Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
předběžně zde http://www.cheeksandcherries.co.uk/, mají i nové itti jednovelikostní ![]()
Efík píše:
kupované,on mi nechce natahovací.Asi ho to kouše a strašně vždycky ječí a sundává si je.Se z něj asi poto.Máme jen SW.Má 13kg.
Efik měla bych SW L kdyby jsi měla zájem.
čičinka píše:čiči ale ty přeci žádné nové plíny nepotřebuješ, vždyť jsi psala, že by jsi mohlá látkovat celé jesle ne? Jo a ty cushies prý nejsou nic moc ne?
a mají i žirafí cushies tushies, aaach.
Katy, já vím. ale jsou tááák krásný
A jsou jednovelikostní, to se užije ![]()
Teď koukám na ty stránky a na Itti Bitti a mají tam i nějaké Bitti Boo, to je co?
Katy dik, ze jsi zminila, ze ty Tushies nejsou nic moc!! Uz jsem nad nima vzdychala..
Jsem desna.
Katy, fitted nappy je kalhotková vícevelikostní, když si překlikneš tam v těch záložkách, tak píšou Wrap needed? (potřebují svrchňáky?) Yes
Naučím tě plínkovou angličtinu
![]()
NeNa píše:
Katy dik, ze jsi zminila, ze ty Tushies nejsou nic moc!! Uz jsem nad nima vzdychala..Jsem desna.
Neno no já nevím, zkušenost s nimi nemám, ale tuším že někdo psal, že jsou nic moc. ![]()
no na Brane je nejaký špatný koment, že protékají, ale ona takto proteče plína každému
si říkám, když mládě alespoň částečně čurá na nočník, že na den už nepotřebuju úplně supersavé ![]()
čičinka píše:
Katy, fitted nappy je kalhotková vícevelikostní, když si překlikneš tam v těch záložkách, tak píšou Wrap needed? (potřebují svrchňáky?) Yes
Naučím tě plínkovou angličtinu![]()
tak tomu už nerozumím vůbec. ![]()
Katy jedinej rozdil mezi Ttti Boo a jinejma, podle toho, co pisou, je to, ze vkladacka je potazena bambusovym velourem
Katy2 píše:čičinka píše:tak tomu už nerozumím vůbec.
Naučím tě plínkovou angličtinu![]()
no zkrátka je to kalhotková plína a potřebuje ještě navrch svrchňáky, jako třeba cuddle
NeNa píše:
Katy jedinej rozdil mezi Ttti Boo a jinejma, podle toho, co pisou, je to, ze vkladacka je potazena bambusovym velourem
ne ne ne, píšou, že potřebuje wrap, tak to yvrchu je asi nějaký velur a ne to nepropustné minky