Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy, já o tom pytli psala dřív než jsi mi to napsala ty do ICQ, tak asi tak ![]()
Příspěvek upraven 16.09.10 v 12:28
Katy2 píše:Hanule píše:Neurve, taky i tak visí na topení (které netopí) a zatím drží v pohodě, jen teda taky se mi dotýká většinou země.
Neno, a neurve se to? Já právě uvažovala že bych ten náš věšela za tkaničku co se to s ní zadrhuje, ale teď mne tak taky napadá zda se to neurveHanule dík za nápad. Kupuji ho taky. Pověsím se ho taky na kliku v obýváku, takle musím s každou plínou lítat do koupelny.Opět a zase můj nápad, že Hanule.
Ok, tak díky za nápad ještě jednou tobě.
MMch dík i za ten nápad s topením.
Nezcuz, nápad s topením bude brzy nevyužitelný, pokud tam nemáte nějaké kterým netopíte ![]()
Hanule píše:
Nezcuz, nápad s topením bude brzy nevyužitelný, pokud tam nemáte nějaké kterým netopíte
my skoro netopíme nikde. jedině v obýváku a večer na koupání v koupelně.
neczuz píše:Hanule píše:my skoro netopíme nikde. jedině v obýváku a večer na koupání v koupelně.
Nezcuz, nápad s topením bude brzy nevyužitelný, pokud tam nemáte nějaké kterým netopíte
No my v ložnici netopíme taky vůbec, tak že tam pytel může topit viset pořád. Jinak šnůrka je dost tenká, ale fakt drží, teda pokud stále mluvíme o tom pytli Pop In
My topíme všude
Starej barák
A v podstatě všechny pokoje rohové.
Hanule píše:
My topíme všudeStarej barák
A v podstatě všechny pokoje rohové.
NO manža taky občas má nápady že v ložnici zapíná topení, ale tak kdyby už to došlo tak daleko, tak vedle přebalováku mám skříň, tak že by se to dalo pověsit tam na čudlík na otevírání skříně. ![]()
Jeee, Cici taky gratuluji!! ![]()
A Achdarku styd se za odkaz na pliny! ![]()
Neno- tak asi jen ty satky,nebo co jeste schovavas za poklady? ![]()
Mirii - stydím se
Už jsi si nějakou objednala? Já jsem právě zaplatila oranžovou s kytičkama ![]()
Kamarádka má pro mně už 3 týdny doma plenku k narozeninám. A není čas se sejít.
Když jsem bydlela na druhém konci Prahy, tak jsme se snad viděli víc než , když bydlíme kousek od sebe. ![]()
Achdarku jeste neobjednala, me blokuje jen to,ze nejsem v Cr a nechce se mi platit posta kvuli jedny pline
… Ted prave zvazuju nakup dalsich pastelek
, tak vaham… ![]()
Za ty odkazy by se tu mely zacit udelovat trestne body
![]()
Achdarku a kterou plinu ti nakonec koupila? 3 tydny? To te ani touha po pline za ni nezene? ![]()
Holky, jeste jsem neobjednala, jsem cely den jak prastena palici a zkratka jsem si na to vzpomnela az ted vecer
Takze zitra rano, ale uz vazne ![]()
Mirii tak je to vyprany a pripraveny, uvidime,jaka bude zitra konstelace hvezd, a podle toho vyrazime na postu ![]()