Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
15.9.10 10:12

Ježííííš Zuzi nestaš 8-o 8-o A já se těšila :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
15.9.10 10:25
neczuz píše:
Hanule a kde se u Vás vzaly panenky? Máš 2 kluky. Nebo jsem něco zameškala a mám zítra letět do hračkářství?

Nezcuz, já ti už ani nevím proč ji máme doma :lol: Každopádně si jí všímá jen Dáda, ale ten si všímá všech hraček, od panenek přes autíčka až po lego a vláčkodráhu.

Holky, věřily by jste tomu že hloupý termostat dokáže snížit spotřebu plynu o pětinu? 8-o Jsme vloni měnili termostat a vrací nám pětinu toho co jsme zaplatili za plyn celkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
15.9.10 11:32

Mirii, tak to se budu chtít asi trochu družit a sdílet zkušenosti. Doufám, že ti to neva… :roll:

v naší debatě „stejný měsíc porodu“ látkuju sama a jsem tam za exota :jazyk: a v šátku nosím taky sama. Teda, jsou tam snad 2 mimča v Manduce… ale styčná témata kolem životního stylu tam až tak moc nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
15.9.10 12:29

holky nemáte náhodu některá stejnou zkušenost?
malý hodně sliní, furt si rve puse do pusy, když pase koníky, tak mu tečou proudy, trochu zvýšená teplota,tak jsem si říkala, kdo ví, jestli nebude nějaký zub, ale teď otázka plín - od včerejška se mi zdá, že nějak míň čůrá, proti ségře se to nedá srovnat a jí v podstatě stejně, plína jen lehce mokrá, někdy málem škoda měnit a čpí amoniakem bo je asi zásaditá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.9.10 12:32

Markos - klidne se druz :lol: , s plenkama a satkama sice spis porqdi holky,pac ja zacala latkovat az nekdy po roce veku e ted u prtete je to pro me taky novinka…ja mam manducu,ale zatim jsem ji jeste u malinke neprubla a satkovani me zatim strasi…i kdyz vidim,ze Izous je primo satkovaci miminko- to Deniska nebyla.....
Pastelko- mam pocit,ze nedelam nic jineho nez jen prebaluji, kolikrat i 3 x za hodku a porad je durch ci pokadena :lol:
A co ted davam uz jen latku,tak uz nenu mala vubec zarudla :dance: …hnusky jedny hnusny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.9.10 13:01

Boris, to nevím, ale raději bych šla k mudře, jestli pijí a jí stejně :nevim: My jsme si s ledvinama a spol užili dostatečně :-( Raději nepodceňovat.

Mirii, tak to jsem taky zvědavá, já už na tohle zapomněla :oops: jak hodně mimčo čůrá…a hlavně, malý měl první dva měsíce odvod z močáku mimo, takže jsme měli jen kakoše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.9.10 13:05

Pastelko jejda a co bylo malému? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
15.9.10 13:06

Mirii jestli je mala satkovaci, tak s tim zacni, je to jednoduchy, a myslim, ze ti to vyhledove usetri spoustu casu. Mam tu jeden Didymos satek, co ted zahali a ring sling, jestli chces, klidne ti je poslu, muzes si vyzkouset, jestli ti to vubec bude vyhovovat. At kdyztak zbytecne nevyhazujes.

Borisko u prcka ruka v puse a slintani vzdycky znacilo chrup, i kdyz zub mu treba pak vylezl az za par tejdnu. Jestli ale min cural :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
15.9.10 13:06

Holky, dokdy je třeba udělat tu objednávku? A Nena to pak bude posílat hromadně? Nebo jednotlivě? Chudák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.9.10 13:08

Halu no já bych tipla, že Nena bude jen mezistanice. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
15.9.10 13:09
Katy2 píše:
Halu no já bych tipla, že Nena bude jen mezistanice. :lol:

určitě, bych se na nás jinak vyprdla :mrgreen: to spíše někdo - asi bude pasována čiči :lol: bude styčná osoba zděs u nás

těch ledvin se bojím, tož uvidíme, jestli se to dnes nezmění,tak zítra valíme k mudře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
15.9.10 13:16

Objednavka nechci Vam do toho kecat, ale nebylo by lepsi, nechat si poslat do Cech to, co jde poslat, a ja Vam pak poslu to, co nejde? Jestli jsou to jen ty Cici hnuskovkladky, tak ty klido koupim a poslu separe. :nevim: To jejich postovny pro Evropu vypada totiz vic nez rozumne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.9.10 13:18

Katy, narodil se se zúženou močovou trubicí, taková prkotina :-? V porodnici jsem upozorňovala na to, že nečůrá proudem a že čůrá permanentně po kapkách. Odbyli mě, že je to normální, že má zduřelýho pindíka proto, že šel KP a nikdo se tím nezabýval. Až když jsme šli k naší dětský, tak spráskla ruce a ještě tu noc ho v Praze operovali. Díky tomu měl totální selhání ledvin :evil: kdybychom tam nejeli, tak by prý do druhého dne nevydržel :-( Pak jsme po nemocnicích strávili 2 měsíce. ATB, 2× mu měnili ten vývod a pak mu odstranili takovou prťavou chlopničku(což se mohlo udělat rovnou po porodu) a nemusel mít dodnes kartu na nefrologii. Naštěstí se mu to krásně zregenerovalo a je v pohodě a zdráv. Dneska už budu hysterická matka a nenechám se odbýt přechytralým nemocničním personále :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.9.10 13:19

Nenuš, to mě teda taky napadlo, páč jinak se to poštovný vyšplhá do nebes :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
15.9.10 13:21

Pastelko, to je teda děs.