Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
7.9.10 11:08

Katy, druhorodicka, takhle rychle deti po sobe, to ti jeste vecer mohla psat SZ a rano uz mit miminko davno u sebe. Tez jsme si takto psali s jednou holkou pred narozenim Matesa, co rodila podruhe, jeste vecer mela jen takove posliky, jako vzdycky, v 11vecer praskla voda a v 1 mela holcicku na svete :wink:
a ja kdybych nebyla posera, a sla domu jak jsem puvodne chtela, tj hned po porodu, tak jsem mohla holkam prichystat poradne prekvapko, ze vecer nic a rano mimino venku :lol:
Tak ona rikala, ze tam nebude zbytecne zevlovat, kdyz bude vse v pohode, tak urcite brzo napise :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
7.9.10 11:56

Cici tady ji ani zevlovat nenechaj, vyklopis dite, dostanes toast a caj a mazes domu. Ve zkratce. :mrgreen:

Knopi bez vlnaku jsem davala plinu jen v parakach, nebo doma, takze to ma clovek pod kontrolou, na noc by jen s plinou asi byla durch i postel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
knopi
7.9.10 12:15

ahoj, já teda taky rodim rychle, 2hodiny se vším všudy (kromě 1.porodu). Vždycky mi z ničeho nic praskne voda, do té doby max poslíčci ale ani skoro to ne, a do 2hodin je dítě na světě. O to víc to ale pak bolí, jak je to rychlé.

• Citovat
  • Upravit
8297
7.9.10 12:32
NeNa píše:
Cici tady ji ani zevlovat nenechaj, vyklopis dite, dostanes toast a caj a mazes domu. Ve zkratce. :mrgreen:

asi tam poslu celou thomayerku na skoleni :cert: Tady si naopak dovolili po nejake matce rvat, ze ji dite chcipne a bude to jeji vina, kdyz chtela odejit po nekolika hodinach :evil:

Ja jsem hrozne zvedava na dalsi porod, kdyz to bylo poprve rychly. V porodce jsem byla na sestinedeli s maminou, ktera prvni porod mela jako ja a druhy porod asi 45minut, rodila doma se zachranarema. Tak to si chci odpustit, protoze ji dite samozrejme hned sebrali, zabalili a uplne zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
7.9.10 13:50

Cici oboji ma sve vyhody i nevyhody, z nasbiranych zkusenosti bych se klonila k prevladajicimu nazoru, ze mistni zdravotni system je pro otrle a prezivaji jen silne kusy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.9.10 14:06
NeNa píše:
Cici oboji ma sve vyhody i nevyhody, z nasbiranych zkusenosti bych se klonila k prevladajicimu nazoru, ze mistni zdravotni system je pro otrle a prezivaji jen silne kusy :lol:

neno tak to napiš těm co si na některých diskuzí o porodnicích stěžují, že jim tam neřekli to a to a bla bla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
7.9.10 14:08

Koukám, že má s čiči podobné zkušenosti s Thomaeyrkou. Už nikdy více. :cert:

Já chci taky rychlé porody. U mně teda oba porody byli na chlup stejné, 13 hod. Jen ten druhý v Hořovicích byl mnohem příjemnější, co se týče přístupu personálu.

Ted dávám POli na nuc jednorázovku. Ráno jsem jí vážila - 486g. Asi jí zkusím v noci přebalovat a nebo jí spíš zkusím zrušit noční krmení. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
7.9.10 15:00

Ja bych i brala nejaky rozumne dlouhy porod, aspon bych mela sanci dojet nekam, kde je privetiveji a beze strachu, ze porodim v aute. Takto jsem odkazana na nejblizsi okoli. FTN 5min, pak Podoli. a nebo doma :nevim: Dal bych se bala. A kdyz to zacne, tak nez upichnem dite, celkove se vyhrabem… :roll: minule nam trvalo skoro hodinu opustit barak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
knopi
7.9.10 17:36
čičinka píše:
Ja bych i brala nejaky rozumne dlouhy porod, aspon bych mela sanci dojet nekam, kde je privetiveji a beze strachu, ze porodim v aute. Takto jsem odkazana na nejblizsi okoli. FTN 5min, pak Podoli. a nebo doma :nevim: Dal bych se bala. A kdyz to zacne, tak nez upichnem dite, celkove se vyhrabem… :roll: minule nam trvalo skoro hodinu opustit barak :zed:

jo tak tohle mě strašilo taky, navíc já vím, že fakt rodím rychle a spontánně. Při posledním porodu, týden jsem přenášela, manžel neměl volno takže do práce (pracuje 30km z domova a nemůže se najednou sebrat a jen tak odjet). babičky daleko, takže kam s dětmi. měla jsem v záloze kamarádky, ale uprostřed noci se mi jim volat nechtělo. na poslední víkend jsem měla domluvenou svoji sestru, aby příp hlídala děti, no a já si zavolala sanitu, jinak bych se do porodky nedostala. praskla mi voda, hned kontrakce za 2min, do porodky jsem dojela otevřená na 7cm a hned na sál. fakt rychlovka.
s dvojčatama jsem naštěstí ležela v porodce týden, asi bych jinak nedojela, nebo zase sanita. manžel hlídal dceru doma.

• Citovat
  • Upravit
neczuz
7.9.10 22:58

Tak jsem kvuli Čiči udělala inventuru naši patentek a všechno kromě BabyLucy na sebe pasuje (Megerka, Babybeehinds, Itti, dokonce i zmenšovací patentky Bumgeniusky a zapínání SWB vlňáků).
dneska ráno látkařsky zazářil manžel 8-o do tebyl ochotný maximálně nasadit připravenou kapsovku. dneska ráno rozbalím kluka a divím se, že je v kapsovce separačka. Tak se ptám, jak to… Prý že nekadil na nočník, tak aby se mi to líp vyhazovalo, kdyby to přišlo. :dance:

• Citovat
  • Upravit
14721
8.9.10 08:24

Holky obdivuju všechny, kdo dokážou zabalit lezoucí dítě do čč :zed: Markét až tak moc neleze, na zádech neprotestuje, ale než já to nachystám… :mrgreen: Spraví se to, že jo? :mrgreen:
A umí některé vaše dítě sundat snapku? Jeví o ni dost velký zájem :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.9.10 09:03

Chuanitko tak ELi je při přebalování vzorná, hezky leží a čeká až to připravím a zabalím. Snapku sudnávat nezkouší a navíc má pak přes ní stejně svrchní kalhotky, tak že pak už to snad nehrozí.
No a do čeho teda teď balíš, do čč a na vrch jaké kalhotky? A jak se ti to zatím líbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
8.9.10 09:34

Chuanit ja te nepostesim, ja honim dite, ktery po ctyrech s hoym zadkem meteli desnym fofrem pryc :mrgreen: Mam co delat, abych na nej zapla kalhotkovku.

Mam na prodej dve bambusovy BabyBeehinds, v hezkym stavu, zadny fleky, sajou jak divy, na noc ideal, a jednu kapsovou Mommys Touch, taky jako nova.....kdyby nekdo jevil zajem, dejte vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
8.9.10 10:03

Katy, mám PUL Imse Vimse farma, čtverce, co jsem měla doma a dvě nehorázně drahý bambusový cosik (Bamboo Hour?) od Babyidea. Ty jsem zatím nezkoušela, chci je nechat na ven, a to teď moc nechodíme.

Neno, já bych i brala, ale musím počkat, hlavní plínkový investor není svolný k nakupování 8-) Musím ho přesvědčit, že to myslím vážně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
knopi
8.9.10 10:50

Neno já bych měla zájem, tedy jsem limitovaná financema, tak záleží, kolik bys za ně chtěla.

Holky ještě mi poraďte, kapsovky se dají vycpat čím? Žádné zatím nemám, tak nevím, jestli by tam stačilo dát froté čč od popolini? Vkládačky ještě nemám, ty musím nějaké pořídit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí