Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Pastelko a s tím čč jedním, jak už jsem psala, ELi je to na jedno vyčůrání málo, tak že já musím dávat čč kikko bambus a to má fakt na jedno vyčůrání a už přebaluji. ![]()
Miky nechce nic, jen cumel.
Teď už teda umí pít i z normálního hrnku.
Holky, máte někde seznam, co tak bude potřeba na novorozence, co jste třeba měli vy nebo nějaké rady - já s Mikym nepoužívala látkovky od narození a teď už si pomalu chystám věci a začínám něco nakupovat.
Halu mi právě ELi nikdy čaj s cumle nechtěla, s toho pije jen mlíko.
Halu, ja bych rekla hlavne ctverce, nejake save vkladacky a disana vazacky, navrch na disany vlnaky, na sklad na novorozence nejake pulky. Pulky bych rekla tak dvoje, vlnaky troje a zpocatku na noc hnusky.
Katy, jo jo, stačí to, ale stejně jsme dnes dokoupila další Kikko bambusky
![]()
Měl teď období, kdy moc nepil.
Halu, já měla od narození jen 60 čč, dvoje flísový svrchňáky a 3×TotsBots organic na noc a tak nějak jsem si vystačila.Pak jsem přikoupila shortiesky (asi ve 3 měsících)a od tý doby to začalo
Kdybych sem nelezla, tak jsem mohla hodně ušetřit
![]()
Cici- to prijde urcite,hlavu si s tim nedelej…
Nenus to ja uz vydrzim na balicek od Cici a zatim zacnu balit do disan
Katy ja zkousela prave disanu ohnout ale jaksi sem z toho byla cela nervni a tak jsem ji do ni nezabalila…ale prave uz zacnu,pac si myslim,ze cervena je po hnuskach…je v nich vic nez v latkach…a tak musim zacit s latkou at chci nebo ne…snad ju nejak dobre zabalim .....drzte palce. Se snapkou uz to pak pujde lehce…
miri - držím palce na balení ![]()
já to někdy dělám tak,že složím ikea ručník (nyní 5kč kus), přes to dám založenou disanu a ten spodní díl přichytím na břiše snapkou a pak zavážu
(ale jo, ty vlastně nemáš ještě snapku, že…jsem truhlík) holky jak dlouho vydrží disany? já mám totiž některé kratší a některé delší, tak si nedovedu představit, že ty kratší vydrží do konce plenek ![]()
a co ta naše objednávka?
tam kde jsou levné svrchňáky, tam nemají, co chci a jinde jsou drazí
nebo máte dalšího tipa?
Mirii určitě to půjde. ![]()
Borisko jak dlouho vydrží disany? Hmm no Eli je rok a něco, dlouhá je jak 14dní před výplatou a stále disanu v zadu překládám aby nebyla tak dlouhá, tak že podle mě fakt vydrží dlouho.
Jo a dnes mi psali z Bavlnky, že tam mám ten prášek, dnes dorazil s Prahy.
Tam zítra pro něho jdu a určitě zase dostanu pochvalu, že jsem jim tam poslala dalšího zákazníka. ![]()
katy, tak to jsem ráda, že nebudeš bez
za mě rozhodně pochvala, po vyprání plíny supr voněly, po přesušení na šňůře už méně i trochu tuhé, holt nemůžu sundávat vždycky, když je to akorát.
…
jo a Katko, dáváš lžíce polévkové nebo čajové? jsem to tam nějak nenašla, tak jsem dala menší polévkové ![]()
Boriska píše:
jo a Katko, dáváš lžíce polévkové nebo čajové? jsem to tam nějak nenašla, tak jsem dala menší polévkové
Borisko já dávám dvě odměrky UM, dala jsem si tu práci a převážila si to a vycházi mi to na ty dvě odměrky, ale jsou to ty trošku větší, tuším že byly od mléka s DM. ![]()
Katy2 píše:Boriska píše:Borisko já dávám dvě odměrky UM, dala jsem si tu práci a převážila si to a vycházi mi to na ty dvě odměrky, ale jsou to ty trošku větší, tuším že byly od mléka s DM.
jo a Katko, dáváš lžíce polévkové nebo čajové? jsem to tam nějak nenašla, tak jsem dala menší polévkové
a nepřepočítáš mi to na lžíce?
já nemám digitální váhu, tak si dovedu představit ten rozptyl na mechanické…
já mám totiž jen ty malinké z nutroše…
Holky, tak co ta objednavka, spravny dotaz? Budete nekdo chtit teda ty svrchnaky? Ja budu objednavat jen, kdyz budu moct objednat ty hnuskovlozky do flipek, ty chci hlavne, takze jak hazel achdarek ten odkaz, tak tam nic nechci. Tak se nejak dohodnete, odkud, pripadne vyplodte nejaky seznam, co kdo chce.
Tady je nastin
Boriska - 2× blueberry cover all, ruzne vzory
Hanule - 1× blueberry cover all, modry puntik
cicinka - 2× hnuskovkladacky do flipek, popripade cushies tushies zirafa
Katy, co ta Mahja, bude chtit tez ty blueberry?
diky za poslani flipek, se tesim ![]()
Boriska píše:Katy2 píše:a nepřepočítáš mi to na lžíce?Boriska píše:Borisko já dávám dvě odměrky UM, dala jsem si tu práci a převážila si to a vycházi mi to na ty dvě odměrky, ale jsou to ty trošku větší, tuším že byly od mléka s DM.
jo a Katko, dáváš lžíce polévkové nebo čajové? jsem to tam nějak nenašla, tak jsem dala menší polévkovéjá nemám digitální váhu, tak si dovedu představit ten rozptyl na mechanické…
já mám totiž jen ty malinké z nutroše…
zítra až si ho dovezu, ta, ti to převážím na ty tvoje odměrky z nutrilonu. ![]()