Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Borisko ty Blueberry by možná chtěla i Mahja, se jí zeptám pokud se tady neukáže.
Jo a už mi psali z Bavlnky, že prej můj Bambinex prodali jedné paní, které jsem ho já osobně doporučila, ale že ten můj příjde z Prahy v ponděli dopoledne. ![]()
no já potřebuju nutně tyhle svrchňáky 2×
blueberry a holky taky něco najdou… u nás nejsou k sehnání, všude došly ![]()
Katy, tys mi posilala ty flipky, ze? Ja jen, ze pokud nam sednou, ze bych si je tam objednala rovnou, kdyz uz bych neco brala.
Borisko, tak za tyden objednavka? Brala bych asi ty flipky, ty jednoraz vkladacky, ty teda na 100%, protoze je uziju tak jako tak kdyztak do jinych plinek.
Jinak tam pisou, ze mezinarodni objednavky maji jit mailem, takze kdyztak ja to objednam, pripadne objednavky ke me na SZ.
čiči posílat budu v pondělí, dnes jsem se fakt k tomu nedostala jsem kantáre, už mám zase horečku. ![]()
Ježiš Katy, jsem vůl, mi to nedošlo, vždyť jsi psala, že je to strašně, omlouvám se
Bych tě hnala na poštu ![]()
Tak jsem teď koukla na ty svrchňáky a ty na druky mají vzor jen ty modře lemované s koly a pár jednobarevných
Pokud si vyberete, tak fajn, ale kdyžtak by to chtělo jiný kšeft.
Neumím to najít
tak zkuste někdo pohledat
čiči,tak to je v pytli, mě štvou slušně řečeno, jinde jsme koukala jen na hrubo, psali,že mají,samo že dráž …pak se podívám
Holky potřebuju nějaké vlňáky.Poraďte,nebo nemáte některá doma nějaké zbytečné?
Efi a myslíš doma pletené nebo kupované? A jak máš vlastně velké dítko (v kg
)?
kupované,on mi nechce natahovací.Asi ho to kouše a strašně vždycky ječí a sundává si je.Se z něj asi poto.Máme jen SW.Má 13kg.
Aha, tak to nevím. Nejlepší jsou teďka ty, co nám ušila Dajma, jsou fakt jemné a výborně padnou, dávala jsem i foto - tak takové si pořiďte.
To je ale dobrá rada, co?
Pokud nechce natahovací, tak co ty na druky od babyidea? Střih mají jako klasické svrchňáky, takže plocha styku minimální, též je to vlněná tkanina jakási, takže nejsou pletené, jsou hladší. Jen si člověk musí dát extra bacha na druky, už mi jeden vypadnul, ale to bylo tím, že jsem za ně zezačátku hodně rycala, od té doby, co si dávám bacha, tak drží