Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
272
28.9.10 17:32

Borisko děkuju…teď začínáme s látkou po menší papírové pauze:-)
Jsou mu teď krátká bodýčka, tak asi přejdu na trička…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.9.10 17:33

nojo, já mám děti nelezoucí a zatím nesedící a jsem naprosto spokojená a to už se válí na břiše tam a zpět, až budou sedět, tak už jim nebudou - takže sucháče asi spíše pro mimča malá, nevím, jak máš velké dítko kamako, vel. 3-6kg mají dobrou ještě teď ve 4,5 měsících korig. věku, ale už jsou hlavně malé taktak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
28.9.10 17:40

Robinek má přes 8kg,5měs..je dost pohyblivý ..já měla haipa daipa na druky ale ty jsem vůbec nedopla okolo stehýnek…tak právě teď nevím..takže spíš patenty než sucháče? kamarádka doporučovala Thirsties PUL,neznáte někdo? moc díky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
28.9.10 17:47

Borisko ty jsi z květňátek 2010? :-)?já jak pořád někde hledám o plínkách:-) tak jsem k nám vůbec nepsala teď:-(mám pocit, že se to nedá stihnout :dance: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.9.10 17:48

kamako - holky říkají na druky, a thirsties mají co já vím na sucháče, ne? taky se mi líbily,vypadají supr, ale já doufám,že budou moje vytoužené blueberry někdy mít na skladě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.9.10 17:49

jj jsem, mi to ani nedocvaklo, jak tam nechodím úplně pravidelně, když nejni čas, teď jsem taky hledala výhodně plíny :mrgreen: a ještě dárky pro neteř apod. využívám chvilky, kdy děti spí a jsou hodné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
28.9.10 18:15

Borisko ja mam taky vsechno na druky, pote, co mi zuchace zrubaly Moirovy trika, tak letely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
28.9.10 18:16

Tak my ty PopoWrap máme po někom z MMB a neškrábou, ani zipy neodstávají, s BravoWrap už to je horší, ale taky neškrábou (ty máme od července). Máme velikosti M a L a Dáda váží 8 kilo (tedy vážil když jsme s tím začali, teď má 9, cca), takže se dá říct že mu jsou větší a čč narovno neudržely :lol: Možná by je udržela velikost S, ale to jsme nezkoušeli.

na čč mi nejlíp vyšlo asi Bummis. Thirsties jsem nezkoušela, ale Katy tu posledně dávala nějaké svrchňáky od Blueberry (jiné než coverall) a ty mi přišly jako že jsou na čč snad přímo dělané, ale neprohlížela jsem je moc důkladně.

Borisko, jak tě tu tak čtu tak mám málem sto chutí ti přenechat ty kraví blueberry co mají přijít mně :lol: Neměli totiž barvu co jsem chtěla já :( Ale zato jim přišlo toto. Ale nedám, protože pak bych neměla nic jáááá :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
28.9.10 20:19

Jdu na radu. Kamarádka má 3m holčičku, používá čč na rovno, teď začla i se skladama (předtím používala vázačky a teď už je nechce, protože jí vadí, že má malá nohy moc naširoko a taky se hůř v tom hejbe).

Svrchňáky má PULky od Imse, ale malou začly otláčet na nohách. Pak má BI shortky, který jsou malý ale ještě velký.

Řeší co na noc, zatím dává ty PULky, ale já do ní furt hustím samo vlňáky. No a jaký jiný, když BI ještě nejdou použít, ale menší zas je blbost teď kupovat, za chvíli by jí byly malý. Klidně i něco jako my máme Swdlbs, jenže ty jsou tady u nás drahý jak svi*a. Neznáte někdo tu snapi šáličku od Bundles nebo něco podobnýho? To vypadá že bude hezky měkký, přizpůsobí se a není to drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.9.10 20:25

suviku a do samodomadělaných by nešla? škoda,že dítka mají mamkou pletené ještě dobré, bych ji je dala na zkoušku, ale na netu se najdou za pár korun a některé i moc hezké :think:

hanul -ale já chci červené a modré kroužky alias lemon lime a summer blue :pankac: kravičky nenene :mrgreen: jsem zvědavá, co tuly dojde, jsem ochotna ke kompromisům :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
28.9.10 20:27

:-) o jakých Blueberry se mluví? taky řeším co na noc…jsme v začátcích :-)Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.9.10 20:28

o těchto :wink: svrchňácích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
28.9.10 20:29

a o jakých vlňáčcích? teda já jsem amatér :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
28.9.10 20:31

a ty jsou někde u nás ke koupi nebo pouze cizina?vypadají lákavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.9.10 20:36

vlnáčky pletené ručně jsou o dost levnější než třeba disana apod. můžeš si je uplést i sama podle návodu na www.zlaticka.cz -tam v záložce vlevo najdeš návody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure