Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
2.9.10 22:08

zuzanecka81 půjčila bych, ale jsem z jížních čech :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
3.9.10 11:37

Nevidel nekdy nekdo tohleto? http://www.ditevsatku.cz/…komidi-vlna/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
3.9.10 13:47
NeNa píše:
Nevidel nekdy nekdo tohleto? http://www.ditevsatku.cz/…komidi-vlna/

Mame, jen tu gumicku kolem pasu mame z buretoveho hedvabi. To jsem musela trochu nastrihnout a utahnout tu gumku, bylo to moc volne. Ta predni cast docela vyleza, kdyz se to jen chytne tou gumkou. Zvazovala jsem nejake zapinani bud na suchac nebo na druky, ale zatim jsem to nevyresila. Na ten jeden ctverec na rovno to jde, nic objemnejsiho se pod to neschova. Nicmene jsem pouzivala na spani, kdyz mel jen hhs bez svrchnaku, ty nejzatizenejsi mista to vykrylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
3.9.10 17:17

čiči, tak to bude supr. jen teda s tím počkám až po porodu, páč teď už nejsem schopná se ohýbat a stříhat u toho látku… :oops: takže bych si pak i objednala látky z šijemdětem (a k tomu druky - bychom se mohli domluvit, že bych ti půjčení kleští zaplatila těma drukama :wink: ) díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
3.9.10 18:01

Ju, to bude fajn, tak se pak ozvi, az se na to budes citit, ale teda pokud nebudes mit extremne spave dite, tak nevim, zda jeste budes stihat sit 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
knopi
4.9.10 09:37

pul kalhotky

DObré ráno, chtěla jsem se zeptat, mám pul kalhotky Bravowrap od Popolini. Při praní se mi oddělila ta vnitřní vrstva kalhotek, jestli tomu rozumím dobře, tak ten pul zátěr. Ve švech to drží, jen v zadečkové části se to oddělilo. Kalhotky jinak nepropustí. Nevíte, čím toto může být? Dají se i dál používat? Resp chtěla bych kalhotky ještě prodat, už jsou nám malé, jinak kromě této vady jsou v naprostém pořádku. Myslíte, že je takto můžu někomu nabídnout? Za kolik tak, nemám představu. Mám za to, že se mi to udělalo po tom, co jsem do prádla přidala tu sůl na skvrny od DM, myslíte, že to může být tím?

• Citovat
  • Upravit
8297
4.9.10 13:03

knopi, ja myslim, ze takto uz moc prodejne nejsou, leda za nejakou symbolickou cenu. Muze se to stat udrzbou, rozhodne se to stava v susicce, ale muze se to stat i pri suseni na slunicku, na topeni, tezko rict, obcas je to zkratka jen nekvalitni pul zater. On je problem v tom, e kdyz se to odloupne, tak driv nebo pozdeji se to zakonite nekde natrhne, udela se direcka a je po nepropustnosti.
Bohuzel, stava se to. Me zase treba protekala kapsovka od baby idea, docela draha a normalne se protlacovala tekutina skrz ten predni dil :roll: Me to tenkrat nastvalo, mozna by se to dalo reklamovat, ale nemela jsem uz fakturu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
knopi
4.9.10 13:09
čičinka píše:
knopi, ja myslim, ze takto uz moc prodejne nejsou, leda za nejakou symbolickou cenu. Muze se to stat udrzbou, rozhodne se to stava v susicce, ale muze se to stat i pri suseni na slunicku, na topeni, tezko rict, obcas je to zkratka jen nekvalitni pul zater. On je problem v tom, e kdyz se to odloupne, tak driv nebo pozdeji se to zakonite nekde natrhne, udela se direcka a je po nepropustnosti.
Bohuzel, stava se to. Me zase treba protekala kapsovka od baby idea, docela draha a normalne se protlacovala tekutina skrz ten predni dil :roll: Me to tenkrat nastvalo, mozna by se to dalo reklamovat, ale nemela jsem uz fakturu.

aha, tak to jo, no mám ještě jedny a ty jsou v pořádku tak je nabídnu zadarmo s těmi ok. čičinko fleecové svrchní totsbots taky občas provlhnou, ale to je normální, že? s tím se nic dělat nedá, kromě extra vrstvy na vycpání? ještě mě napadlo, udělat si pletenou vložku, nalanolinovat a tu tam dát, šlo by to taky tak? zatím fakt spíš koumám, co nám bude nejvíc vyhovovat.

• Citovat
  • Upravit
8297
4.9.10 13:17

Fleecovy jsou pro lehounke miminecko, protoze fleecem se protlacuje vlhkost. Takze to neni ani na paseni koniku, protoze jak dite lezi na brisku, tak to protlacuje tu vlhkost. Ale s tou vkladackou by to jit mohlo, uplest nebo uhackovat obdelnik neni tezke. Muzes ji i uplest vetsi a pak nechat v teple vode srazit, aby trochu zfilcovatela.
Ja jen ty fleecovy nemam moc rada, ciste proto, ze mam nekolik fleecovych mikin a vim, jake je v nich teplo. Z pul mam bundu, sice mi v tom trochu vlhnou ruce, ale aspon to nehreje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
4.9.10 16:09

Knopi mne se takhle oddelila vrstva u FuzziBunz, a to jsem je prala jen parkrat, v susicce nikdy nebyly, zkratka nejaka unava materialu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.9.10 17:24
čičinka píše:
Fleecovy jsou pro lehounke miminecko, protoze fleecem se protlacuje vlhkost. Takze to neni ani na paseni koniku, protoze jak dite lezi na brisku, tak to protlacuje tu vlhkost.

Nevím jak u koho, ale mě flísáky fungují bezchybně i na 8 kg dítě (7 měsíců), v noci, při pasení, v autosedačce, kdekoliv. Asi záleží na tloušťce flísu. „Cizí“ výrobky jsem nidky neměla, tak nevím, jak je to u jiných značek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.9.10 18:32

Ja mela fleecaky od tots bots. Je to ta velikost do 8kg, nejdriv mi na nej prisli desne objemne, v kritickych mistech je dvojita vrstva. A pak zacali provlhat, protoze Mates byl kus a pribiral kazdy mesic kilo.
Ale musim rict, ze jsem snad nikdy nemela od TB plinu, ktera by mi vyhovovala… Vzdy jen doplnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
4.9.10 18:37

čiči, vkládačky mám našité, takže ty budou stačit nadrukovat. jenže jsem si chtěla zkusit nějakou tu sio ušít i sama a to už teď fakt nezvládnu - já už nemůžu ani sedět nad talířem u oběda, jak mě to robě tlačí do žeber :roll: takže budu doufat, že budu mít spavé dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
4.9.10 18:56
zuzanecka81 píše: čiči, vkládačky mám našité, takže ty budou stačit nadrukovat. jenže jsem si chtěla zkusit nějakou tu sio ušít i sama a to už teď fakt nezvládnu - já už nemůžu ani sedět nad talířem u oběda, jak mě to robě tlačí do žeber :roll: takže budu doufat, že budu mít spavé dítě :lol:

Taky doufam v spave dite… :lol:

Mne ted posledni dobou provlhavaji ittibittikolem stehynek…ale dela mi to hlavne ta velikost M,z cehoz usuzuji,ze uz je nejspis mala…tak uvidim u prcka,trebas provlhavat nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.9.10 19:07
čičinka píše:
Ja mela fleecaky od tots bots. Je to ta velikost do 8kg, nejdriv mi na nej prisli desne objemne, v kritickych mistech je dvojita vrstva. A pak zacali provlhat, protoze Mates byl kus a pribiral kazdy mesic kilo.
Ale musim rict, ze jsem snad nikdy nemela od TB plinu, ktera by mi vyhovovala… Vzdy jen doplnky.

Já mám od nich přebalovací podložku a páře se jí lem… Plínu jsem od nich žádnou neměla, jen jsem kdysi přešívala jejich bambusky pro jednu paní na nové plínky a to byl teda děs, bylo to neskutečně tvrdé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure