Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
1.9.10 10:35

Mirii, ja je mam, kupovala jsem z druhe ruky od Suvika, jsou myslim v dobrem stavu, ale jsou tak do roka. No mozna na hubene dite na dyl, ale na nejake velke dardy curaci to moc neni, ten chobot u velkeho ditete prelozis jen jednou, takze ma na curani pouze 4 vrstvy frote, u malocha prelozis dvakrat, to uz je lepsi. Kdybys chtela, tak ti je pujcim a kdybys je pak chtela odkoupit, tak mi zkratka posles prachy a kdyz ne, tak posles pliny zpet. Mam tusim 9ks. Jo a bez susicky to frote celkem hrubne, ze susky lezou vpohode, ale susene na vzduchu sou to docela kartace. Mam jednou z nich, co jsem kupovala novou a je to nemlich to samy, takze to starim frote nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
1.9.10 10:37

Hanule, ja nemam, vetsinu pulek jsem oddelala susickou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
1.9.10 10:41
čičinka píše:
Hanule, ja nemam, vetsinu pulek jsem oddelala susickou :roll:

:lol: :lol: :lol: Dobrý :lol: Já nevím čím je oddělávám já, mají psaný praní nna 60, já peru na 40, že by to muselo mít určitý prášek tam nepíšou… Peru v persilu (a fakt nechci zkoušet jiný prášek, alespoň zatím ne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
1.9.10 11:01

Hanule se svrchnima PULkama tema nemam vubec ,zadnou zkusenost, tak neporadim…

Mirii ja takhle s miminem experimentovala s Ellas House konopnejma..taky maj ten chobot, skoro jsem je pak ale nepouzivala, byly hned durch, musely se vydatne dovycpavat. Bejt tebou, tak zkusim jednu a uvidis…

Cici bylas to ty, kdo pel chvalu na tyhle vlnaky? http://ecx.images-amazon.com/…0_AA300_.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
1.9.10 12:16

Neno, jeste zes mi to pripomnela, vlnaky jsou fajn, jen jsem uz dlouho chtela napsat, ze potrebuji castejsi lanolizaci. Cerstve nalanolinovane jsou krasne drzave, na to, ze jsou tenounke a jemnounke, ale vydrzi funkcni tak 2tydny, mam pocit, ze je na cedulce i napsano, ze prani na 40, takze asi nejaky superwash. Na druhou stranu, strasne rychle schnou, jeste rychleji jak achdarky. Ja je rada davam, kdyz je Mates vykadenej, tak jen s plinou na rovno, je to stihlounke a superprodysne.

ellas house konopka, mam jednu a teda cekala jsem od ni mnohem vic, je okamzite krz na skrz mokra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
1.9.10 14:03
čičinka píše:
ellas house konopka, mam jednu a teda cekala jsem od ni mnohem vic, je okamzite krz na skrz mokra :roll:

Mám stejnou zkušenost, na základě referencí jsem čekala tenkou a savou plínku a je bohužel jen tenká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
1.9.10 14:39

ellas house konopka - no konopí saje dost, ale toť otázka kolik sacích vrstev ta plena s vkládačkou obsahuje??? Asi dost málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.9.10 14:55

Cici - a nechces mne teda rovnou dve prodat? Ja je odzkousim a treba bych pak koupila i zbytek…dve chci aby to zase nebylo postovne za 300'- a ja je pak stejne nepouzivala. Dve pujdou dat do rozumne obalky a poslat jako dopis treba za 100,–
Co rikas? A za 100 myslim jako postovne ne cenu plin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
1.9.10 15:03

Ty Ellas - jsou to vlastně jen dvě vrstvy. Já jich mám celkem dost a byla jsem s nima spokojená, ještě jsem je vždycky dovycpala a jsou fakt štíhlé. Jenže teď už trochu přestávají stačit, jak Miky fakt hodně čůrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
1.9.10 15:45

Halu satek je na ceste. Tak at dobre poslouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
1.9.10 15:46

mirii, tak ja ti dve poslu a uvidis, ju, pisni mi do SZ adresu.

Ja jsem prave tez cekala pomerne savou plinu, protoze se o ni dost psalo a teda fakt nula nula prd, prijde mi to nastejno, jakoby byla bavnena :nevim:

Jsem se ted konecne venovala siti, takze mam prototyp na sio rukav do itti, nasila jsem na nej kus bambusoveho flause, aby to trochu zpevnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
1.9.10 15:50

Tady jen posila zajimavou diskuzi, nekde se nedavno. Diskutovalo o tom jak papirovym maminkam staci 3 pliny za den a ony se hadaly,ze to tak neni.....tady jen tak pro zajimavost odkaz kolik takovych maminek je…uffff
 https://www.emimino.cz/…rankovani/3/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
1.9.10 16:14

Jo Miri, četla jsem a to jsem teda valila oči. My taky občas používáme jednorázovky, ale neumím si představit, že by Mikymu vydržely 3 na den? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
1.9.10 16:16

A Neno, na šátek už se moc těším. Napiš mi do SZ, kolik ti mám poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
1.9.10 16:17
halucinka píše:
Jo Miri, četla jsem a to jsem teda valila oči. My taky občas používáme jednorázovky, ale neumím si představit, že by Mikymu vydržely 3 na den? 8-o

na tomovi by asi teoreticky vydržely. kdybych mu každou plenu nechala, dokud jí nebude mít po kolena, tak to asi vyjde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí