Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
14.9.10 13:31

No jo, Boriska pere pro dvě děcka, takže taky odhaduju každý den, někdy obden :think: A přesně…nechápu, proč nemají větší a výhodnější balení? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.9.10 13:33
Pastelka píše:
No jo, Boriska pere pro dvě děcka, takže taky odhaduju každý den, někdy obden :think: A přesně…nechápu, proč nemají větší a výhodnější balení? :nevim:

Nooooooooo taky tě to za chvíli čeká prát pro dvě děti, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.9.10 13:41

nástin objednávky

Boriska – 2× blueberry cover all, blue summer a pink lemonade
Hanule – 1× blueberry cover all, modry puntik, snapka 3× cerven, modra,bila, 5× Totsbots - Bamboo booster
Pastelka - 1× blueberry cover all, modry puntik
cicinka – 2× hnuskovkladacky do flipek, popripade cushies tushies zirafa
Mahja – 1× blueberry cover all, kravičku – cow
1 x Bumgenius – Flip – Stay Dry – Day Pack – barva Twilight (světle modrá)
1 x Huggalugs - Baby Legwarmers - barva MOO, aby nám to šlo ke svrchňáčkům

Přidala jsem tam vkládačky, páč se mi nechce šít a ten rozdíl ceny by nebyl zas tak velkej :lol: A končím :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.9.10 13:42

Katy nestraš :mrgreen: Nechci to zakřiknout, ale už druhý den si Norbík chodí sám na nočník. Když je nahambato, tak si na něj sám sedne a pak ho chodí vylévat do WC, musím uznat, že se mu dva dny nestala nehoda, ale nevím jak to udělat, aby si řekl. Prostě jde a vyčůrá se :mrgreen: Teď nevím jak dál :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
14.9.10 13:48
Hanule píše:

nástin objednávky

Boriska – 2× blueberry cover all, blue summer a pink lemonade, 2× Totsbots - Bamboo booster
Hanule – 1× blueberry cover all, modry puntik, snapka 3× cerven, modra,bila, 5× Totsbots - Bamboo booster
Pastelka - 1× blueberry cover all, modry puntik
cicinka – 2× hnuskovkladacky do flipek, popripade cushies tushies zirafa
Mahja – 1× blueberry cover all, kravičku – cow
1 x Bumgenius – Flip – Stay Dry – Day Pack – barva Twilight (světle modrá)
1 x Huggalugs - Baby Legwarmers - barva MOO, aby nám to šlo ke svrchňáčkům

Přidala jsem tam vkládačky, páč se mi nechce šít a ten rozdíl ceny by nebyl zas tak velkej :lol: A končím :twisted:

tož já si tam přidám ty bambusky na zkoušku 2 :mrgreen: a taky končím,chudák nena :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.9.10 13:54

Ja to tam nepridala, jeste Mirii chtela ruzove coverall.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
14.9.10 14:02

jo a holky, kdyby se to ponevíraly nějaké nadbytečné disany zavazovačky, tak bych si ještě vzala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.9.10 14:03

čiči došly flipky a nebo ještě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.9.10 14:04

Jeste nee. Ale tak zitra snad uz dojdou, rychle je mrsknu na dite a uvidim, zda je objednam ci ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
14.9.10 14:18
Hanule píše:
Holky, prosím vás, kde že se dá koupit látka na vkládačky? Používám obyč čč + sklad na draka a do toho draka je jeden čč málo a dva moc… Vkládaček mám jen 10, takže mi nevychází žádná na prací den. Nebo nemá někdo na prodej? :lol:

www.sijemedetem.cz
Tady je hodně materiálku na ušití plínek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.9.10 14:22
Mahja píše:
Hanule píše:
Holky, prosím vás, kde že se dá koupit látka na vkládačky? Používám obyč čč + sklad na draka a do toho draka je jeden čč málo a dva moc… Vkládaček mám jen 10, takže mi nevychází žádná na prací den. Nebo nemá někdo na prodej? :lol:
www.sijemedetem.cz
Tady je hodně materiálku na ušití plínek…

Mahjo a už jsi se do šití plenky pustila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.9.10 14:23

Mahjo, díky, právě po zkouknutí toho jsem se rozhodla že radši zkusím „originální“ :lol: protože mají jen ten drahý bambus, k tomu bych si nebyla jistá jestli nepřikoupit něco na to, pak poštovný a ve výsledku by to cenově dopadlo stejně, i kdybych jich z toho metru nadělala 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.9.10 14:34

Cici - tak treba jednu ruzovou,cervenou,zlutou…je mi to celkem fuk :-)
Tak jsem malou dala do pastelky a super. Cici chces se jich teda zbavit,nebo si je budes nechavat na dalsi prte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
14.9.10 14:38

Kurnik, tak jsem se tam taky musela podívat na ty stránky. :cert: Ale ty Blueberry pulky nejsou na novošky, že?
A co soudíte o těch fleecových? http://www.cheeksandcherries.co.uk/…/Fleece.html Děsně se mi líbí, akorát nevím, jestli k něčemu budou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.9.10 14:41
halucinka píše:
Kurnik, tak jsem se tam taky musela podívat na ty stránky. :cert: Ale ty Blueberry pulky nejsou na novošky, že?
A co soudíte o těch fleecových? http://www.cheeksandcherries.co.uk/…/Fleece.html Děsně se mi líbí, akorát nevím, jestli k něčemu budou. :think:

Halu určitě jsou, když jsou jednovelikostní. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí