Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
neczuz píše:čičinka píše:… tak se odplenkuje
out nejake ty vlnene. Zase kadi do pliny
Chci si udelat nejake to pruzne zapinani k itti, ale nez to bude…
I to je mozne
Ja nez se k necemu rozhoupu ![]()
čiči, já se ode dneška zase začínám přidávat na noc prefold.Už dva dny měl totálně mokrou noční plínu.
Holky taky máte pocit, že co se ochladilo, tak děti čůrají nějak více? ![]()
Je to zvlastni, hlavne teda ta nocni, protoze mi neprijde, ze by vecer pil nejak vyrazneji nez predtim.A to mel predtim i tu bambusku polosuchou a ted ma plinu durch, vlnena vkladacka je mokra, predtim nebyla ani zavlhla ![]()
Kazdopadne nase curani na nocnik je vice nez uspesne, uplne v pohode to pochopil, uplne fakt cucim, jak je to mozny, ze pred par dny jeste rval a ted se tam vklidu vycura, i pri tom curani rika csss csss. Treba se mu zalibilo v suchu ![]()
neczuz píše:
syslily vodu do zásoby a teď vypouštěj.
Míň vypotí. ![]()
ahoj holky, jdu k vam zase pro radu. hledam pro prcka dobrou nocni plenku, mate nektera zkusenosti s Ptit znackou plenek? http://www.branakdetem.cz/…oo-nocni.htm
zatim mam jenom jednu tuto plenku http://www.branakdetem.cz/…uchy-zip.htm kterou jeste dovycpavam prefoldem slozenym na sestiny, tato kombinace docela dost vydrzi. tak mam dilemu, jestli vyzkouset tu Ptit nebo vsadit na osvedcenou oblibenou znacku Babyidea. Dik za radu
Ja mam tri hambace a dve BE, oboji ted se savosti nejak pokulhava ![]()
Ptit nemam myslim nic, ale tak pokud je to bambusovy fleece, tak to je takova zaruka nasakavosti.
Jeste tak 2-3m a nebude ti v noci tolik curat, az bude na prikrmech a nebude jeho jidelnicek sama tekutina ![]()
holky na tu Babyidea Bamboo jsem se chtěla zeptat. Mám ji z druhé ruky, a je taková nepoddajná, jakoby tužší. Je to ok? Zatím ji nepoužívám, nemám na ni svrchňáky, ale jak jsem pochopila, hodí se asi nejvíc na noc, že?
knopi, jo, je to tlusta sava plina na noc. S tuhosti neporadim, ze susicky mi leze vsechno mekke ![]()
Knopi ja ji mam taky, uz neni tak mekka, jako byla, kdyz byla nova, ale zadna tragedie. Mam ji rada,na noc privycpavam twofoldem, kdyz byly vedra, davala jsem ji na ven jen tak bez svrchnaku, hezky se na ni kouka ![]()
no já ji dala dvojčatům na noc, jen tak bez svrchňáků, ale pročurali mi ji. ale těším se na ni, až si upletu ty svrchňáky tak ji použiju
Bez svrchnaku je kazda plina tak na jedno vycurani, ono to provlhne krz, i kdyz je to hodne save.
Tak teď jsem koukala na profil Mirii a fakt tu nebyla včera celý den, předevčírem večer mi ale ještě psala SZ, tak že by už fakt?