Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
9.9.10 07:22

Jéééé Mirii moc moc gratuluji k narození maličké. :huban: :huban:
SMS bohužel fakt nedošla, že bych napsala blbé číslo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.9.10 07:24

Tak jsem teď koukala do SZ co jsem posílala MIrii a tam je číslo dobrý. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.9.10 07:28

Mirii no a koukám že to byl fakt fofr, večer 5. jsi mi psala SZ a chvíli na to malá na světě. :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.9.10 10:46

Mirii, moc gratuluju, jsem tak nejak tusila rychlovku. A mala teda je kousek, 54cm 8-o

Mates ma na sobe od 8 stale tu samou itti, samozrejme suchou. Ale predpokladam, ze ted nekdy bude bobek a nechci ho na nocniku drzet nejak dlouho, tak asi bude v gatich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
9.9.10 11:40

Miri, tak to taky moooc gratulujeme :kytka: Teda já Ti docela závidím, že to máš za sebou :oops: A jsem moc zvědavá na to, jak to budeš zvládat. Ráda se nechám inspirovat. co Deniska? Jak se tváří na ségru? A je teda dobrý, že si mohla jít takhle brzy domů. :palec: :palec:

čiči, tak to je super, to bude možná za chvíli bez plínek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.9.10 12:21

Ahoj holky,byla to rychlovka,ani ne tri hodky v poroce a mala byla na svete…je to malej dlouhanek… Zkoisela jsem balit do plin a zatim teda jde dobre jen do miminkovske anavy a igulee,jinak je vse velke…tak asi budem chvilku kombinovat hnusky s latkama…do vlnaku jde dobre do disan,ale babyidea longies jsou jeste velke :lol: …davam tomu mesic a bude to dobre .....
Katy a ja tu sms psala dvakrat a pokazde ze odeslani selhalo…toz nevim no.
Cici- Deniska je zatim nadsena,prad rika Baby a chodi ji hladit,ale je na ni zvedava az moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.9.10 12:24

Mirii u těch longiesek ale nevadí že jsou velké ne? Teda aspoň mi to nikdy nevadilo, Eliška je měla až po krk a bypa spokojená. Jak byla maličká, tak se mi taky zdály na ní všechny plíny obří. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
9.9.10 14:06

Miri, tak to je super :palec: jsem zvědavá, jak dlouho jí nadšení vydrží :mrgreen: A jak zvládáš dvě takhle malé děti?
No a na takhle malé prtě jsou nejlepší obyč čč na novorozence, jinak je asi všechno mega obr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.9.10 16:30

Katy ja ji prave jeste qty longiese nezqkousela,ale je fakt,ze budou aspon po krk a pak uz jen kosilka nahoru :lol:
Pastelko zatim je to pohoda,pac tu mame jeste na tyden tchyni a ta je porad s Deniskou…sado mi zacne az odjede,pak dam vedet …ale asi to bude krapet velky zahul,co uz noo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
9.9.10 17:22

zdravím holky a miri gratuluji k rychlému porodu i návratu domů a hlavně malé :kytka: jj se dvěma to nejni někdy žádná sranda,ale stojí to za to :pankac: už zase látkuju, záda už jsou lepší, ta mojžíška určitě pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
9.9.10 17:56

Miri ja davala hned od narozeni ty shortiese oni jsou o neco mensi, jsou teda taky hezky ke krku :mrgreen: ale zatim neni takova kosa, tak na doma jen s fuskama :nevim:

Achdarek ja si takhle v lete vyprala uplne novy kamase merino-hedvabi :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
9.9.10 18:37

Knopi zasilka na ceste! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.9.10 20:33

Achdárku já tak jednou vyprala na 60 vlňáčky las vegas ty vel. L co mám a jsou úplně v pohodě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
9.9.10 20:37

katy zítra pojedu asi pro bambinex na praní -pereš v něm se/bez sušičky a pokud bez nejsou pleny moc tvrdé?
máte někdo zkušenost se sodou na změkčování (možná se opakuju,ale já chci opravdu znát odpověď na mé otázky :mrgreen: ) dnes jsem koupila další 3kiko bambusky, se mi zdálo,že jich je málo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.9.10 20:42

Borisko peru jak kdy, někdy bez sušičky, někdy se sušičkou, ze sušičky jsou plíny samozřejmě měkčí, ale řekla bych že i bez sušičky ujdou. :-D Jo a né že mi v Bavlnce ten bambinex vykoupíš, mám tam jeden odložený, tak doufám že tam ještě zůstane. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure