Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
8.9.10 15:23

Ahoj Mahjo, tak už jsi k nám zavítala? Hele jak už jsem ti říkala osobně,svrchních kalhotek na patentky moc není, většina jsou sucháče. Jo a co vlnu, tu zkusit nechceš? No a jsem ráda že Gum genius byl dobrý tip ode mě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.9.10 15:25

čiči mám tu jedny flipky, nechceš vyzkoušet? Bych ti je poslala ať si je zkusíš zda by vám vyhovovaly, já je mám jako záložní kalhotky kdyby došla vlna, tak že bych je na nějakou dobu klidně oželela, když tak si řekni, jen teda barva není klučičí, je růžová ale hodně tmavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
8.9.10 16:20

Katy, barva je nam fuk. Tak jo, vyzkousim, at nekupuju zajice v pytli :-D

Jeste jsou na druky bummis tusim, ty taky nejsou spatne, mrkni na branakdetem.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
8.9.10 16:32

Čiči já právě koupila jedny merino kalhotky už tréninkové - jak měl Miky tu infekci a chtěla jsem větrat. A udrží vpohodě i čč, takže dávám jen tak a k tomu návleky. Jsem s nima docela spokojená za 210. Ale nejlepší jsou ty od Dajmy. Hodím vám aspoň foto vlňáků, dítko tu teď nemám. Akorát zrovna schnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
8.9.10 16:48

aha, tak to je neco jako shortiesky, uz jsem je hledala nekde z druhe ruky, ale moc nejsou. a stejne, u nas se dneska jeste nekadilo, tak bych mu vlnene s cc na rovno nedala, na splachovani kakose z vlnaku a nasledne prani, lanolinovani, jsem lenoch.
Ted je dite nahore s nahou prdeli, racha se v bidetu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
8.9.10 16:54

Čiči, tyhle právě drží ještě líp než longiesky - i hovínko někdy zůstane ve čč - je to tak 60:40, snažím se samo dávat, když si myslím, že nebude kakat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.9.10 20:04
čičinka píše:
Katy, barva je nam fuk. Tak jo, vyzkousim, at nekupuju zajice v pytli :-DJeste jsou na druky bummis tusim, ty taky nejsou spatne, mrkni na branakdetem.cz
čiči ok vyperu a pošlu. Jo a chceš vyzkoušet i tu orginální vkládačku co tam je a nebo mám poslat jen kalhotky?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
8.9.10 20:22

Katy, asi jen kalhotky, to staci, stejne tam budu cpat ctverce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.9.10 20:23

ok, ok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
8.9.10 20:35

super, diky.

Usila jsem bavlneny extendor na itti, tak zitra uvidim, jak dobre to bude pruzit, aby to slo sundavat bez rozepinani, jsem zvedava. Podle me to pruzi dostatecne, spis si rikam, aby to z nej nepadalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.9.10 20:44

čiči to by chtělo foto, nějak si neumím představit jak to myslíš. JO hele a když už jsi se dala do toho šití, co ty fixační pruhy už máš ušity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
8.9.10 20:49

Katy, je to vlastne prouzek bavlny, na nem jsou nacvakane druky, dva z vnitrni strany, ty se pripnou na stredni dil itti na ty prostredni dva druky a z licove strany jsou tez druky a tam se pripnou normalni ty bocni casti. Jak je ta bavlna tenci, tak to pruzi, jako treba tricko, takze ty bocni casti maji trochu vuli, kam se natahnou. Otazkou je, zda ta vule bude stacit, to musim vyzkouset zitra.
A to na pridrzovani trika, na to prdim, stejne ho furt svlikam na nocnik nebo na prebal, ma ted laclovy teplaky, tak mu zada nelezou a to mi staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
8.9.10 22:08

Ahoj holky, tak uz jsme doma z porodky. Psala jsem sms Katy,ale pokazde mi to napsalo,ze odeslani selhalo, tak nevim zda sms prisla… Izabelka se narodila 6.9. ve 2:50 rano, 54,5cm,3,45 kg … Zatim je to zlaticko,tak snad to tak zustane…jsem ji dnes chtela zabalit do disany a nejak se to nepovedlo.....taaakze zitra dalsi pokus. Mne prijde mala uplne na vsechno co mam doma, pritom je vahou normalni, sranda no…
Babo- s penezma na tebe myslim,jen uz to dnes nedam, jdu do sprchy a zkusit spat. Pokusim se k tomu dostat zitra…
Zatim paaaa vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
8.9.10 22:12

Jeeeeee Mirii tak tos to vzala hopem! Gratulace! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
achdareka
9.9.10 06:15

Mirri - velká gratulace :kytka:

Nevim, jak se mi to podařilo, ale omylem jsem vyprala jedny vlňáčky s barevným prádlem. Jsou jak na miminko. :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí