Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
30.9.10 21:11
Hanule píše:
Holky, prosím vás, ujistěte mne že nejsem magor.. Mi to látkování s ČČ děsně baví, úplně miluju to skládání a pak ta radost když se mi povede ho do toho zamotat tak že je ten sklad předělaný na „kalhotky“ fakt krásně čistě… Teď spí a já si říkám jestli ho nemám vzbudit abych ho mohla přebalit :roll: :lol:

NOoooooo určitě bych přebalia a pokusila se nevzbudit, víš jak je to krásné přebalovat takové vláčné dítě? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
30.9.10 21:16

Když on je v hluboký postýlce, ještě bych si zas hla plotýnkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.9.10 21:22
Hanule píše:
Když on je v hluboký postýlce, ještě bych si zas hla plotýnkou :)

No tak ho jednoduše vytáhneš, položíš, přebalíš a dáš zpátky ne? Jo a proč ho chceš vlastně přebalovat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.9.10 21:27

Tak se mi konečně podařilo vyfotit poli v té nové plence ze šijemdětem. ona furt utíká :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.9.10 21:32

A ještě jednou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.9.10 21:33
Achdarek píše:
Tak se mi konečně podařilo vyfotit poli v té nové plence ze šijemdětem. ona furt utíká :cert:

Hmm bych spíš řekla, že nepodařilo, nic moc tam vidět není. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.9.10 21:33

A tady jsem vám nafotila kapsovku ze šijemdětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.9.10 21:34
Achdarek píše:

aaaaaaaaaaaaa to už je lepší..........ze předu by nebyla? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.9.10 21:34
Katy2 píše:
Achdarek píše:
Tak se mi konečně podařilo vyfotit poli v té nové plence ze šijemdětem. ona furt utíká :cert:
Hmm bych spíš řekla, že nepodařilo, nic moc tam vidět není. :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: Na ostatních fotkách jsou jí vidět jen kotníky. Je zatraceně rychlá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
30.9.10 21:39

Takhle na zadečku to vypadá líp než měli ty inzertní fotky :)

Katy, přebalovat dneska asi hlavně proto že spí omylem v denním balení.

Achdárku,prosímtě, nepamatuješ si z čeho všeho byla šitá ta dlooouhá froté vkládačka co jsi mi posílala s žabákovejma kalhotkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.9.10 21:40
Katy2 píše:
Achdarek píše:
aaaaaaaaaaaaa to už je lepší..........ze předu by nebyla? :lol:

Katy - to je nereálný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.9.10 21:43
Hanule píše:Achdárku,prosímtě, nepamatuješ si z čeho všeho byla šitá ta dlooouhá froté vkládačka co jsi mi posílala s žabákovejma kalhotkama?

Ha, to jsem posílala tobě??? To mně nějak nedocvaklo. :oops: Neví,, já ji dostala. Doma jsem si ušila pár vkládaček v ručníku z IKEA (saxan. Ale nakonec používám jen ty z bambusovo-konopného flauše. Ty jsou nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.9.10 21:48

čtverce - mám různý mix. S Tobíkem jsem čč používala jen na přebalovák, jako bryndák apd. Nicméně se mi doma postupně sešly kikko (přesné označení nevím) , libštátské a hybler. Libštátké jsou jako záclona, skoro všechny se už trhají, hybler jsou děsně tvrdé, kikko - ujdou, akorát jsou to obélníky.

A pak mám barevné bambusové kikko - ty miluju, jsou krásně měkkoučké, ale taky se postupně mění v obdélníky.

Na draka nebo novosklad mám nejraději osušky barnslig z IKEA. Stále to jsou čtverce. JSou sice takové hrubší, ale nasajou hodně. A navíc se mi líbí proužky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.9.10 21:51

A pro ty co teprve čekají druhé dítko jedno idylické sourozenecké video

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
30.9.10 21:55
Achdarek píše:
A pro ty co teprve čekají druhé dítko jedno idylické sourozenecké video

Achdarku,díky, teď už vím že je mé dítě normální… To je u nás často a já z toho rostu :lol:

Vkládačky škoda, líbí se mi asi nejvíc ze všech co mám :) Jen je bohužel jen jedna. Používám ji do jedněch kapsovek co mi poslala Katy.

Barsling osušky vypadají hezky :) Ale ono i s obdelníky se ty sklady dělají docela dobře. To je asi právě to co mne na tom skládání nejvíc baví - udělat z obdelníku čtverečkový sklad :lol: A daří se většinou dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure