Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jaa ted koukam na ty stranky a asi si to muzu nechat dorucit k nam......tak bych si to nechala rovnou poslat ke mne......kdo to jeste potreboval,at to nenmusi jit pres Nenu?
no mě je jedno, kdo bude objednávající, věřím, že se domluvíme ![]()
Mirii, kam k vám? Ty jsi taky z anglie? Tam šlo o to že ty bumgeniusky nezasílají mimo UK.
Hanule píše:
Mirii, kam k vám? Ty jsi taky z anglie? Tam šlo o to že ty bumgeniusky nezasílají mimo UK.
no já myslela, že závěrečná verze je, že se balíky rozdělí na ty, kdo chtějí bumgeniusky a ty které chtějí ostatní a ten půjde rovnou do ČR ![]()
Ja mam ty bumgenius a hnuskovlozky do nich, a u toho zbozi je, ze nezasilaji mimo UK ![]()
Jo a prosím, myslíte že by se ten velký pytel na pleny dal používat v koupelně místo kyble na pleny?
A nemá někdo vyzkoušený separační vložky imse vimse ?
čičinka píše:
Katy, ona byla ta plina fakt nacucana, Mates ted vypije pres litr vody a zrovna to blbe vyslo. Ale myslim, ze svrchnaky od blueberry nebo haipa daipa by meli jen provlhle lemy, ale ne fleky kolem nozicek. Takze na prebalovani, kdyz prebalim maximalne po 1,5h, ale toto uz bylo asi 2,5h, jak jsme byli na nakupu.Ja tez peju odu na susicku, samostatne stojici (jde teda postavit i na pracku, je lehounka)
ale na čtyřicítku hloubku by to asi nešlo. ![]()
Holky,tak ja si to ted objednala sem ke mne na Jersey,takze me vyskrtnete ze seznamu. Jsem se trochu rozjela
, objednavka za 80£ ,ale zase jsem z toho dala 22 za darek,snad me manza nesezere az to zjisti ![]()
** Hanule** kterej velkej pytel mas na mysli? Ja misto kyble pytel pouzivam, ma nasity ucho a visi mi na klice od linky vedle pracky. V nasem pidibyte to dost usetrilo mista o kybl jsme furt zakopavali.
Mirii tak ja ti poslu jen ty satky, nebo jeste neco? ![]()
Hanule vsechno jde, kdyz se chce
treba by k tomu nejaky ucho slo nasit, nebo pridrukovat, je to fajn, kdyz to muzes nekde zahaknout a jen to ladovat. Ja tam ma to ucho takhle nejak http://gen-ydiapers.com/…e_handle.jpg