Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
neczuz píše:
jojo, kdyby nešlo o peníze, tak bych nakoupila prefoldů kopec.
Zbytečně. Nezapomeň na Katy ![]()
Baba píše:neczuz píše:Zbytečně. Nezapomeň na Katy
Baba píše:neczuz píše:Zbytečně. Nezapomeň na Katy
Hej to má být jako co?
Si to ke mě klidně přijeďte zkontrolovat prefold nemám ani jeden, jen twofoldy mám.
Katy2 píše:Baba píše:Hej to má být jako co?neczuz píše:Zbytečně. Nezapomeň na Katy
jojo, kdyby nešlo o peníze, tak bych nakoupila prefoldů kopec.![]()
![]()
Si to ke mě klidně přijeďte zkontrolovat prefold nemám ani jeden, jen twofoldy mám.
Si to ustřihla a zbytky prodala jako nudle ![]()
Baba píše:Katy2 píše:Si to ustřihla a zbytky prodala jako nudleBaba píše:Hej to má být jako co?neczuz píše:Zbytečně. Nezapomeň na Katy
jojo, kdyby nešlo o peníze, tak bych nakoupila prefoldů kopec.![]()
![]()
Se nám doslova po.ralo kadění. Ráno teď kadí v 5:15.
Samo mě ani nehne ho posazovat na nočník. Vždycky doufám, že se vrtí jen tak, ale pak ho očichám a …
Takže ho přebalím, při mytí zadku vzbudí celý barák. Musím mu dát druhou noční plenku, protože se bojím, že denní plína to do rána nepobere. A pak do 6ti nemůže usnout. pevně věřím, že když to sem napíšu, tak zítra vydrží až do 7mi na nočník
Neczuz tak ted jsi mne vydesila! To je teda pekna zakerarna…doufam,ze to neni nakazlivy ![]()
Holky tak já vám nevím, Eliška taky dlouhou dobu kadila vždy ráno, cca do 11ti měsíců a pak se to zvrtlo a kadí někdy ráno, někdy dopoledne, někdy až odpoledne a občas nekadí celý den.
Neczuz - my jsme na tom podobně. Akorát, ona to dělá jen tehdy, když s ní spím já. Mně se budí dvakrát za noc na mléko a kadí v 5 ráno. Když spí s manželem tak jen jednou a pak se vzbudí až v sedm. Nechápu ![]()
Ted jsem několik nocí dávala Polince jednorázovku. Přijde , že spí mnohem lépe.
Je fakt, že látkovku musí pořádně vycpanou a asi jí je to nepohodlné. NEvím. Budu experimentovat.
Ja myslim, ze se to stava docela casto, ze deti chodi na velkou na nocnik a pak se to potentuje, Halu chodil taky na nocnik a pak zas ne.
Asi nejake obdobi.
Matese jsem zkusmo posadila na nocnik a jen co ho posadim, tak rve. Sice nevstava ihned, ale to jeceni je desny, takze ho nebudu trapit. Treba se mi fakt podari latkovat dve deti ![]()
neczuz píše:
Donutily jste mne prepocitat nas majetek
tri prefoldy, ctyri twofoldy a dve nudle, to snad neni hotovy bambusovy kralovstvi, ne?
S tim kadenim do nocniku mi nedelate radost
U nas to zatim tak hezky funguje.
NeNa píše:neczuz píše:
jojo, kdyby nešlo o peníze, tak bych nakoupila prefoldů kopec.Donutily jste mne prepocitat nas majetek
S tim kadenim do nocniku mi nedelate radosttri prefoldy, ctyri twofoldy a dve nudle, to snad neni hotovy bambusovy kralovstvi, ne?
U nas to zatim tak hezky funguje.
Pche počkej až zvíře dovrši věku 11ti měsíců, u nás to tak bylo, že v tom věku přestala kadit pravidelně ráno a začala kadit tak nějak různě. ![]()
Tak bambusovych nudli mam asi 8 kratkych, 2 dlouhe, jeden twofold, ale ne BI, jedna babybeehinds bambusova flausova, jedna samodoma s 6 vrstvami tenkeho fleecu. Mozna je tech nudli 10, nejsem si jista.
Me se ted Mates poprve za plneho vedomi bez revu vycural na nocniku. Odlozila jsem si ho tam z prebalovaku, kdyz jsem pripravovala cistouplinu, nejdriv chtel odchazet, ale strcila jsem mu zubni kartacek ten ho zabavil a kdyz se zvednul bylo tam nacurano
Jsem zvedava, zda bude ochoten toto zopakovat.