Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
10.9.10 11:35

Halu ja nosila taky mimino pres zimu, operace rozhodne lepsi nez s kocarem. Prckovi byli ani ne tri tydny, kdyz jsme poprve leteli, procharapal v satku celou cestu. A od ty doby z nej malkdy vylezl :lol: Navazes si satek dopredu, s tim elastikem je to uplne v pohode, obstaras starsiho a mimco uz tam pak jen frknes a muzete razit. Navic mimino nemusis tolik navlikat, myslim, ze budes prekvapena, jak bude v tom satku zahraty. Ja oblikala navic jen vlneny body s dlouhym rukavem, to jsem mu pretahla pres prsty, a na hlavu vlnenou kuklu, longiese a ponozky navrch. Kdyz byl uplne mrnavej, nosila jsem muzovu bundu a zapinala ji pres satek, pozdejc MaM kapsu. Navic kdyz bude minus dvacet, tak ven asi stejne nepujdete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
10.9.10 11:41

Mirii uplne jsem zapomnela - mas moc pekny mimco! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
10.9.10 13:06

Dík za rady. A můžete mi prosím ještě poradit, co je tak třeba pořídit pro dítko do šátku - tedy, aby mu bylo co nejlíp? A jestli máte zkušenosti, tak co z toho se dá vyrobit - např. uplést z merino vlny, popř. nějaký návod? Dík.
A když jsme u toho, nechcete se někdo takových oblečků pro novošky zbavit? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
10.9.10 13:23

Halu - neboj, to zvládneš. Já v zimě kočár moc nepoužívala a POli jen nosila. Jen teda, když bylo náledí, tak byla v kočáru. NIjak extra speciálně jsem neoblíkala. Mám takovou pěknou fleesovou kombinézku. Na nohy jsme dala návleky a dvoje teplé ponožky a takové „botičky“ ze zimní kombinézy. Kapsu MaM a velkou flesovou bundu přes sebe. Nikdy nebyla ani zpocená nebo studená. JE teda fakt, že Tobíka jsem oblékla prvního a vypustila ho na zahradu a pak oblékla Poli a sebe. Ale on se člověk rychle zaběhne.

Dnes jsem se stavila v Bráně a koupila jsem si tam ten prášek od Bambinexu. Tak jsem na něj zvědavá. Kupodivu jsem odolala a žádnou plenu nekoupila. Ale ty nový jsou takový krásný měkkoučký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
10.9.10 13:23

Mirii - malá je krásná. :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
10.9.10 13:35

Babušo, ty PULky moc nemusíš že, ale mrkej.  :wink:

http://www.cheeksandcherries.co.uk/…ysarr400.jpg

Boris jsem tohle našla, jak jsem hledala ty tvoje Blueberry. V UK jsem sice našla, ale stojí 330,– a plus pošta, tož to vyjde dráž jak u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
10.9.10 13:37

Boris tady třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
10.9.10 13:50

jé ahoj suviku, díky moc za tipa, kdyby si tak někdo objednával se mnou, to by bylo žůžo, nevíte, kolik je tak běžná taxa za poštovné? ty černé jsou boží :pankac:

katy - že mě nezabiješ? :oops: jsem ráno zkusila na www.vbavlnce.cz jestli mají bambinex, jssem si ho zkusmo hodila do košíku a měli, tož jsem tam s dvojkama s kočárem dojela a paní mi řekla že už má jen ty tvoje - sice mi je prodala,ale tvůj už by měl dnes mířit z Prahy do OV a v pondělí bys ho tam měla mít,včera ho jinak vyprodali 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.9.10 13:52

Borisko, co jsi mi to udělala? No doufám že tam příští týden pro mě bude, už mi totiž doma došel. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
10.9.10 14:05

Katko fakt by měl, jinak by mi ho neprodala, ještě ho měli přidávat k jinému zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
10.9.10 14:16

Boris já jsem platila za 6 plínek tuším 6 liber. To není tak hrozný ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
10.9.10 14:28

suviku jj to by šlo,škoda,že toho nemám v merku více, jen ty 2svrchňáky…
jsem ostuda zjistila, že jsem ti zapomněla vrátit návleky :oops: , tož brzy napravím :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
10.9.10 15:33

Borisko, ja bych mozna neco chtela :oops: Asi budu kupovat flipky, Katy mi je ted pujci a ja bych do nich chtela ty ekohnusky vkladacky, chci to vyzkouset. A mozna jeste neco, jeste se tam porozhlidnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
10.9.10 15:56

Boris neboj, holky si tam určitě něco najdou :wink: :mrgreen: . Návleky si nechej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
10.9.10 16:45

čiči,tak to by bylo supr :pankac: už jsi tam někdy objednávala? i když si vezmu časté české poštovné 100Kč,tak to nejni moc
suviku tak to abych ti za ně něco poslala :mrgreen: zatím děkuju, teď mě napadlo, co děláš 2.10.? asi pojedu do Brna s borisčatama,že bys na ně koukla? povezu je do školy, resp. manžel…(teda doufám, že nepojedu sama…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure