Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
1.9.10 16:20

Tez si nedokazu predstavit, ze mu necham nekolik deci moci jen taku intimnich partii a budu se tvarit, ze je to normalka. Vsak ta moc se rozklada, to citim z kose na pliny, jakej je to po par hodinach puch :poblion: Az z toho slzi oci, jak je v tom kvanta amoniaku. No a kam se to asi odparuje, kdyz ven nema kam. Zaptky na kuzi :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.9.10 16:48

Přesně, nemám slov :poblion: V tom případě se divím, že se někomu ekluje manipulace s hovňousem na separačce :nevim: a přemáchnutí plíny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
1.9.10 17:07

Pastelka uz ti dorazila zasilka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.9.10 21:41

Ahojte holky, pročítám si i starší příspěvky a zjišťuji, že jste nejen zkušené látkařky, ale jste i zběhlé v nošení šátků. Mám koupený šátek MaM Eco a sice doma trénuju uvazování šátku, ale stále to není ono. Mám tříměsíční mimčo a docela ráda bych ho nosila v šátku, ale zatím se v tom vůbec necítím fit.Největší problém mám s tím, že neumím odhadnout jak moc mám šátek utáhnout. Buď mám pocit, že je to moc a malého tak utiskuju a nebo pak zase málo a to vidím, jak to není „dokonalé“. Můžete mi poradit, kde resp. jak jste se to naučily? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
1.9.10 21:48
paivka píše:
Ahojte holky, pročítám si i starší příspěvky a zjišťuji, že jste nejen zkušené látkařky, ale jste i zběhlé v nošení šátků. Mám koupený šátek MaM Eco a sice doma trénuju uvazování šátku, ale stále to není ono. Mám tříměsíční mimčo a docela ráda bych ho nosila v šátku, ale zatím se v tom vůbec necítím fit.Největší problém mám s tím, že neumím odhadnout jak moc mám šátek utáhnout. Buď mám pocit, že je to moc a malého tak utiskuju a nebo pak zase málo a to vidím, jak to není „dokonalé“. Můžete mi poradit, kde resp. jak jste se to naučily? Dík.

MaM Eko je nejspíš elastik. S tím zkušenosti nemám. Napiš hlavně co vážeš za úvaz, jestli polohuješ do kolíbky nebo na svislo. Optimální by bylo hodit sem foto a my ti to zkritizujem. :mrgreen:
Nejlíp se učí podle videa. Odkazy jsou na http://www.nosenideti.cz/navod.php?…
jinak je tady šátkovací diskuze. holky to sledujou, tak ti tam určitě poradí. https://www.emimino.cz/…ovani-37132/

• Citovat
  • Upravit
8297
1.9.10 21:56

Pokud je to fakt elasticky satek, tak navazat tak, aby satek prilehal k telu apak pod nej nacpat dite. Pokud v tom muzes normalne dychat, tak je to spravne, dite ma byt na nosici „prilepene“. Nesmi se hnout, kdyz se predklonis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
1.9.10 21:57

Paivka ja se ucila podle navodu na youtube. Ono to chvilku trva, nez clovek chytne ten spravnej grif, tak hlavne vydrz!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.9.10 22:45

Holky dík za rady. Na youtube jsem našla několik videí, takže to podle nich zkouším. Momentálně jsem se naučila kolíbka v kříži s kapsou venku, ale zatím to vypadá hrozně. S panenkou to bylo jednodušší :lol: . Je fakt, že mi kolíbka v kříži s kapsou přišla lepší na to „doladění“, ale mám strach, aby mi mrňous nespadl, protože se to váže s ním. Každopádně kouknu na diskuzi ohledně šátkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
2.9.10 08:02

