Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
neczuz
14.9.10 15:38
Hanule píše: čičinko, to myslíš i když bude mít prcek plínu do skladu a nebo jen při čč na rovno? A jak se vůbec dává novorozenci plena do skladu, Dáda to má i teď v roce veeeeliký 8-o To má to mimčo pak vlastně neustále široké balení?
širší to má určitě. Ale třeba sklad na novorozence je takový užší a menší.
  • Citovat
  • Upravit
5159
14.9.10 15:38

No Čiči, to je fakt. Ale vlňáky jsou většinou úplně stejně natahovací, ne?
Zas ta cena není tak vysoká, že bych je vzala jako záložní… Nebo pro Mikyho jako tréninkové, akorát on je asi nepotřebuje. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.9.10 15:45

To je fakt, ze vlnaky jsou natahovaci.
A je pravda, ze fleecaky, kdyz se pokadi, tak uschnou podstatne rychleji jak vlnaky.
Ale to ja celkove ten fleece nemusim, mi prijde, ze je v tom fakt teplo, si na sebe vemte neco mokrehoa pres to fleecovou mikinu, jak to bude prijemne. Mi rpijde, ze ten pul alespon nedrzi to teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.9.10 17:28

V čem prát?

Ahoj, potřebuju poradit v čem je nejlepší prát plenky (mám klasické čtverce, pak Kikko bambusové čtverce a pak sadu Pop-in plenek).

Mimčo má 1 měsíc, takže tekutá žlutá stolice téměř v každé plíně :) - jak se nejlépe zbavit skvrn. Někdy se mi stane že se to nevypere :( :( - používám žlučové mýdlo, mýdlové ořechy a Lovelu. Poraďte prosím co mám jiného používat. Dík

• Citovat
  • Upravit
4742
14.9.10 17:47
Hanule píše:
Mahjo, díky, právě po zkouknutí toho jsem se rozhodla že radši zkusím „originální“ :lol: protože mají jen ten drahý bambus, k tomu bych si nebyla jistá jestli nepřikoupit něco na to, pak poštovný a ve výsledku by to cenově dopadlo stejně, i kdybych jich z toho metru nadělala 10.

Škoda, že jsis nevzpomněla dřív, v bavlnce (www.vbavlnce.cz) měli v srpnu akci na bambusové vkládačky, byly za 49 kaček. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.9.10 17:58

Petko, zkus použít sůl na skvrny z DM(500,–g za 30,–), nebo perkarbonát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
14.9.10 18:01
Katy2 píše:
Mahja píše:
Hanule píše:
Holky, prosím vás, kde že se dá koupit látka na vkládačky? Používám obyč čč + sklad na draka a do toho draka je jeden čč málo a dva moc… Vkládaček mám jen 10, takže mi nevychází žádná na prací den. Nebo nemá někdo na prodej? :lol:
www.sijemedetem.cz
Tady je hodně materiálku na ušití plínek…
Mahjo a už jsi se do šití plenky pustila?

Neeeeeeeee :cry: není teď čas, ale jednou pustím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.9.10 18:06
Mahja píše:
Katy2 píše:
Mahja píše:
Hanule píše:
Holky, prosím vás, kde že se dá koupit látka na vkládačky? Používám obyč čč + sklad na draka a do toho draka je jeden čč málo a dva moc… Vkládaček mám jen 10, takže mi nevychází žádná na prací den. Nebo nemá někdo na prodej? :lol:
www.sijemedetem.cz
Tady je hodně materiálku na ušití plínek…
Mahjo a už jsi se do šití plenky pustila?
Neeeeeeeee :cry: není teď čas, ale jednou pustím!

No snad čas někdy bude. Jo hele co mám zítra přivézt ukázat? Itti Bitti jsi ještě neviděla, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.9.10 18:11

mydlove orechy jsem videla test, ze vyprali stejne zaspinene hadriky v nicha vciste horke vode a ta voda dopad/la lip :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.9.10 18:23
markos píše:
Mirii, a jak máš starý mrně? Asi to bude podobný holátko jako u nás, co?Mě taky zlobil metřík. Zaboha mi tam nejde natáhnout takový pěkný z alternatickers. Tak aspoň takhle.

8 dni stara holcicka…a metrik nejde odebrat ani pridat :-( ,tak asi mi uz ten tehu zustane :lol:
Cici - ja prave davam ted hlavne vlnaky a mam jedny pulky,tak jedny jeste beru a za ty prachy zkusim i ty fleecaky a uvidim.....
Jinak teda nekdo rikal,ze 12 disan je na prte dost…ale ja je mam pokazde durch…davam dovnitr teda jen jednu kikko bambusku,mam jeste neco pridat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
14.9.10 18:24

Katy: Myslím, že jsi měla ty růžové, jsou vícevelikostní, ne? Líbí se mi i na těch angl. webovkách.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.9.10 18:41

První pomoc, nebo pokus o znásilnění? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.9.10 18:41
Pastelka píše: