítko do zavazovačky a v pohodě, ELi mi při přebalování hezky leží a čeká až dokonám práci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure