Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15189
12.9.10 19:09

Tak to já budu muset vytáhnout vlňáky. Připadají mi nějak pbří na toho drobka. A taky se bojím, že se pod tím zamotám do těch vázaček. Ale s odvahou do toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
12.9.10 19:13

Jééé, tak kdybyste někdo brali ty SWD, možná bych je vzala. Sakra, nechtěla jsem Mikymu už nic kupovat, ale teď jsme si je zrovna oblíbili - konečně do těch L dorostl. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.9.10 19:29

Halu já bych tu jedny L měla kdyby jsi chtěla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
12.9.10 19:48

Katy a vy je nepoužíváte? Eliška je musí mít dobré, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
12.9.10 20:11

Tomovi jsou eMka ještě dobře, myslím, že ještě dlouho budou. Ale uvažuji, že bych je vzala do foroty. :think:

• Citovat
  • Upravit
neczuz
12.9.10 20:15

čiči - ještě jsem přemýšlela nad tou zvýšenou mokrostí noční plíny a napadlo mě, jestli to nemůže být i svrchňákama. V létě jsem používala samodoma od Efíka, teď jsem nově přešla na Disany, tak jestli jak jsou tlusté, tak třeba se to míň odpařuje. nebo se to celkově v ziměmoc neopařuje. Nezměnila si taky vlňáky na noc?

• Citovat
  • Upravit
51750
12.9.10 20:38
halucinka píše:
Katy a vy je nepoužíváte? Eliška je musí mít dobré, ne?

Halu Eliška je má furt hodně velké, teda hlavně v pase, to je zapínám přes sebe a stejně je má ještě volné. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
12.9.10 20:42

neczuz, nezmenila, ale uz je urcite mame pres 6 tydnu v kuse pouzivane, tak mozna to bude tim, ze nevazou tu vlhkost, uz v nich toho lanolinu moc neni, budu muset dat nahradni a ropuchy vyprat. Jen nevim, jak se pujde spat, aniz by videl svou milovanou ka-ka (kva-kva, ta ropucha na zadku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
12.9.10 20:48
čičinka píše:
neczuz, nezmenila, ale uz je urcite mame pres 6 tydnu v kuse pouzivane, tak mozna to bude tim, ze nevazou tu vlhkost, uz v nich toho lanolinu moc neni, budu muset dat nahradni a ropuchy vyprat. Jen nevim, jak se pujde spat, aniz by videl svou milovanou ka-ka (kva-kva, ta ropucha na zadku)

A pak že nemluví. :-P :mrgreen:
Taky říká kaka místo kvakva

• Citovat
  • Upravit
22590
12.9.10 21:23

Ahoj ho,ky,jen zdravim…koukam,ze se zase planuji nakupy :lol:
Tak uz jsem vychytala vlnaky a davam i longiese dlouhe a mala je nema az po krk,takze pohoda… Kombinuju latku s hnuskama a mala je cela cervena :-( vsude kde ma plinu… Zkusila bych nejaky detsky baleni ctvercu,ale porad nemam tu snapku :-( a disana mi prijde strasne obrovska…
Cici - posilala si ty pastelky s tou snapkou,nebo ne?
Jinak jsem teda zapomnela jak takove male mimco porad cura a kaka…to je plinek …no des…mala je strasne spava…klidne spi i 5 hodin v kuse pres den…musim jinbudit na prebaleni, klidne u toho i nekdy usne a o kojeni ani nemouvim.....cucne a hned chrni…ve stredu ma prvni vazeni,tak se teda dost desim jestli bude mit aspon porodni vahu…mela jste nektera tak spave dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
12.9.10 21:27

Miri, posilala, ale obycejne, tak doufam, ze to k vam nekdy dorazi. Posilala jsem to spolecne se zasilkou pro Babu, tak se muzu mrknout na listecek, kdy to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
12.9.10 21:29

Mirii, disana jde zmensit zahnutim, polozis si ji pred sebe, snurkama smerem k sobe a tu zadni cast ohnes, tim se zmensi jeji dylka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
12.9.10 22:01

Mirii ja tu jednu snapku mam, klido ti ji zejtra muzu poslat, jestli to pujde jak posledne, v utery ji tam mas. Nepouzivam ji a pouzivat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
13.9.10 13:16

Katy, dávám jen obyč čč a stačí to. Měním tak cca co 30 minut.Nechávám ho i lítat jen tak, občas se podaří a sám si sedne na nočník a vyčůrá :huban: asi to pochopil, ale ne vždy se daří. Pak to chce sám vylít, takže bryndá po zemi, ale to neva :mrgreen: Co to máte za pítko?

Mirii, a červnená je po hnuskách a nebo po látkovkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.9.10 14:05

Pastelko klasické pítko z vody rajec, takové s tou membránou že to nevylévá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure