Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Halu ja nosila taky mimino pres zimu, operace rozhodne lepsi nez s kocarem. Prckovi byli ani ne tri tydny, kdyz jsme poprve leteli, procharapal v satku celou cestu. A od ty doby z nej malkdy vylezl
Navazes si satek dopredu, s tim elastikem je to uplne v pohode, obstaras starsiho a mimco uz tam pak jen frknes a muzete razit. Navic mimino nemusis tolik navlikat, myslim, ze budes prekvapena, jak bude v tom satku zahraty. Ja oblikala navic jen vlneny body s dlouhym rukavem, to jsem mu pretahla pres prsty, a na hlavu vlnenou kuklu, longiese a ponozky navrch. Kdyz byl uplne mrnavej, nosila jsem muzovu bundu a zapinala ji pres satek, pozdejc MaM kapsu. Navic kdyz bude minus dvacet, tak ven asi stejne nepujdete.
Dík za rady. A můžete mi prosím ještě poradit, co je tak třeba pořídit pro dítko do šátku - tedy, aby mu bylo co nejlíp? A jestli máte zkušenosti, tak co z toho se dá vyrobit - např. uplést z merino vlny, popř. nějaký návod? Dík.
A když jsme u toho, nechcete se někdo takových oblečků pro novošky zbavit? ![]()
Halu - neboj, to zvládneš. Já v zimě kočár moc nepoužívala a POli jen nosila. Jen teda, když bylo náledí, tak byla v kočáru. NIjak extra speciálně jsem neoblíkala. Mám takovou pěknou fleesovou kombinézku. Na nohy jsme dala návleky a dvoje teplé ponožky a takové „botičky“ ze zimní kombinézy. Kapsu MaM a velkou flesovou bundu přes sebe. Nikdy nebyla ani zpocená nebo studená. JE teda fakt, že Tobíka jsem oblékla prvního a vypustila ho na zahradu a pak oblékla Poli a sebe. Ale on se člověk rychle zaběhne.
Dnes jsem se stavila v Bráně a koupila jsem si tam ten prášek od Bambinexu. Tak jsem na něj zvědavá. Kupodivu jsem odolala a žádnou plenu nekoupila. Ale ty nový jsou takový krásný měkkoučký.
Babušo, ty PULky moc nemusíš že, ale mrkej. ![]()
http://www.cheeksandcherries.co.uk/…ysarr400.jpg
Boris jsem tohle našla, jak jsem hledala ty tvoje Blueberry. V UK jsem sice našla, ale stojí 330,– a plus pošta, tož to vyjde dráž jak u nás.
jé ahoj suviku, díky moc za tipa, kdyby si tak někdo objednával se mnou, to by bylo žůžo, nevíte, kolik je tak běžná taxa za poštovné? ty černé jsou boží ![]()
katy - že mě nezabiješ?
jsem ráno zkusila na www.vbavlnce.cz jestli mají bambinex, jssem si ho zkusmo hodila do košíku a měli, tož jsem tam s dvojkama s kočárem dojela a paní mi řekla že už má jen ty tvoje - sice mi je prodala,ale tvůj už by měl dnes mířit z Prahy do OV a v pondělí bys ho tam měla mít,včera ho jinak vyprodali ![]()
Borisko, co jsi mi to udělala? No doufám že tam příští týden pro mě bude, už mi totiž doma došel. ![]()
Katko fakt by měl, jinak by mi ho neprodala, ještě ho měli přidávat k jinému zboží.
Boris já jsem platila za 6 plínek tuším 6 liber. To není tak hrozný ne?
suviku jj to by šlo,škoda,že toho nemám v merku více, jen ty 2svrchňáky…
jsem ostuda zjistila, že jsem ti zapomněla vrátit návleky
, tož brzy napravím ![]()
Borisko, ja bych mozna neco chtela
Asi budu kupovat flipky, Katy mi je ted pujci a ja bych do nich chtela ty ekohnusky vkladacky, chci to vyzkouset. A mozna jeste neco, jeste se tam porozhlidnu ![]()
Boris neboj, holky si tam určitě něco najdou
. Návleky si nechej…
čiči,tak to by bylo supr
už jsi tam někdy objednávala? i když si vezmu časté české poštovné 100Kč,tak to nejni moc
suviku tak to abych ti za ně něco poslala
zatím děkuju, teď mě napadlo, co děláš 2.10.? asi pojedu do Brna s borisčatama,že bys na ně koukla? povezu je do školy, resp. manžel…(teda doufám, že nepojedu sama…)