Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
No jo, Boriska pere pro dvě děcka, takže taky odhaduju každý den, někdy obden
A přesně…nechápu, proč nemají větší a výhodnější balení? ![]()
Pastelka píše:
No jo, Boriska pere pro dvě děcka, takže taky odhaduju každý den, někdy obdenA přesně…nechápu, proč nemají větší a výhodnější balení?
Nooooooooo taky tě to za chvíli čeká prát pro dvě děti, co? ![]()
nástin objednávky
Boriska – 2× blueberry cover all, blue summer a pink lemonade
Hanule – 1× blueberry cover all, modry puntik, snapka 3× cerven, modra,bila, 5× Totsbots - Bamboo booster
Pastelka - 1× blueberry cover all, modry puntik
cicinka – 2× hnuskovkladacky do flipek, popripade cushies tushies zirafa
Mahja – 1× blueberry cover all, kravičku – cow
1 x Bumgenius – Flip – Stay Dry – Day Pack – barva Twilight (světle modrá)
1 x Huggalugs - Baby Legwarmers - barva MOO, aby nám to šlo ke svrchňáčkům
Přidala jsem tam vkládačky, páč se mi nechce šít a ten rozdíl ceny by nebyl zas tak velkej
A končím ![]()
Katy nestraš
Nechci to zakřiknout, ale už druhý den si Norbík chodí sám na nočník. Když je nahambato, tak si na něj sám sedne a pak ho chodí vylévat do WC, musím uznat, že se mu dva dny nestala nehoda, ale nevím jak to udělat, aby si řekl. Prostě jde a vyčůrá se
Teď nevím jak dál
![]()
Hanule píše:Přidala jsem tam vkládačky, páč se mi nechce šít a ten rozdíl ceny by nebyl zas tak velkejnástin objednávky
Boriska – 2× blueberry cover all, blue summer a pink lemonade, 2× Totsbots - Bamboo booster
Hanule – 1× blueberry cover all, modry puntik, snapka 3× cerven, modra,bila, 5× Totsbots - Bamboo booster
Pastelka - 1× blueberry cover all, modry puntik
cicinka – 2× hnuskovkladacky do flipek, popripade cushies tushies zirafa
Mahja – 1× blueberry cover all, kravičku – cow
1 x Bumgenius – Flip – Stay Dry – Day Pack – barva Twilight (světle modrá)
1 x Huggalugs - Baby Legwarmers - barva MOO, aby nám to šlo ke svrchňáčkůmA končím
tož já si tam přidám ty bambusky na zkoušku 2
a taky končím,chudák nena ![]()
jo a holky, kdyby se to ponevíraly nějaké nadbytečné disany zavazovačky, tak bych si ještě vzala ![]()
Jeste nee. Ale tak zitra snad uz dojdou, rychle je mrsknu na dite a uvidim, zda je objednam ci ne.
Hanule píše:
Holky, prosím vás, kde že se dá koupit látka na vkládačky? Používám obyč čč + sklad na draka a do toho draka je jeden čč málo a dva moc… Vkládaček mám jen 10, takže mi nevychází žádná na prací den. Nebo nemá někdo na prodej?
www.sijemedetem.cz
Tady je hodně materiálku na ušití plínek…
Mahja píše:Hanule píše:www.sijemedetem.cz
Holky, prosím vás, kde že se dá koupit látka na vkládačky? Používám obyč čč + sklad na draka a do toho draka je jeden čč málo a dva moc… Vkládaček mám jen 10, takže mi nevychází žádná na prací den. Nebo nemá někdo na prodej?
Tady je hodně materiálku na ušití plínek…
Mahjo a už jsi se do šití plenky pustila?
Mahjo, díky, právě po zkouknutí toho jsem se rozhodla že radši zkusím „originální“
protože mají jen ten drahý bambus, k tomu bych si nebyla jistá jestli nepřikoupit něco na to, pak poštovný a ve výsledku by to cenově dopadlo stejně, i kdybych jich z toho metru nadělala 10.
Cici - tak treba jednu ruzovou,cervenou,zlutou…je mi to celkem fuk ![]()
Tak jsem malou dala do pastelky a super. Cici chces se jich teda zbavit,nebo si je budes nechavat na dalsi prte?
Kurnik, tak jsem se tam taky musela podívat na ty stránky.
Ale ty Blueberry pulky nejsou na novošky, že?
A co soudíte o těch fleecových? http://www.cheeksandcherries.co.uk/…/Fleece.html Děsně se mi líbí, akorát nevím, jestli k něčemu budou. ![]()
halucinka píše:
Kurnik, tak jsem se tam taky musela podívat na ty stránky.Ale ty Blueberry pulky nejsou na novošky, že?
A co soudíte o těch fleecových? http://www.cheeksandcherries.co.uk/…/Fleece.html Děsně se mi líbí, akorát nevím, jestli k něčemu budou.
Halu určitě jsou, když jsou jednovelikostní.
![]()