Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
14.9.10 19:00
Mirii píše:
Hanule píše:
První pomoc, nebo pokus o znásilnění? :lol:
Tezko rict :think: :lol:

Nooooooooooo vzhledem k tomu, že v puse má dudlík a nevypadá to, že bych chtěl dávát umělé dýchání, a tamto má teda rozhodně blíš, tak bych řekla že se jedná o první pokus o znásilnění. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.9.10 19:10

Holky,kdyz jste davaly novorozenecky sklad..tak jen do bambusky,nebo i obyc.ctverec? Ja si ho ted zkusila slozit z obyc kiko ctverce a to mi teda prijde dost tenky…jakoze to bude hned procurane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.9.10 19:13

Mirii a co tam dát nějakou obyč vkládačku? Co tak teď koukám na návod na novorozenecký sklad tak tam ještě dávají jednu plenu (Dáda dostal na noc tenhle sklad, jako pokus jestli to nebude líp sedět do Bummisek :lol: Dala jsem mu tam „vycpávky“ stejně jako do draka, čč a vkládačku malou.)

http://www.salatky.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.9.10 19:16

A kde vidis tu druhou plenu? Ja to skladam dle navodu ale ketam jen jedna......a jinak vkladacek mam malo,pac je pridavam jeste starsi.....ctvercu by bylo dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.9.10 19:19

Sedmá fotka, pod tím je nápis - Pokud nemá být balení čistě provizorní, je třeba zvýšit savost balení vložením další pleny. Ta může být klidně menšího rozměru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
14.9.10 19:25
Katy2 píše:
Mirii píše:
Hanule píše:
První pomoc, nebo pokus o znásilnění? :lol:
Tezko rict :think: :lol:
Nooooooooooo vzhledem k tomu, že v puse má dudlík a nevypadá to, že bych chtěl dávát umělé dýchání, a tamto má teda rozhodně blíš, tak bych řekla že se jedná o první pokus o znásilnění. :lol: :lol: :lol:

panenka nevypadá, že by se bránila, takže to tipuji na první pokus o normální sex se souhlasem druhé osoby. :lol:

• Citovat
  • Upravit
16291
14.9.10 19:29

Každopádně jsem jim to zatrhla oběma, Dádu vzala, oblíkla do pyžama a hajá za mřížema :D :D Nezletilý je jak on, tak panenka, takže nebylo odvolání :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.9.10 19:31
Hanule píše:
Každopádně jsem jim to zatrhla oběma, Dádu vzala, oblíkla do pyžama a hajá za mřížema :D :D Nezletilý je jak on, tak panenka, takže nebylo odvolání :twisted:
:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
14.9.10 19:41
Mirii píše:
Holky,kdyz jste davaly novorozenecky sklad..tak jen do bambusky,nebo i obyc.ctverec? Ja si ho ted zkusila slozit z obyc kiko ctverce a to mi teda prijde dost tenky…jakoze to bude hned procurane…

Mirii já dělala novoroz. sklad z normální plíny, a do toho jsem přidala narovno froté čtvercovku od popolini. Občas jsem tam dala místo té froté na rovno jen obyč. čč, ale ta froté byla lepší. jestli máš bambusovou plenku, klidně bych ji tam dala. nebo vkládačku. jen samotný sklad bez plíny jsem dělala v létě v horku, když jsem často měnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
14.9.10 19:43

holky mám dotaz k vlně na vl%náčky, pořád hledám z čeho by se to dalo uplést. našla jsem tuhle, je bez superwash, nemáte některá zkušenost? nebo odkaz na jinou vlnu? http://www.ditezeskatulky.cz/…-%28rezna%29

taky mě zarazilo, že tam doporučují merino s úpravou superwash na celé vlňáčky. jako ty lemy chápu, ale i na zadeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
14.9.10 19:47

Ale tohle není merino, že? Zase je dost levná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.9.10 19:59

My máme vlňáčky z tohoto a na každý stačilo půl klubíčka, tak kde berou že se potřebují 2-3? 8-o Že bych to měla upletený špatně? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
14.9.10 20:03

zdravim vespolek :-)
jdu se zatim jen prihlasit za smiraka :wink: cekam sve 2 mimi jako Haluci v prosinci a chtela bych zkusit latkovat tak sbiram info a urcite Vas budu otavovat naprosto trivialnima dotazama, tak prosim o strpeni :-)jsem naprosta novicka co se tyce latkovani :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
14.9.10 20:06

Mám stejnou vlnu jako Hanule - a do jednoho klubíčka se vlezou i větší vlňáky.
Holky, mám vzít ty flísáčky na Mikyho nebo na miminko? Sakra, když ony jsou tak krásné. Kdo to zajišťuje - Čiči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.9.10 20:47

Halu, to si budes muset rozhodnout :lol:
No jako zajistit jsem to mela ja, jenze nektere vyrobky neposilaji mimo anglii, nechapu proc :roll: Takze to pujde zrejme pres Nenu, ktera nam bude delat anglickou spojku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure