Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
neczuz píše:Katy2 píše:Katy, já moc nevím, pro koho jsou ty Lka určené. Tom má 11,5 kila a mám eMka a zrovna tu na sucháče lepím přes sebe. Tedy u čč na rovno. U kalhotkových by to přes sebe asi nebylo, ale stejně si myslím, že s eMkama v pohodě doplenkujeme.
Neczuz já na cestování dávám AIO či SIO, ale vždy do nich přidávam vkládačku, jako samo o sobě dle mě ani ta AIO či SIO toho moc nepobere. Tak že když jezdíme do školky, tak za dopoledne má obvykle 3 AIO a ráno podle toho jak vstane ji dávám ještě do nějaké kalhotkové, než vyjíždíme tak dostává AIO. No a doma jedu více méně v těch kikko bambusových čč.Holky mám tu jedny SWD vlňáčky L na suchý zip, nemá někdo zájem, než je hodím na MMB.![]()
No já mám pocit, že ty L jsou fakt jen vyšší, možná o chlupíček i v pase širší, já je fakt téměř vůbec nepoužívám, jsem teď začala dávat PUL kalhotky, tak že vlňáčku mám hafo a když už je dávám tak na kalhotkové plíny a to mám zase natahovací.
ahoj holky,
na noc zvažuju nějakou plínu, co bude lepší nějaká kapsovka nebo něco na styl těchto? ?
mám nějaké vkládačky od BI do zavazovaček…
jo a co říkáte na tohle? čepka se mi to líbí, to by jako mělo vydržet do 2 let věku bambina?
Katy, já na ven, tak na 1?5 hod., když neplánuju přebalovat, tak balím do Kikko 2× nebo Kikko s nějakou savější vkládačkou. Pokud plánuju přebalovat, tak cházíme buď v Kikko nebo kalhotkové s vlňákama a teprve venku přebaluji do kapsovky nebo SIO. Já jich moc nemám, jednu vždycky nechávám na ráno pro manžela, další mám na ven na dopoledne, jednu na odpoledne, stejné množství na další den.
Borisko, na cestování mi přijdou lepší kapsovky. nepotřebují už dávat svrchňáky.
Borisko nevím zda ty plíny jsou na noc dostačující, jako samy o sobě určitě ne, ale v kombinaci třeba s prefoldem by už šly, já mám jednu anavy bambusovou a na noc ji dávám v kombinací s prefoldem a je dobrá. Čepičku merino Anavy mám, Eliška jí nosí od cca 4 měsíců a stále ji je, ona je dost poddajná, jen teda je fakt tenká, tak že na zimu jedině s kapucí třeba od bundy či kombinézky, já ji tak dávala Elišce celou zimu.
No a na letošní zimu jsem koupila Eli kuklu merino.
neczuz díky, ale já myslela na noc
cestování celkem s bavlnou zatím vzdávám…
ahoj holky poradíte mi nějaké dobré PUL svrchňáčky? My jsme po úvodním nezdaru začli zase plenkovat, ale PUL musím vyměnit nějak mu nesedí…máme haipa daipa a bambino mio.Z Prahy jsem se odstěhovala tak teď nemám kam se jít podívat:-), spoléhám teda na e-shop, jenže si to zase „neosahám“ ![]()
děkuju ![]()
katy, díky, tož je děckám kúpim ty čepičky ![]()
kamako -já začínala na popoliny a jsou supr
Borisko ja davala na noc BabyBeehinds bambusovy a do nich navic jeste jednu vkladacku, ta ze Sijeme detem je hodne podobna Megere, na noc jsem ji zkousela, ustala to tak tak, oproti tem BBH je uzsi mezi nohama a s dalsi vkladackou uz to odstavalo. Ted pouzivam BI bamboo extra, je dost siroka, tak jde dobre dovycpat. Ono to cenove vychazi vsechno hodne podobne.
kamako - jo těsní, já tam dávám 2 čtverce když přebaluju v podstatě jenom na jídlo a vím, že nejpozději za hodinu je přebalím, nebo ráno jen na hraní a vždycky v pohodě, i hovňajs to zastaví, jenom se pak musí vyprat
tyhle myslím
Borisko- já fakt čtu nějak šejdrem. Na noc bych koupila něco speciálního nočního. Nejlíp ty Babybeehinds. Já nějaké období musí přidávat prefold.
S PoPolini nemám moc dobrý zkušenosti.Na lezpucí a sedící dítko nee.Sucháče začly brzop odstávat a škrábou ho do bříška.Hledej něco na druky.
Katy, já moc nevím, pro koho jsou ty Lka určené. Tom má 11,5 kila a mám eMka a zrovna tu na sucháče lepím přes sebe. Tedy u čč na rovno. U kalhotkových by to přes sebe asi nebylo, ale stejně si myslím, že s eMkama v pohodě doplenkujeme.