Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
31.8.10 12:36

S tou reakcí veřejnosti na šátek mě překvapila ségra se svou zkušeností. Přišla na kontrolu na gyndu s miminem v šátku a sestřička kroutila hlavou, že s tím šátkem nedělá dobře kvůli páteři apod. A naznačila rukama polohu, ve které by se dítě mělo nosit. No nevím, kam na to ten zdravotní personál chodí, ale v té poloze (ruce lehce pokrčené před tělem s lokty u sebe) bych unesla našeho obříka asi tak 15 vteřin. A to ani nemluvím o vycházce venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
31.8.10 12:43

Tak to je náhoda, akorát se šátky probírají v Sama Doma ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
31.8.10 12:47

Tak dnešní mise byla úspěšná - v lékárně v Kauflandu mi paní přinesla lanolin bez mrknutí oka. :dance:
Co myslíte o téhle koupi? Jaké jsou ty Disany a jak vydrží? http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Čiči, tys mi jedny půjčovala, že? Já už si to moc le nepamatuýju, tehdy jsem ještě neměla s čím srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
31.8.10 12:48

Mirii - ta světle zelená je Anavy.

Doplňuji popis. :oops: první řada zleva: fuzzi , druhá řada. swd, itti bitti, cushies tushies, kapsovka ze šijem dětem, happy heinys třetí řada: petit desousse, rumparooz, 3× konopná ellas house. čtvrtá řada: kissaluvs, megerka, cuddle, anavy, pátá řada: 2× Baby lucy, 2× tots bots (bambusová)

Lanolin - kupuji u nás na Poliklinice Lípa (resp. tam posílám manžela) a vždy bez problémů. Vždy přinesl bezvodý a prý na něj divně nekoukají. Tak zkuste do lékarny posílat manžela :mrgreen:

Knopi - vítej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
31.8.10 12:50

Halu Disany ber, tema rozhodne nepochybis, cim vic zfilcovately, tim lip. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
31.8.10 12:57

holky, taky koukám na sama doma. chtěla jsem si původně kupovat toto: http://www.malvik.cz/…baby-nositko
ale teď, jsem vlastně poprvé viděla motání dítěte do šátku a nevypadá to tak složitě,jak jsem si myslela. takže bych možná radši šla do šátku. poradíte nějaký dobrý obchod a dobrý šátek pro pidimimi? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
31.8.10 13:02

Zuza na to se vyprdni, vyhozeny penize…koukni na http://www.nosenideti.cz/. Okouknout satek muzes V Bavlnce, Brane…nebo zkratka nejakym kamennym obchode pobliz tobe. Osmatas si to, ukazou ti co s tim, a koupit to pak muzes z druhy ruky, hezky zanoseny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
31.8.10 13:07

Zuzanecko - já bych se šátku nebála. Tobíka jsem nosila jen v šátku, na Poli jsem si pořídila Ergo. Ale ze začátku taky byla jen v šátku. Opravdu to není nic složitého. Z mého pohledu má nosítko tu výhodu oproti šátku, to že při vázání venku neválíč cípy šátku v bahně. S jedním dítětem jsem si vždy nějak poradila, resp vše jsem mu přizpůsobila. ALe s druhým už to tak jednoduché nebylo a vázat dítě do šátku na bahnitém hřišti mně nebavilo. Proto to nosítko. Co s týče výběru šátku tak ti poradí jiné nosnice. Mně stačí šanami a jsem spokojená. Jiný zkoušet nechci, protože asi bych se pak šátků nedoplatila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
31.8.10 13:12

na nosenideti právě zírám. jak jsem pochopila, pro ty pidimimi je lepší pružný šátek. co tenhle? http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…
já jsem ujetá na zelenou a tahle je kráááásná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
knopi
31.8.10 13:53

Zuzko, já bych šla klidně rovnou do pevného. S pružným zkušenost nemám, ale nemyslím, že to je na dlouho, může pak povoloovat. Já mám Storchewiege, šátkuju od narození, a je super, jsem z něj nadšená. Měla jsem ho už na dceru, pak občas na jedno z dvojčat, a teď Peťulu v něm budu nosit hlavně v zimě. JInak jsem měla Brazilský šátek, taky není špatný, je levnější, a dost teplý. Ten Storche je lepší, ale ten Brazilský je dobrý kompromis mezi kvalitou a cenou. Určitě nebrat MEdley, na ty nejsou moc dobré recenze. Z druhé ruky kvalitní šátek bude pořád super.
Nosítko nemám, hlavně kvůli ceně, když šátky máme 2 (jeden pro manžela), ale třeba ho časem pořídíme. Manduca, Beco, myslím i Bondolino, nebo Ergo, s těmi špatně neuděláš. Šátek je variabilní, vázat se naučíš, chce to cvik. Nosítko zvládne nandat kdyžtak i manžel, a je fakt, že pak s sebou netaháš metry látky.

• Citovat
  • Upravit
4533
31.8.10 14:06

Zuza ten satek, cos na nej davala odkaz neznam…ale o tri stranky zpet se tady satkovalo :lol: Ja mela Moby, ale cestuje k Halucince…na maly miminko je elastik dobrej, ale s vetsim ditetem je to pak pohodlnejsi v pevnym satku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
31.8.10 14:10
NeNa píše:
Zuza ten satek, cos na nej davala odkaz neznam…ale o tri stranky zpet se tady satkovalo :lol: Ja mela Moby, ale cestuje k Halucince…na maly miminko je elastik dobrej, ale s vetsim ditetem je to pak pohodlnejsi v pevnym satku.

no tak to je pech! já jsem určitě pro ten tahací, páč se to potřebuju nejdřív naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
knopi
31.8.10 14:19

Zuzko kdybys byla z Kladenska nebo z Prahy, můžu Ti ukázat ten svůj a naučit tě to s ním.

• Citovat
  • Upravit
knopi
31.8.10 14:20

Zuzko kdybys byla z Kladenska nebo z Prahy, můžu Ti ukázat ten svůj a naučit tě to s ním.

• Citovat
  • Upravit
knopi
31.8.10 14:22

ještě mám dotaz, jestli máte některá zkušenost se solí na skvrny z DM? myslím tu jejich řadu. Dá se použít na kalhotkové pleny?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí