Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Neczuz trefa! Kapsovky jsou jediny, co ve finstine najdu
http://www.hahtuvahullu.fi/…-taskuvaipat
Ja si budu taky objednavat, mam Mka, zatim sedi, ale jednou nevyhnutelne budu potrebovat o cislo vetsi, aby mohla Knedla dedit ![]()
Neno oni tam maji primo i vzor opicky z merinostar
,toz jestli to merinostar nekrade - jako myslim styl siti apod.....
holky, vy budete od těch finů ještě objednávat? já na ty stránky koukám, ale finštinou nevládnu
brala bych nějaké sio - vzory mají fakt krásné ![]()
holky, existujou nejaky vlnacky, ktere udrzi cc na rovno? zatim malyho balim nejradeji do cc, jsou nejvic flexibilni, ze zavazovacek mi uz ted pomalu zdrha a to jeste neleze. nebo ze bych si upletla salickuz ovci vlny a zapinala ji snapkou? mate nekdo s tim zkusenosti?
a odkazy na plinky, co tady pridavate, jsou super. ja bych taky nejaky chtela, ale asi uz nemuzu, pac jdu ted dokoupit ty BB bambusky.
Na kolik vycházela ta finská kapsovka? Měla bych také zájem, pokud se bude objednávat…
Jinak bych řekla, že těch PUL látek zas tolik není, takže se stane, že mají různí výrobci stejné vzory. Na šijemdětem jsou taky látky, který jsem viděla u jiných zahr. výrobců.
Podotýkám, že s merinostar nemám vůbec nic společnýho
Jen plánovanou objednávku ![]()
Ad vlňáky swaddlebees - už se nevyrábějí a dají se sehnat jen poslední kusy…Bohužel sama nic neporadím…
Fakt, SWD už se nevyrábějí? A já je plánovala pro mimi. Fakt nebudete někdo v budoucnu prodávat S nebo Mka?
halucinko, sháněla jsem před pár měsíci L, v českých e-shopech jsem se nechytala. někde třeba měli na stránkách, že je maj, ale pak, psali, že už nejsou, když jsem zkusila objednat.
nakonec jsem sehnala v USA v nějakém e-shopu, už ale nevím co to bylo zač. na stránkách výrobce nejsou
ahoj!
info pro milovníky itti bitti: během října budou mít na bráně nový typ - tutto! ![]()
Tak sem si sehnala povolení na další Hahtuvahullu.
Jsou parádní. Určitě nejlepší kapsovky. Malinké, štíhlé a ten coolmax vevnitř je taky super.
A ještě prubnu nějaký kalhotovky, vypadají taky moc pěkně. ![]()
babo, budete dělat hromadnou objednávku? bych taky vyzkoušela kapsovku ![]()
Baba píše:
Tak sem si sehnala povolení na další Hahtuvahullu.Jsou parádní. Určitě nejlepší kapsovky. Malinké, štíhlé a ten coolmax vevnitř je taky super.
A ještě prubnu nějaký kalhotovky, vypadají taky moc pěkně.
Jdeme do toho s tebou
,ale povoleni si teda radeji shanet nebudu
,bych ho urco nedostala