Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
hmmm tak teda itti bitti na kterou jsou třeba svrchní kalhotky?
No to je vlastně fuk, mám teď plín až až. ![]()
Jo a zvažuji že těm Itti AIO odpárám ty vkládačky, zjistila jsem, že právě ta vkládačka schne na té plíně nejpomaleji. Plína celá suchá a vkládačka furt vlhká. ![]()
Takze souhrnem - Itti Boo chce svrchnaky a ta tvarovana vkladacka je misto tim umelym, potazena bambusem
No jo, ale kdyz clovek na Itti natahne svrchnaky, to potom trochu ztracej smysl, ne? Se clovek ani nepokouka, jak jsou hezky ![]()
Cici ty nad tema zirafima vazne uvazujes?
čiči a co čůrání, daří se na nočník?
U nás je teď Eli jak průtokový ohřívač, začala pít s pitíka od rajc a vypije toho strááášně moc, tak že nedělám nic jiného než že přebaluji. ![]()
Jo čiči jsem se chtěla zeptat, když dáváš čč do těch itti SIO, jak dlouho je pak točíš? Já teda dám čč kikko bambus, po přebalení nechám vyvětrat a dám je zase, jen teda nevím jak dlouho je to vhodné, jeden den a pak vyprat? ![]()
Katy, já takhle dávám do IB taky čč a točím jedny jeden den. ![]()
Zase nákupy
? ![]()
Pastelko a dáváš jeden obyč. čč? Já dávám kikko bambusovou a ještě jí skládam tak, že ve předu má tu nudli složenou na tři krát a v zadu pod zadečkem jen jednou a stejně to má tak tak na jedno vyčůrání. Začala teď strašně hodně pít, jsme jí dali sosáček s rajcu a pije jak splašená. Tak že teď to tři hodin už jsem přebalovala 9× a kde je do večera. ![]()
Katy, nocnik je tak jako stridave oblacno, nekdy to vychytam, nekdy ne, spis je to, ze pochopil, co tam, ale ty prvni dny jsem to prehanela a pak zas zacal jecet jen co jsem ho posadila, tak ted posadim treba po jidle, pri prebalovani sedi, nez nachystam plinku a obcas tam neco je a obcas ne. Az k tomu dozraje, tak si rekne.
Mates ted moc nepil, uz jsem trochu vysilovala, pac mel kruhy a pytle pod ocima, byl blede zelenej, ale nastesti to byo jen chvilkove.
A itti tocim dvoje, treti cekaji, kdyz se vykadi a dostanou zasah i svrchnaky. A nekdy vydrzi klidne dva dny, ze je neperu, protoze mi nic neprocura tak durch, aby smrdeli moci a nekdy mi nestaci ani ty troje na den. Jakmile je napln uvnitr moc procurana, tak se to nasakne i do ittky, jinak ne.
Milé látkařky, doposud jsem nasávala jen teorii, teď už 14 dní „praktikujem“, tak se sem budu asi chodit víc ptát. Jen ještě rozumět tej vašej hantýrce ![]()
Začali jsme s čč, ale ty klasický mi připadají protivný, hned pročůraný a studený. Zattím se nám osvědčily Kikko bambusky, tak furt točíme našich 9 kousků ![]()
Výstavní Bamboozle malá pročůrala za 15 minut cesty k doktorce, tak jsme na cestu zpět nenápadně uklízeli pročůranou plínu do tašky a balily do čč na utírání ![]()
Přikládám foto mého výrobku, který jsem štrikovala v těhotenském deliriu snad měsíc (nepletla jsem dobrých 20 let:-). Pod těmi samodomo vlňáky má čtverec ušitý z bambusu od Moraviatexu. Až na to, že dlouho schne (ušily jsme dvojitý), tak dobrý (zatím).
Markos, pekna salicka. Ale chtelo by to snapku do barvy, neee? ![]()
Bamboozels nemam zkusenost, ale dej jim jeste sanci, parkrat je hod do pracky, zase usuu nebo dej jen na doma a urcite jeste tu savost zvysi ![]()
s kolika svrchňákama vystačíte?
Naivně jsem myslela, že stačí dvoje, ale obojí se podařilo během jednoho dne prokadit (nebo obkadit? to je fuk). Tak půjdeme zítra přikupovat.
Markos no svrchních kalhotek mám moře.
Tak že mám dvoje PUL, ale ty mám jen jako záložní, používám více méně jen vlnu. No a vlňáčků mám, dvoje dlouhé, a pak 4× natahovací a 3× zapínací. No ale né že bych je všechny potřebovala, to fakt ne. Teď jak už tak moc nekadí, tak si přes den v klidu vystačím se dvěma. ![]()
Markos mela jsem vzdycky dvoje Disany natahovaci na noc, do foroty jedny samodomopleteny, na den Longiese, taky dvoje, a jedny vlneny kratky LasVegas. Kdyz bylo mimino prtavy, dostavalo vlnaky jen na noc, a nebo kdyz jsme sli ven. Na doma pres den jsem se jinak neobtezovala, stejne to clovek porad sledoval. A upletlas moc hezkou salicku. ![]()
Megera byla jsem nuncena ji docasne povysit na nocni plinu, a jsem mile prekvapena, s obema vkladackama a s prefoldem drzi dobre.
Zvire ma jinak novou vychytavku, kadi sice pomerne spolehlive do nocniku, ale naucil se desne rychle vstavat - takze jak je hotovej, zvedne se a vetsinou do toho nocniku stihne strcit hnatu, navic si FURT musi tahat za pindoura, takze vetsinou stihne jeste pokropit vsecko okolo. ![]()
Neno - tak to taky na noc zkusím megerku. Zítra poreferuji.
Jinak na SWD maji opět výprodej. Mají tam ty svrchńaky od Blueberry za 9$ a opět vlňákčy SWD za 12$ (ale jen na Suchý zip a v modré barvě a velikosti L) + hromadu dalších plen. (http://www.swaddlebees.com/Clearance)