Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak to já budu muset vytáhnout vlňáky. Připadají mi nějak pbří na toho drobka. A taky se bojím, že se pod tím zamotám do těch vázaček. Ale s odvahou do toho…
Jééé, tak kdybyste někdo brali ty SWD, možná bych je vzala. Sakra, nechtěla jsem Mikymu už nic kupovat, ale teď jsme si je zrovna oblíbili - konečně do těch L dorostl. ![]()
Tomovi jsou eMka ještě dobře, myslím, že ještě dlouho budou. Ale uvažuji, že bych je vzala do foroty. ![]()
čiči - ještě jsem přemýšlela nad tou zvýšenou mokrostí noční plíny a napadlo mě, jestli to nemůže být i svrchňákama. V létě jsem používala samodoma od Efíka, teď jsem nově přešla na Disany, tak jestli jak jsou tlusté, tak třeba se to míň odpařuje. nebo se to celkově v ziměmoc neopařuje. Nezměnila si taky vlňáky na noc?
halucinka píše:
Katy a vy je nepoužíváte? Eliška je musí mít dobré, ne?
Halu Eliška je má furt hodně velké, teda hlavně v pase, to je zapínám přes sebe a stejně je má ještě volné. ![]()
neczuz, nezmenila, ale uz je urcite mame pres 6 tydnu v kuse pouzivane, tak mozna to bude tim, ze nevazou tu vlhkost, uz v nich toho lanolinu moc neni, budu muset dat nahradni a ropuchy vyprat. Jen nevim, jak se pujde spat, aniz by videl svou milovanou ka-ka (kva-kva, ta ropucha na zadku)
čičinka píše:
neczuz, nezmenila, ale uz je urcite mame pres 6 tydnu v kuse pouzivane, tak mozna to bude tim, ze nevazou tu vlhkost, uz v nich toho lanolinu moc neni, budu muset dat nahradni a ropuchy vyprat. Jen nevim, jak se pujde spat, aniz by videl svou milovanou ka-ka (kva-kva, ta ropucha na zadku)
A pak že nemluví.
![]()
Taky říká kaka místo kvakva
Ahoj ho,ky,jen zdravim…koukam,ze se zase planuji nakupy ![]()
Tak uz jsem vychytala vlnaky a davam i longiese dlouhe a mala je nema az po krk,takze pohoda… Kombinuju latku s hnuskama a mala je cela cervena
vsude kde ma plinu… Zkusila bych nejaky detsky baleni ctvercu,ale porad nemam tu snapku
a disana mi prijde strasne obrovska…
Cici - posilala si ty pastelky s tou snapkou,nebo ne?
Jinak jsem teda zapomnela jak takove male mimco porad cura a kaka…to je plinek …no des…mala je strasne spava…klidne spi i 5 hodin v kuse pres den…musim jinbudit na prebaleni, klidne u toho i nekdy usne a o kojeni ani nemouvim.....cucne a hned chrni…ve stredu ma prvni vazeni,tak se teda dost desim jestli bude mit aspon porodni vahu…mela jste nektera tak spave dite?
Miri, posilala, ale obycejne, tak doufam, ze to k vam nekdy dorazi. Posilala jsem to spolecne se zasilkou pro Babu, tak se muzu mrknout na listecek, kdy to bylo
Mirii, disana jde zmensit zahnutim, polozis si ji pred sebe, snurkama smerem k sobe a tu zadni cast ohnes, tim se zmensi jeji dylka.
Mirii ja tu jednu snapku mam, klido ti ji zejtra muzu poslat, jestli to pujde jak posledne, v utery ji tam mas. Nepouzivam ji a pouzivat nebudu.
Katy, dávám jen obyč čč a stačí to. Měním tak cca co 30 minut.Nechávám ho i lítat jen tak, občas se podaří a sám si sedne na nočník a vyčůrá
asi to pochopil, ale ne vždy se daří. Pak to chce sám vylít, takže bryndá po zemi, ale to neva
Co to máte za pítko?
Mirii, a červnená je po hnuskách a nebo po látkovkách?
Pastelko klasické pítko z vody rajec, takové s tou membránou že to nevylévá.