Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Hanule píše:
Holky, prosím vás, ujistěte mne že nejsem magor.. Mi to látkování s ČČ děsně baví, úplně miluju to skládání a pak ta radost když se mi povede ho do toho zamotat tak že je ten sklad předělaný na „kalhotky“ fakt krásně čistě… Teď spí a já si říkám jestli ho nemám vzbudit abych ho mohla přebalit![]()
NOoooooo určitě bych přebalia a pokusila se nevzbudit, víš jak je to krásné přebalovat takové vláčné dítě? ![]()
Když on je v hluboký postýlce, ještě bych si zas hla plotýnkou ![]()
Hanule píše:
Když on je v hluboký postýlce, ještě bych si zas hla plotýnkou
No tak ho jednoduše vytáhneš, položíš, přebalíš a dáš zpátky ne? Jo a proč ho chceš vlastně přebalovat? ![]()
Tak se mi konečně podařilo vyfotit poli v té nové plence ze šijemdětem. ona furt utíká ![]()
Achdarek píše:
Tak se mi konečně podařilo vyfotit poli v té nové plence ze šijemdětem. ona furt utíká
Hmm bych spíš řekla, že nepodařilo, nic moc tam vidět není.
![]()
Achdarek píše:
A ještě jednou
aaaaaaaaaaaaa to už je lepší..........ze předu by nebyla? ![]()
Katy2 píše:Achdarek píše:Hmm bych spíš řekla, že nepodařilo, nic moc tam vidět není.
Tak se mi konečně podařilo vyfotit poli v té nové plence ze šijemdětem. ona furt utíká![]()
![]()
![]()
Takhle na zadečku to vypadá líp než měli ty inzertní fotky ![]()
Katy, přebalovat dneska asi hlavně proto že spí omylem v denním balení.
Achdárku,prosímtě, nepamatuješ si z čeho všeho byla šitá ta dlooouhá froté vkládačka co jsi mi posílala s žabákovejma kalhotkama?
Katy2 píše:Achdarek píše:aaaaaaaaaaaaa to už je lepší..........ze předu by nebyla?
A ještě jednou
Katy - to je nereálný ![]()
Hanule píše:Achdárku,prosímtě, nepamatuješ si z čeho všeho byla šitá ta dlooouhá froté vkládačka co jsi mi posílala s žabákovejma kalhotkama?
Ha, to jsem posílala tobě??? To mně nějak nedocvaklo.
Neví,, já ji dostala. Doma jsem si ušila pár vkládaček v ručníku z IKEA (saxan. Ale nakonec používám jen ty z bambusovo-konopného flauše. Ty jsou nejlepší.
čtverce - mám různý mix. S Tobíkem jsem čč používala jen na přebalovák, jako bryndák apd. Nicméně se mi doma postupně sešly kikko (přesné označení nevím) , libštátské a hybler. Libštátké jsou jako záclona, skoro všechny se už trhají, hybler jsou děsně tvrdé, kikko - ujdou, akorát jsou to obélníky.
A pak mám barevné bambusové kikko - ty miluju, jsou krásně měkkoučké, ale taky se postupně mění v obdélníky.
Na draka nebo novosklad mám nejraději osušky barnslig z IKEA. Stále to jsou čtverce. JSou sice takové hrubší, ale nasajou hodně. A navíc se mi líbí proužky ![]()
A pro ty co teprve čekají druhé dítko jedno idylické sourozenecké video
Achdarek píše:
A pro ty co teprve čekají druhé dítko jedno idylické sourozenecké video
Achdarku,díky, teď už vím že je mé dítě normální… To je u nás často a já z toho rostu ![]()
Vkládačky škoda, líbí se mi asi nejvíc ze všech co mám
Jen je bohužel jen jedna. Používám ji do jedněch kapsovek co mi poslala Katy.
Barsling osušky vypadají hezky
Ale ono i s obdelníky se ty sklady dělají docela dobře. To je asi právě to co mne na tom skládání nejvíc baví - udělat z obdelníku čtverečkový sklad
A daří se většinou dobře ![]()