paivko, popravde receno, s 3m prckem bych se na kolibky vyprdla a dala ho do vertikalu. Ty kolibky jsou takove dvojsecne, sice jsou jakoby „vhodnejsi“ pro male mimi, ale na druhou stranu, kdyz ho tam neumistis spravne, tak to muze byt pomerne dost nebezpecne. Sla bych do krize s kapsou ve vertikalu, kdyz to bude hezky utazene a prcek bude mit poradne roztazenou latku mezi nozkama, tak je ta poloha nezavadna. U me byl v te kolibce vzdycky nejak pokrouceny uz v sestinedeli. Ve vertikalu to bylo mnohem lepsi. Sice trochu rval, ze citi prso, ale nemuze na nej, ale celkemrychle si zvyknul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
2.9.10 08:41

ahoj holky, díky za dotaz paivko, mě odpovědi taky pomohly :-D až se vyhrabu z těch zad, tak do toho taky konečně půjdu-resp. půjdeme s manželem, už není takové horko,tak to snad konečně zkusíme i ven, nejen doma…

tři plíny,tak to čumím, to je hrůza 8-o :cert:
já,které předevčírem švihlo v zádech, že jsem KO, tak dokonce i já přebaluju po každém jídle- i když dokud se nevzpamatuju,tak v jednorázovkách😢 a už mi taky smrdí :-D furt si myslím, že jsou děcka pokaděná, jo a sleduju, kdy ti caparti kadí - a dá se říci, že kdykoliv během dne, jen ne v noci a někdy i 2× za den, někdy 1× za 4 dny, prostě mají v tom guláš :-D

a kdybyste znaly nějaký trik na to,když vás švihne v zádech, sem s ním, díky, já zatím nahřívám pecičky a dávám si je na záda, manžel masíruje hřejivou mastí, a děti přebaluju v posteli,abych je nemusela tahat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
achdareka
2.9.10 08:53

Borisko :Se zády jsme užila dost v červnu. Takže to mám ještě čerstvé . S dětmi je to problém. Znám. Chce to být v klidu a v teple a nenosit děti (výborné rady, co.) Výborná je hřejivá náplast od voltarenu. Jinak jestli máš něco zablokovaného, tak někam, kde ti to odblokují (rehabilitace, neurologie). Mně pak hodně pomohla akupunktura.

• Citovat
  • Upravit
164
2.9.10 08:55
čičinka píše:
Tez si nedokazu predstavit, ze mu necham nekolik deci moci jen taku intimnich partii a budu se tvarit, ze je to normalka.

Tak my leckdy spotřebujeme jednu plínu za den + jednu za noc, což je výhoda pro režim, ale nevýhoda pro pračku, která teď pere skoro naprázdno. No ale on nám to listopaďák zase doplní ;-) Ale já nejsem vášnivá látkařka, ale spíš aktivní mamča, co nesmírně ocení, až bude dítko bez plen úplně…a sbohem všechny plenkové skvosty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.9.10 09:00
Boriska píše:
a kdybyste znaly nějaký trik na to,když vás švihne v zádech, sem s ním, díky, já zatím nahřívám pecičky a dávám si je na záda, manžel masíruje hřejivou mastí, a děti přebaluju v posteli,abych je nemusela tahat…

A už jsi zkusila ortopeda? Já se trápila půl roku s volejbalovým ramenem a stačila jedna návštěva ortopeda (na vyžádání pro Středočechy uvedu i jméno), jeho pohled znalce, odblokování kdesi na páteři a bylo vystaráno - pravda domů jsem si nesla ještě nějaké rady na rehabilitační cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
2.9.10 09:15

Noseni mne teda kolibka taky nikdy moc nesla, ja jsem teda hodne brzo zacla s kapsou vevnitr, i kdyz jsem si na porad myslela, ze ho urcite musim cestou nekde vytrousit :mrgreen:

Pliny u nas se ted taky snizia rapidne spotreba, ale nestacim se divit, kolik takovy dite s holym zadkem dokaze po byte nadelat louzicek.

Boriska se zadama te teda lituju, mne ,bohuzel, samolecba nikdy moc nepomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.9.10 09:39

juchůůů! mám merinostarky! tu:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...