Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
neczuz
5.9.10 20:30

jojo, kdyby nešlo o peníze, tak bych nakoupila prefoldů kopec.

• Citovat
  • Upravit
60142
5.9.10 20:32
neczuz píše:
jojo, kdyby nešlo o peníze, tak bych nakoupila prefoldů kopec.

Zbytečně. Nezapomeň na Katy :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
5.9.10 20:34
Baba píše:
neczuz píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
51750
5.9.10 20:39
Baba píše:
neczuz píše:

Hej to má být jako co? :cert: :cert: :cert: Si to ke mě klidně přijeďte zkontrolovat prefold nemám ani jeden, jen twofoldy mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.9.10 20:57
Katy2 píše:
Baba píše:
neczuz píše:
Hej to má být jako co? :cert: :cert: :cert: Si to ke mě klidně přijeďte zkontrolovat prefold nemám ani jeden, jen twofoldy mám.

Si to ustřihla a zbytky prodala jako nudle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.9.10 21:09
Baba píše:
Katy2 píše:
Baba píše:
neczuz píše:
Hej to má být jako co? :cert: :cert: :cert: Si to ke mě klidně přijeďte zkontrolovat prefold nemám ani jeden, jen twofoldy mám.
Si to ustřihla a zbytky prodala jako nudle :mrgreen:
:cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
5.9.10 21:24

Se nám doslova po.ralo kadění. Ráno teď kadí v 5:15. :zed: :zed: :zed: Samo mě ani nehne ho posazovat na nočník. Vždycky doufám, že se vrtí jen tak, ale pak ho očichám a … :pocitac: Takže ho přebalím, při mytí zadku vzbudí celý barák. Musím mu dát druhou noční plenku, protože se bojím, že denní plína to do rána nepobere. A pak do 6ti nemůže usnout. pevně věřím, že když to sem napíšu, tak zítra vydrží až do 7mi na nočník :wink: 

• Citovat
  • Upravit
4533
5.9.10 21:59

Neczuz tak ted jsi mne vydesila! To je teda pekna zakerarna…doufam,ze to neni nakazlivy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.9.10 22:04

Holky tak já vám nevím, Eliška taky dlouhou dobu kadila vždy ráno, cca do 11ti měsíců a pak se to zvrtlo a kadí někdy ráno, někdy dopoledne, někdy až odpoledne a občas nekadí celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
5.9.10 22:07

Neczuz - my jsme na tom podobně. Akorát, ona to dělá jen tehdy, když s ní spím já. Mně se budí dvakrát za noc na mléko a kadí v 5 ráno. Když spí s manželem tak jen jednou a pak se vzbudí až v sedm. Nechápu :nevim:

Ted jsem několik nocí dávala Polince jednorázovku. Přijde , že spí mnohem lépe. :nevim: Je fakt, že látkovku musí pořádně vycpanou a asi jí je to nepohodlné. NEvím. Budu experimentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
6.9.10 09:07

Ja myslim, ze se to stava docela casto, ze deti chodi na velkou na nocnik a pak se to potentuje, Halu chodil taky na nocnik a pak zas ne. :nevim: Asi nejake obdobi.

Matese jsem zkusmo posadila na nocnik a jen co ho posadim, tak rve. Sice nevstava ihned, ale to jeceni je desny, takze ho nebudu trapit. Treba se mi fakt podari latkovat dve deti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
6.9.10 09:25
neczuz píše:

Donutily jste mne prepocitat nas majetek :mrgreen: tri prefoldy, ctyri twofoldy a dve nudle, to snad neni hotovy bambusovy kralovstvi, ne?

S tim kadenim do nocniku mi nedelate radost :nevim: U nas to zatim tak hezky funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.9.10 09:56
NeNa píše:
neczuz píše:

Donutily jste mne prepocitat nas majetek :mrgreen: tri prefoldy, ctyri twofoldy a dve nudle, to snad neni hotovy bambusovy kralovstvi, ne?

S tim kadenim do nocniku mi nedelate radost :nevim: U nas to zatim tak hezky funguje.

Pche počkej až zvíře dovrši věku 11ti měsíců, u nás to tak bylo, že v tom věku přestala kadit pravidelně ráno a začala kadit tak nějak různě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
6.9.10 10:44

Tak bambusovych nudli mam asi 8 kratkych, 2 dlouhe, jeden twofold, ale ne BI, jedna babybeehinds bambusova flausova, jedna samodoma s 6 vrstvami tenkeho fleecu. Mozna je tech nudli 10, nejsem si jista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
6.9.10 10:46

Me se ted Mates poprve za plneho vedomi bez revu vycural na nocniku. Odlozila jsem si ho tam z prebalovaku, kdyz jsem pripravovala cistouplinu, nejdriv chtel odchazet, ale strcila jsem mu zubni kartacek ten ho zabavil a kdyz se zvednul bylo tam nacurano :nevim: Jsem zvedava, zda bude ochoten toto zopakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure