Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
9.9.10 20:50

Neno - jsaem ráda, že v tom nejsem sama:-)

Katy - nevím. Srazily se mi hand made vlńáčky. NA mimčo budou super. Krásně zfilcovatěly. Až uschnou, tak je holt odložím do krabice.

Tobík byl z Apolenky taky ze začátku nadšený, pak ho to trochu přešlo. A teď se z ní může zbláznit a ona tedy z něho taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
9.9.10 20:59

Včera jsem dala na noc hnusku, protože se mi zdálo, že látku má fakt děsně mokrou. Dopadlo to ještě hůř. T se prochcal až spací pytel. Komplet jsem převlékala, neměla jsem další pytel, tak spal v mikině. :roll:
Mirii gratuluji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4533
9.9.10 21:12

Dala jsem na noc Megeru, nezkousel ji nekdo, kolik toho ustoji? Privycpala jsem to teda twofoldem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
9.9.10 21:21
NeNa píše:
Dala jsem na noc Megeru, nezkousel ji nekdo, kolik toho ustoji? Privycpala jsem to teda twofoldem.

Já to zkoušet nebudu. Fakt už nevím, čím vycpat. :roll:
Ale jinak myslím, že toho Megerka dá docela dost.

• Citovat
  • Upravit
22590
9.9.10 21:32

posilam fotecku z porodnice : http://lh6.ggpht.com/…P1020722.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
9.9.10 21:50

miri malá izabel je kouzelná :huban: takové krásné velké dítko :mrgreen: (ti naši měli 1,45 a 1,75kg,tak proto :lol: )

holky, nikde nemají ty blueberry svrchňáky, jen na látkovkách růžové a já jsem chtěla dvoje rozličné, na tuly už mají kulové, jak mi psali :roll: A JÁ CHCI A CHCI A CHCI chybí tu smajlík dupající nohama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
knopi
9.9.10 22:01
NeNa píše:
Knopi zasilka na ceste! :lol:

díky, i tobě :-D

• Citovat
  • Upravit
neczuz
10.9.10 08:24

Mirii - krásná fotka. :palec:

• Citovat
  • Upravit
51750
10.9.10 09:27

Mirii malá je rozhošná. :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
10.9.10 09:31

Mirii velká gratulace.Já chci takýýý miminkóóó. :-P

Nena-megerku dávám na nocs Kikko bambus a vlněnou hand made vkládačkou a dnes ustála v pohodě. :palec:
Soda na praní-opravdu změkčuje.Stačí dát lžíci sody k prášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.9.10 10:02

Efík no soda asi fakt změkčuje, ale neměla by se přeci dávat k bambusu ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
10.9.10 10:12

Miri gratuluju.
Holky, myslíte, že se dá nosit malinké miminko v šátku i v tuhé zimě? Resp. předpokládám, že dá, ale jestli to zvládnu i já nezkušená. Myslím tak měsíční mimino. Zrovna se totiž rozhoduju, jestli koupit tandemový kočárek. Ven budem musit chodit s Mikym, ale zrovna dneska mě napadlo, jak se asi do těch míst, kam on všude vleze, budu dostávat s velkým kočárem? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
10.9.10 10:16

Mirii, gratulace k porodu :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Halucinko, v šátku můžeš nosit i čerstvá miminka ;-)
Na zimu je šátek asi lepší než kočár, dostaneš se s ním opravdu všude.
Akorát teda na zimu musíš koupit nějaké zateplovací vychytávky (kapsu nebo bundu na nošení) + ještě doporučuji Nesmyky (návleky na boty proti uklouznutí ;-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
10.9.10 10:47

Halucinko já nosila nejstarší (nar. v říjnu) celou zimu jen v šátku, měla jsem velkou bundu, kterou jsem přes ní zapnula. Dávala jsem ji tam tak, jak byla doma, jen přidala čepičku a capáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
10.9.10 11:07

No já z toho mám trochu obavu. Jednak oblečení - mám kapsu MaM, ale zas tak teplá mi nepřijde, pak taky jaký úvaz s tak malým miminkem pod tu kapsu, ať tam může dýchat (nesmějte se mi :oops: ), jak zvládnu rychle uvázat a obléci se, když Miky už bude řvát u dveří navlečený… Jde mi třeba o měsíční miminko v lednu. No jasně, s kočárkem řeším taky plno strastí, něja to prostě budu muset udělat a nevím, jetli to dopředu vymyslím. Jde mi ale právě o tu investici do kočárku, teď mám možnost koupit jeden starší tandem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure