Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
14.9.10 12:02

Holky,jakze je ten odkaz? Ja malou uz konecne navlikla do disan,ale vecne to zaprasi i vse kolem,tak bych potrebovala jeste nejake svrchni pulky :oops: a zrovna bych vzala snapky.....
Cici - balicek uz prisel,za chvilu odzkousim a dam vedet.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
14.9.10 12:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.9.10 12:06

Borisko netusis jakej je rozdil mezi minky a normal pul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
14.9.10 12:10

vím kulové miri,ale vrací mě to na normální pulky :nevim: jsem chtěla napsat půlky :mrgreen:

jo a dnes zkouším alany, tak jsem zvědavá, chtělo by to,aby nějaké dítko hodilo kakoše :lol: ,jsem prala pulky, takže ideální příležitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
14.9.10 12:16

Tak ja bych se pridala s jednim balikem snapek a 1× blueberry cover all pink

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.9.10 12:25

Holky, prosím vás, kde že se dá koupit látka na vkládačky? Používám obyč čč + sklad na draka a do toho draka je jeden čč málo a dva moc… Vkládaček mám jen 10, takže mi nevychází žádná na prací den. Nebo nemá někdo na prodej? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.9.10 12:30

Mirii, minky je to chlupaty, co ma na sobe treba itti, klasicke pul jsou hladke. Na rozdil se me neptej :lol: Nicmene oboji schne dobre

Registruju, pridavam k objednavce, teda az ji sem zkopiruju. Jaky barvy chces tech snapek? (pokud jsi to psala, tak si me nevsimej, posledni dobou jsem zmatena jak lesni vcela :roll: )

Itti jednovelikostni mi neprijdou zas az tak drahe, kdyz vicevelikostni SIO stoji bezne 460, tak jednovelikostni vyjdou o stovku draz, to je myslim, celkem bezne, staci se podivat treba na fuzzi, vicevelikostni a jednovelikostni maji obdobny rozptyl cenovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.9.10 12:35
Hanule píše:
Holky, prosím vás, kde že se dá koupit látka na vkládačky? Používám obyč čč + sklad na draka a do toho draka je jeden čč málo a dva moc… Vkládaček mám jen 10, takže mi nevychází žádná na prací den. Nebo nemá někdo na prodej? :lol:

Hanule nějaké vkládačky bych tu ještě měla, ty krátké bambusovo konopné. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.9.10 12:35

Hanule, pokud by se ti chtelo svdlenkovat, tak toto http://sijemdetem.cz/…y-flis-silny, kdyz si to rozpocitas, tak z toho udelas zhruba 10 vkladacek dvouvrstvych, hodne savych a jedna te vyjde na 50 kacek, takze vic jak polovinu, co stoji treba bambusove kratke nudle
Ja mam hafo bavlnenych vkladacek, ktere prakticky nepouzivam, ale myslim, ze tim si clovek moc nepomuze, byly kupovane v mladicke nerozvaznosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.9.10 12:40

čiči, já taky dneska perlím, před polednem šla babička pro Kubu do školky, na mne asi půl hodiny na to vyprskla limonáda a já se chystala manželovi oznámit že do školky pro Kubu musí on, protože já se musím vysprchovat :roll: Nebo jsem odložila telefon za sebe a jen co jsem ho pustila tak jsem přemýšlela kde jsem ho jen mohla nechat a došla až do kuchyně abych ho našla… :lol:

Švadlenkovat se mi sice nechce, ale budu muset :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.9.10 13:18

Borisko tak převáženo, 1 odměrka UM má 10g, tak že na praní cca 3 odměrky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
14.9.10 13:20

jupí, takže tys byla u nás,jo? ani ses nestavila :mrgreen:
díky, mělas dobrý odhad,tak zítra už jedu podle odměrky, ono je to hrozné, vždyť mi vydrží jeden kyblík na měsíc :-( , nemůžou to dělat ve větším?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.9.10 13:24
Boriska píše:
jupí, takže tys byla u nás,jo? ani ses nestavila :mrgreen:
díky, mělas dobrý odhad,tak zítra už jedu podle odměrky, ono je to hrozné, vždyť mi vydrží jeden kyblík na měsíc :-( , nemůžou to dělat ve větším?

Borsiko do Poruby jezdím každý dne, jezdíme teď už do školky, tak že klidně se můžu někdy stavit. :lol: Napiš kdy kde a já klidně dorazím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.9.10 13:26

Borisko jak často pereš plíny? Jinak mě vydrží kyblík na dva měsíce, já ale peru ob den, někdy i jednou za tři dny, prostě jak kdy. Ale ty asi pereš téměř každý den co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
14.9.10 13:30

jo Katy, už je to tak, maxim. 1,5 dne a to mají většinou 1× za den hnusku,když vyrážíme na delší vycházku či vyřizování…nebo na celodenní výlet, to jedou jen v jednorázovkách, nejlepší je to u našich, tam děcka používají plíny a babi pere :lol:

no ráda tě poznám, ale já su fifejdská, tak to bys měla z ruky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí