Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jéééé Mirii moc moc gratuluji k narození maličké.
![]()
SMS bohužel fakt nedošla, že bych napsala blbé číslo? ![]()
Tak jsem teď koukala do SZ co jsem posílala MIrii a tam je číslo dobrý. ![]()
Mirii no a koukám že to byl fakt fofr, večer 5. jsi mi psala SZ a chvíli na to malá na světě.
![]()
Mirii, moc gratuluju, jsem tak nejak tusila rychlovku. A mala teda je kousek, 54cm ![]()
Mates ma na sobe od 8 stale tu samou itti, samozrejme suchou. Ale predpokladam, ze ted nekdy bude bobek a nechci ho na nocniku drzet nejak dlouho, tak asi bude v gatich.
Miri, tak to taky moooc gratulujeme
Teda já Ti docela závidím, že to máš za sebou
A jsem moc zvědavá na to, jak to budeš zvládat. Ráda se nechám inspirovat. co Deniska? Jak se tváří na ségru? A je teda dobrý, že si mohla jít takhle brzy domů.
![]()
čiči, tak to je super, to bude možná za chvíli bez plínek ![]()
Ahoj holky,byla to rychlovka,ani ne tri hodky v poroce a mala byla na svete…je to malej dlouhanek… Zkoisela jsem balit do plin a zatim teda jde dobre jen do miminkovske anavy a igulee,jinak je vse velke…tak asi budem chvilku kombinovat hnusky s latkama…do vlnaku jde dobre do disan,ale babyidea longies jsou jeste velke
…davam tomu mesic a bude to dobre .....
Katy a ja tu sms psala dvakrat a pokazde ze odeslani selhalo…toz nevim no.
Cici- Deniska je zatim nadsena,prad rika Baby a chodi ji hladit,ale je na ni zvedava az moc ![]()
Mirii u těch longiesek ale nevadí že jsou velké ne? Teda aspoň mi to nikdy nevadilo, Eliška je měla až po krk a bypa spokojená. Jak byla maličká, tak se mi taky zdály na ní všechny plíny obří. ![]()
Miri, tak to je super
jsem zvědavá, jak dlouho jí nadšení vydrží
A jak zvládáš dvě takhle malé děti?
No a na takhle malé prtě jsou nejlepší obyč čč na novorozence, jinak je asi všechno mega obr ![]()
Katy ja ji prave jeste qty longiese nezqkousela,ale je fakt,ze budou aspon po krk a pak uz jen kosilka nahoru ![]()
Pastelko zatim je to pohoda,pac tu mame jeste na tyden tchyni a ta je porad s Deniskou…sado mi zacne az odjede,pak dam vedet …ale asi to bude krapet velky zahul,co uz noo
zdravím holky a miri gratuluji k rychlému porodu i návratu domů a hlavně malé
jj se dvěma to nejni někdy žádná sranda,ale stojí to za to
už zase látkuju, záda už jsou lepší, ta mojžíška určitě pomáhá
Miri ja davala hned od narozeni ty shortiese oni jsou o neco mensi, jsou teda taky hezky ke krku
ale zatim neni takova kosa, tak na doma jen s fuskama ![]()
Achdarek ja si takhle v lete vyprala uplne novy kamase merino-hedvabi
![]()
Achdárku já tak jednou vyprala na 60 vlňáčky las vegas ty vel. L co mám a jsou úplně v pohodě. ![]()
katy zítra pojedu asi pro bambinex na praní -pereš v něm se/bez sušičky a pokud bez nejsou pleny moc tvrdé?
máte někdo zkušenost se sodou na změkčování (možná se opakuju,ale já chci opravdu znát odpověď na mé otázky
) dnes jsem koupila další 3kiko bambusky, se mi zdálo,že jich je málo ![]()
Borisko peru jak kdy, někdy bez sušičky, někdy se sušičkou, ze sušičky jsou plíny samozřejmě měkčí, ale řekla bych že i bez sušičky ujdou.
Jo a né že mi v Bavlnce ten bambinex vykoupíš, mám tam jeden odložený, tak doufám že tam ještě zůstane. ![]()