Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4533
11.9.10 11:07

To je des, nez to dopisu, nekdo mne vzdycky predbehne!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.9.10 11:07

hmmm tak teda itti bitti na kterou jsou třeba svrchní kalhotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.9.10 11:09

No to je vlastně fuk, mám teď plín až až. :lol:
Jo a zvažuji že těm Itti AIO odpárám ty vkládačky, zjistila jsem, že právě ta vkládačka schne na té plíně nejpomaleji. Plína celá suchá a vkládačka furt vlhká. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
11.9.10 11:10

Takze souhrnem - Itti Boo chce svrchnaky a ta tvarovana vkladacka je misto tim umelym, potazena bambusem :lol: No jo, ale kdyz clovek na Itti natahne svrchnaky, to potom trochu ztracej smysl, ne? Se clovek ani nepokouka, jak jsou hezky :mrgreen:

Cici ty nad tema zirafima vazne uvazujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
11.9.10 11:11

Uvazuju.
posralo se mi dítě, podruhé, chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.9.10 11:22

čiči a co čůrání, daří se na nočník?
U nás je teď Eli jak průtokový ohřívač, začala pít s pitíka od rajc a vypije toho strááášně moc, tak že nedělám nic jiného než že přebaluji. :roll:
Jo čiči jsem se chtěla zeptat, když dáváš čč do těch itti SIO, jak dlouho je pak točíš? Já teda dám čč kikko bambus, po přebalení nechám vyvětrat a dám je zase, jen teda nevím jak dlouho je to vhodné, jeden den a pak vyprat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
11.9.10 14:32

Katy, já takhle dávám do IB taky čč a točím jedny jeden den. :wink:
Zase nákupy :lol: :lol: :lol::cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.9.10 14:49

Pastelko a dáváš jeden obyč. čč? Já dávám kikko bambusovou a ještě jí skládam tak, že ve předu má tu nudli složenou na tři krát a v zadu pod zadečkem jen jednou a stejně to má tak tak na jedno vyčůrání. Začala teď strašně hodně pít, jsme jí dali sosáček s rajcu a pije jak splašená. Tak že teď to tři hodin už jsem přebalovala 9× a kde je do večera. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
11.9.10 15:12

Katy, nocnik je tak jako stridave oblacno, nekdy to vychytam, nekdy ne, spis je to, ze pochopil, co tam, ale ty prvni dny jsem to prehanela a pak zas zacal jecet jen co jsem ho posadila, tak ted posadim treba po jidle, pri prebalovani sedi, nez nachystam plinku a obcas tam neco je a obcas ne. Az k tomu dozraje, tak si rekne.

Mates ted moc nepil, uz jsem trochu vysilovala, pac mel kruhy a pytle pod ocima, byl blede zelenej, ale nastesti to byo jen chvilkove.
A itti tocim dvoje, treti cekaji, kdyz se vykadi a dostanou zasah i svrchnaky. A nekdy vydrzi klidne dva dny, ze je neperu, protoze mi nic neprocura tak durch, aby smrdeli moci a nekdy mi nestaci ani ty troje na den. Jakmile je napln uvnitr moc procurana, tak se to nasakne i do ittky, jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
11.9.10 19:44

Milé látkařky, doposud jsem nasávala jen teorii, teď už 14 dní „praktikujem“, tak se sem budu asi chodit víc ptát. Jen ještě rozumět tej vašej hantýrce :roll:

Začali jsme s čč, ale ty klasický mi připadají protivný, hned pročůraný a studený. Zattím se nám osvědčily Kikko bambusky, tak furt točíme našich 9 kousků :-)

Výstavní Bamboozle malá pročůrala za 15 minut cesty k doktorce, tak jsme na cestu zpět nenápadně uklízeli pročůranou plínu do tašky a balily do čč na utírání :-)

Přikládám foto mého výrobku, který jsem štrikovala v těhotenském deliriu snad měsíc (nepletla jsem dobrých 20 let:-). Pod těmi samodomo vlňáky má čtverec ušitý z bambusu od Moraviatexu. Až na to, že dlouho schne (ušily jsme dvojitý), tak dobrý (zatím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
11.9.10 20:02

Markos, pekna salicka. Ale chtelo by to snapku do barvy, neee? :lol:
Bamboozels nemam zkusenost, ale dej jim jeste sanci, parkrat je hod do pracky, zase usuu nebo dej jen na doma a urcite jeste tu savost zvysi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
12.9.10 12:25

s kolika svrchňákama vystačíte?

Naivně jsem myslela, že stačí dvoje, ale obojí se podařilo během jednoho dne prokadit (nebo obkadit? to je fuk). Tak půjdeme zítra přikupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.9.10 13:05

Markos no svrchních kalhotek mám moře.
Tak že mám dvoje PUL, ale ty mám jen jako záložní, používám více méně jen vlnu. No a vlňáčků mám, dvoje dlouhé, a pak 4× natahovací a 3× zapínací. No ale né že bych je všechny potřebovala, to fakt ne. Teď jak už tak moc nekadí, tak si přes den v klidu vystačím se dvěma. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
12.9.10 15:26

Markos mela jsem vzdycky dvoje Disany natahovaci na noc, do foroty jedny samodomopleteny, na den Longiese, taky dvoje, a jedny vlneny kratky LasVegas. Kdyz bylo mimino prtavy, dostavalo vlnaky jen na noc, a nebo kdyz jsme sli ven. Na doma pres den jsem se jinak neobtezovala, stejne to clovek porad sledoval. A upletlas moc hezkou salicku. :palec:

Megera byla jsem nuncena ji docasne povysit na nocni plinu, a jsem mile prekvapena, s obema vkladackama a s prefoldem drzi dobre.

Zvire ma jinak novou vychytavku, kadi sice pomerne spolehlive do nocniku, ale naucil se desne rychle vstavat - takze jak je hotovej, zvedne se a vetsinou do toho nocniku stihne strcit hnatu, navic si FURT musi tahat za pindoura, takze vetsinou stihne jeste pokropit vsecko okolo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
12.9.10 18:54

Neno - tak to taky na noc zkusím megerku. Zítra poreferuji.

Jinak na SWD maji opět výprodej. Mají tam ty svrchńaky od Blueberry za 9$ a opět vlňákčy SWD za 12$ (ale jen na Suchý zip a v modré barvě a velikosti L) + hromadu dalších plen. (http://www.swaddlebees.com/Clearance)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure