Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
No Čiči, to je fakt. Ale vlňáky jsou většinou úplně stejně natahovací, ne?
Zas ta cena není tak vysoká, že bych je vzala jako záložní… Nebo pro Mikyho jako tréninkové, akorát on je asi nepotřebuje. ![]()
To je fakt, ze vlnaky jsou natahovaci.
A je pravda, ze fleecaky, kdyz se pokadi, tak uschnou podstatne rychleji jak vlnaky.
Ale to ja celkove ten fleece nemusim, mi prijde, ze je v tom fakt teplo, si na sebe vemte neco mokrehoa pres to fleecovou mikinu, jak to bude prijemne. Mi rpijde, ze ten pul alespon nedrzi to teplo.
Ahoj, potřebuju poradit v čem je nejlepší prát plenky (mám klasické čtverce, pak Kikko bambusové čtverce a pak sadu Pop-in plenek).
Mimčo má 1 měsíc, takže tekutá žlutá stolice téměř v každé plíně
- jak se nejlépe zbavit skvrn. Někdy se mi stane že se to nevypere
- používám žlučové mýdlo, mýdlové ořechy a Lovelu. Poraďte prosím co mám jiného používat. Dík
Hanule píše:
Mahjo, díky, právě po zkouknutí toho jsem se rozhodla že radši zkusím „originální“protože mají jen ten drahý bambus, k tomu bych si nebyla jistá jestli nepřikoupit něco na to, pak poštovný a ve výsledku by to cenově dopadlo stejně, i kdybych jich z toho metru nadělala 10.
Škoda, že jsis nevzpomněla dřív, v bavlnce (www.vbavlnce.cz) měli v srpnu akci na bambusové vkládačky, byly za 49 kaček. ![]()
Petko, zkus použít sůl na skvrny z DM(500,–g za 30,–), nebo perkarbonát ![]()
Katy2 píše:Mahja píše:Mahjo a už jsi se do šití plenky pustila?Hanule píše:www.sijemedetem.cz
Holky, prosím vás, kde že se dá koupit látka na vkládačky? Používám obyč čč + sklad na draka a do toho draka je jeden čč málo a dva moc… Vkládaček mám jen 10, takže mi nevychází žádná na prací den. Nebo nemá někdo na prodej?
Tady je hodně materiálku na ušití plínek…
Neeeeeeeee
není teď čas, ale jednou pustím!
Mahja píše:Katy2 píše:NeeeeeeeeeMahja píše:Mahjo a už jsi se do šití plenky pustila?Hanule píše:www.sijemedetem.cz
Holky, prosím vás, kde že se dá koupit látka na vkládačky? Používám obyč čč + sklad na draka a do toho draka je jeden čč málo a dva moc… Vkládaček mám jen 10, takže mi nevychází žádná na prací den. Nebo nemá někdo na prodej?
Tady je hodně materiálku na ušití plínek…není teď čas, ale jednou pustím!
No snad čas někdy bude. Jo hele co mám zítra přivézt ukázat? Itti Bitti jsi ještě neviděla, že?
mydlove orechy jsem videla test, ze vyprali stejne zaspinene hadriky v nicha vciste horke vode a ta voda dopad/la lip ![]()
markos píše:
Mirii, a jak máš starý mrně? Asi to bude podobný holátko jako u nás, co?Mě taky zlobil metřík. Zaboha mi tam nejde natáhnout takový pěkný z alternatickers. Tak aspoň takhle.
8 dni stara holcicka…a metrik nejde odebrat ani pridat
,tak asi mi uz ten tehu zustane ![]()
Cici - ja prave davam ted hlavne vlnaky a mam jedny pulky,tak jedny jeste beru a za ty prachy zkusim i ty fleecaky a uvidim.....
Jinak teda nekdo rikal,ze 12 disan je na prte dost…ale ja je mam pokazde durch…davam dovnitr teda jen jednu kikko bambusku,mam jeste neco pridat?
Katy: Myslím, že jsi měla ty růžové, jsou vícevelikostní, ne? Líbí se mi i na těch angl. webovkách.....
Pastelka píše:
Petko, zkus použít sůl na skvrny z DM(500,–g za 30,–), nebo perkarbonát
A to se dává přímo do pračky?
Hanule píše:
První pomoc, nebo pokus o znásilnění?
Tezko rict
![]()