Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Neno - jsaem ráda, že v tom nejsem sama:-)
Katy - nevím. Srazily se mi hand made vlńáčky. NA mimčo budou super. Krásně zfilcovatěly. Až uschnou, tak je holt odložím do krabice.
Tobík byl z Apolenky taky ze začátku nadšený, pak ho to trochu přešlo. A teď se z ní může zbláznit a ona tedy z něho taky. ![]()
Včera jsem dala na noc hnusku, protože se mi zdálo, že látku má fakt děsně mokrou. Dopadlo to ještě hůř. T se prochcal až spací pytel. Komplet jsem převlékala, neměla jsem další pytel, tak spal v mikině. ![]()
Mirii gratuluji ![]()
Dala jsem na noc Megeru, nezkousel ji nekdo, kolik toho ustoji? Privycpala jsem to teda twofoldem.
NeNa píše:
Dala jsem na noc Megeru, nezkousel ji nekdo, kolik toho ustoji? Privycpala jsem to teda twofoldem.
Já to zkoušet nebudu. Fakt už nevím, čím vycpat. ![]()
Ale jinak myslím, že toho Megerka dá docela dost.
posilam fotecku z porodnice : http://lh6.ggpht.com/…P1020722.JPG
miri malá izabel je kouzelná
takové krásné velké dítko
(ti naši měli 1,45 a 1,75kg,tak proto
)
holky, nikde nemají ty blueberry svrchňáky, jen na látkovkách růžové a já jsem chtěla dvoje rozličné, na tuly už mají kulové, jak mi psali
A JÁ CHCI A CHCI A CHCI chybí tu smajlík dupající nohama ![]()
Mirii velká gratulace.Já chci takýýý miminkóóó. ![]()
Nena-megerku dávám na nocs Kikko bambus a vlněnou hand made vkládačkou a dnes ustála v pohodě. ![]()
Soda na praní-opravdu změkčuje.Stačí dát lžíci sody k prášku.
Efík no soda asi fakt změkčuje, ale neměla by se přeci dávat k bambusu ne? ![]()
Miri gratuluju.
Holky, myslíte, že se dá nosit malinké miminko v šátku i v tuhé zimě? Resp. předpokládám, že dá, ale jestli to zvládnu i já nezkušená. Myslím tak měsíční mimino. Zrovna se totiž rozhoduju, jestli koupit tandemový kočárek. Ven budem musit chodit s Mikym, ale zrovna dneska mě napadlo, jak se asi do těch míst, kam on všude vleze, budu dostávat s velkým kočárem? ![]()
Mirii, gratulace k porodu
![]()
Halucinko, v šátku můžeš nosit i čerstvá miminka ![]()
Na zimu je šátek asi lepší než kočár, dostaneš se s ním opravdu všude.
Akorát teda na zimu musíš koupit nějaké zateplovací vychytávky (kapsu nebo bundu na nošení) + ještě doporučuji Nesmyky (návleky na boty proti uklouznutí
)
Halucinko já nosila nejstarší (nar. v říjnu) celou zimu jen v šátku, měla jsem velkou bundu, kterou jsem přes ní zapnula. Dávala jsem ji tam tak, jak byla doma, jen přidala čepičku a capáčky.
No já z toho mám trochu obavu. Jednak oblečení - mám kapsu MaM, ale zas tak teplá mi nepřijde, pak taky jaký úvaz s tak malým miminkem pod tu kapsu, ať tam může dýchat (nesmějte se mi
), jak zvládnu rychle uvázat a obléci se, když Miky už bude řvát u dveří navlečený… Jde mi třeba o měsíční miminko v lednu. No jasně, s kočárkem řeším taky plno strastí, něja to prostě budu muset udělat a nevím, jetli to dopředu vymyslím. Jde mi ale právě o tu investici do kočárku, teď mám možnost koupit jeden starší tandem. ![]()